Plus Size Undertøy

Hyll kroppen din med vårt store utvalg av sexy plus size undertøy. Vi har et sexy utvalg av vakre babydolls, forførende BH sett og korsetter som gir deg timeglasskurver. Boost selvtilliten din med våre erotiske sexy undertøysstiler.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Allure Lingerie (5)
Baci (8)
Black Level (2)
Casmir (1)
Coquette (1)
Cottelli Collection (43)
Dreamgirl (14)
Fantasy Lingerie (2)
Fifty Shades of Grey (3)
Late X (5)
Le Désir (8)
Leg Avenue (4)
Magic Silk (7)
NO:XQSE (1)
Noir Handmade (4)
Nortie (30)
Obsessive (12)
Passion (13)
Pink Lipstick (1)
René Rofé (2)
Rimba (1)
Seven 'til Midnight (10)
SpaLex Line (1)
Sportsheets (1)
Materiale
Lateks (5)
Nylon (45)
Polyamid (88)
Polyester (50)
Recycled polyamide (12)
Størrelse
2XL (65)
2XL/3XL (4)
3XL (57)
3XL/4XL (3)
4XL (35)
5XL (4)
6XL (4)
L (36)
L/XL (2)
M (12)
M/L (1)
One Size (6)
Queen Size (115)
S (30)
S/M (2)
XL (58)
XL/2XL (8)
XS (3)
XS/S (1)
Vis alle 179 produkter
Du har sett 42 av 179 produkter
Vis flere

Fremhev de flotte formene dine med sexy undertøy i plus size

Forfør med sexy undertøy i plus size

Sexy undertøy er og blir enhver kvinnes absolutte must-have til garderoben. Frekt undertøy en nemlig ikke bare den perfekte måten å skru opp temperaturen i soverommet et par grader - det er også en stensikker oppskrift på hvordan du kommer til å føle deg selvsikker, attraktiv og forførende fra innerst til ytterst. Hos Sinful finner du sofistikerte, elegante og forførende undertøysplagg, som både er flatterende for barmen din, setter et frekt fokus på din bakdel og fremhever hoftenes myke og feminine linjer. Her på siden finner du også Nordens absolutt største og beste utvalg av sexy undertøy i plus size, som forførende babydolls, bodystockings, sexy korsetter, hofteholdere, BH-er, sexy truser og sexy strømper. Skynd deg å gå på oppdagelse i vårt store sortiment av plus size undertøy, og legg opp til en sensuell og intim date night med  partneren din eller gi festantrekket ditt en sensuell vri. Vi garanterer at vi har sexy undertøy i plus size som passer til enhver anledning, faller i din (og din partners) smak, og som komplimenterer kroppens mest sexy og beundringsverdige kurver.

Plus size undertøy: vis deg fra din beste side

Du trenger ikke lenger å Google forgjeves på “sexy undertøy plus size”. Sinful forhandler naturligvis erotisk lingeri til alle kroppstyper, og samarbeider med en lang rekke produsenter som har spesialisert seg i å lage forførende, erotisk undertøy og frekke kostymer, som passer til akkurat deg og din unike kropp. Alle kvinner fortjener å finne frem sin sexy side inn i mellom. Så hvis du trenger å føle deg sensuell på ny når du ser deg selv i speilet, eller har lyst til å gi sexlivet et friskt pust, så er blonder, stropper og formgivende tøy absolutt veien frem. Smykk din feminine figur med sexy undertøy i plus size med ekstra dype utringninger og flotte detaljer. Fyr opp i partnerens frekkeste fantasier med for eksempel semi-transparent bodystocking eller sett fokus på dine nedre deler med et par åpne strømpebukser som får bena dine til å se kilometerlange ut. Er du ute etter et design som pirrer partneren din litt ekstra? Eller noe til en spesiell anledning, slik som sexy valentine undertøy? Så ta en titt på utvalget vårt av styles med med åpent innsyn kig til de mest intime områder. Alt vårt plus size undertøy lever selvfølgelig opp til de strikse kravene vi stiller til kvalitet og design.

Kjøp ditt nye plus size sexy undertøy her

Det krever sin kvinne (og mann) å navigere rundt i den store undertøysjungelen, så det er ikke så rart om du synes det er vanskelig å få et overblikk over, eller velge mellom, de mange, fantastiske produktene vi har på lager. På samtlige produktsider med plus size sexy undertøy (både de kinky og de romantiske plaggene) finner du detaljerte størrelsesguider som hjelper deg med å velge plus size sexy undertøy som passer perfekt både i skål, omkrets, midje og hoftemål. Skulle du allikevel ha problemer med å finne den helt rette størrelse, eller vil vite mer om vårt sortiment, er du alltid velkommen til å kontakte våre vennlige og kompetente kundeservicemedarbeidere som sitter klare til å besvare spørsmålene dine. Alle medarbeiderne i vår kundeserviceavdeling har et stort innblikk i bransjen, og kan veilede og rådgi deg om alt det som handler om plus size sexy undertøy samt sexy kostymer i plus size. Hos Sinful setter vi nemlig en ære i å guide deg kyndig og sikkert i gjennom kjøpsprosessen, sånn at du får en så rask, enkel og bekvem handleopplevelse som mulig.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no