Plus Size Lingeri

Feir kroppen din med våre flotte stiler i kategorien plus size lingeri. Vi har et sexy utvalg av vakre babydolls, forførende BH sett og korsetter som gir deg timeglasskurver. Boost selvtilliten din med våre erotiske sexy undertøysstiler.

Fullfør ditt frekke look med f.eks. en lekker kjole, et vakkert korsett, et frekt kostyme, eller et lekkert BH sett. Vår størrelsesguide hjelper deg til å finne den perfekt passformen ti lnettopp din kropp.

 

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Allure Lingerie (5)
Baci (10)
Black Level (2)
Casmir (1)
Coquette (1)
Cottelli Collection (42)
Dreamgirl (13)
expired_Seven til Midnight (12)
Fantasy Lingerie (2)
Fifty Shades of Grey (2)
Late X (5)
Le Désir (7)
Leg Avenue (4)
Magic Silk (7)
NO:XQSE (1)
Noir Handmade (4)
Nortie (25)
Obsessive (12)
Passion (13)
René Rofé (2)
Rimba (1)
Seven 'til Midnight (12)
SpaLex Line (1)
Sportsheets (1)
Materiale
Lateks (5)
Nylon (43)
Polyamid (82)
Polyester (53)
Recycled polyamide (12)
Størrelse
2XL (65)
2XL/3XL (4)
3XL (51)
3XL/4XL (2)
4XL (32)
5XL (3)
6XL (1)
L (35)
L/XL (2)
M (8)
M/L (1)
One Size (7)
Queen Size (110)
S (26)
S/M (2)
XL (57)
XL/2XL (8)
XS (2)
XS/S (1)
Vis alle 178 produkter
Du har sett 42 av 178 produkter
Vis flere

Fremhev de flotte kurvene dine med plus size lingeri

Med plus size lingeri blir du frekk fra innerst til ytterst

Erotisk lingeri er og blir enhver kvinnes absolutte must-have til garderoben. Frekt undertøy en nemlig ikke bare den perfekte måten å skru opp temperaturen i soverommet et par grader opp - det er også den stensikre oppskriften på hvordan du kommer til å føle deg selvsikker, lekker og tiltrekkende fra innerst til ytterst. Hos Sinful finner alle de sofistikerte, elegante og forførende lingeri styles, som både er flatterende til din barm, setter et frekt fokus på din bakdel og fremhever hoftenes myke og feminine linjer. Her hos oss finner du Nordens absolutt største og beste utvalg av plus size lingeri, som forførende chemiser, babydolls, bodystockings, corsager, hofteholdere, BH-sett, truser, kimonos, catsuits, sexy strømper, kjoler, nederdele og kostymer. Skynd deg å gå på oppdagelse i vårt vidunderlig forførende sortiment av plus size lingeri, og legg opp til en sensuell og intim date night med din partner, eller gi ditt gå-i-byen outfit et sensuelt twist. Vi garanterer at vi har sexy undertøy plus size som passer til enhver anledning og anledning, faller i din (og din partners) smak, og som komplimenterer kroppens mest sexy og beundringsverdige kurver.

Vis deg fra din flotteste side, med undertøy plus size

Du trenger ikke lenger å Google forgjeves på “sexy undertøy plus size”. Sinful.no forhandler naturligvis erotisk lingeri til alle kroppstyper, og samarbeider med en lang rekke produsenter, som har spesialisert seg på å lage forførende, erotisk undertøy og frekke kostymer, som passer til akkurat deg og din unike kropp, som du aller helst vil fremheve. Alle kvinner fortjener å finne frem sin sexy side innimellom. Så hvis du trenger å føle deg sensuell på ny når du ser deg selv i speilet, eller har lyst til å gi sexlivet et friskt pust, så er blonder, chemiser og strings absolutt veien frem. Smykk din feminine figur med sexy undertøy plus size med ekstra dype utringninger og flotte detaljer. Fyr opp under partnerens frekkeste fantasier med utringede, semi-transparente bodystockings i blonder, eller sett fokus på hoftene og bena dine med en underdel med høyt snitt, og få bena dine til å se kilometerlange ut. Er du ute etter et design som pirrer partneren din litt ekstra? Eller noe til en spesiell anledning, slik som sexy valentine undertøy? Så ta en titt på utvalget vårt av styles med med åpent innsyn kig til de mest intime områder. Alt vårt undertøy plus size lever selvfølgelig opp til de strikse kravene vi stiller til kvalitet og design.

Kjøp ditt nye plus size undertøy her

Det krever sin kvinne (og mann) å navigere rundt i den store undertøysjungelen, så det er ikke så rart om du synes det er vanskelig å få et overblikk over, eller velge mellom, de mange, fantastiske produktene vi har på lager. På samtlige produktsider med plus size undertøy (både de kinky og de romantiske variantene) finner du detaljerte størrelsesguider som hjelper deg med å velge plus size undertøy, som passer perfekt både i skål, omkrets, midje og hoftemål. Skulle du allikevel ha problemer med å finne den helt rette størrelse, eller vil vite mer om vårt sortiment, er du alltid velkommen til å kontakte våre vennlige og kompetente kundeservicemedarbeidere, som sitter klare til å besvare spørsmålene dine. Alle medarbeiderne i vår kundeserviceavdeling har et stort innblikk i bransjen, og kan veilede og rådgi deg om alt det som handler om plus size undertøy og kostymer. Hos Sinful setter vi nemlig en ære i å guide deg kyndig og sikkert igjennom kjøpsprosessen, sånn at du får en så rask, enkel og bekvem opplevelse som mulig.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no