TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Plus Size Undertøy

Fremhev dine fyldige kurver med vårt store utvalg av sexy plus size undertøy. Vårt sortiment består blant annet av sexy kjoler, forførende BH-sett og kinky bondage-undertøy som gir deg timeglassfigur. Boost selvtilliten din med våre erotiske sexy undertøysstiler.

Fremhev de flotte formene dine med sexy undertøy i plus size

Forfør med sexy undertøy i plus size

Sexy undertøy er og blir enhver kvinnes absolutte must-have til garderoben. Frekt undertøy en nemlig ikke bare den perfekte måten å skru opp temperaturen i soverommet et par grader - det er også en stensikker oppskrift på hvordan du kommer til å føle deg selvsikker, attraktiv og forførende fra innerst til ytterst. Hos Sinful finner du sofistikerte, elegante og forførende undertøysplagg, som både er flatterende for barmen din, setter et frekt fokus på din bakdel og fremhever hoftenes myke og feminine linjer. Her på siden finner du også Nordens absolutt største og beste utvalg av sexy undertøy i plus size, som forførende babydolls, bodystockings, sexy korsetter, hofteholdere, BH-er, sexy truser og sexy strømper. Skynd deg å gå på oppdagelse i vårt store sortiment av plus size undertøy, og legg opp til en sensuell og intim date night med  partneren din eller gi festantrekket ditt en sensuell vri. Vi garanterer at vi har sexy undertøy i plus size som passer til enhver anledning, faller i din (og din partners) smak, og som komplimenterer kroppens mest sexy og beundringsverdige kurver.

Plus size undertøy: vis deg fra din beste side

Du trenger ikke lenger å Google forgjeves på “sexy undertøy plus size”. Sinful forhandler naturligvis erotisk lingeri til alle kroppstyper, og samarbeider med en lang rekke produsenter som har spesialisert seg i å lage forførende, erotisk undertøy og frekke kostymer, som passer til akkurat deg og din unike kropp. Alle kvinner fortjener å finne frem sin sexy side inn i mellom. Så hvis du trenger å føle deg sensuell på ny når du ser deg selv i speilet, eller har lyst til å gi sexlivet et friskt pust, så er blonder, stropper og formgivende tøy absolutt veien frem. Smykk din feminine figur med sexy undertøy i plus size med ekstra dype utringninger og flotte detaljer. Fyr opp i partnerens frekkeste fantasier med for eksempel semi-transparent bodystocking eller sett fokus på dine nedre deler med et par åpne strømpebukser som får bena dine til å se kilometerlange ut. Er du ute etter et design som pirrer partneren din litt ekstra? Eller noe til en spesiell anledning, slik som sexy valentine undertøy? Så ta en titt på utvalget vårt av styles med med åpent innsyn kig til de mest intime områder. Alt vårt plus size undertøy lever selvfølgelig opp til de strikse kravene vi stiller til kvalitet og design.

Kjøp ditt nye undertøy i plus size her

Det krever sin kvinne (og mann) å navigere rundt i den store undertøysjungelen, så det er ikke så rart om du synes det er vanskelig å få et overblikk over, eller velge mellom, de mange, fantastiske produktene vi har på lager. På samtlige produktsider med sexy undertøy i store størrelser (både de kinky og de romantiske plaggene) finner du detaljerte størrelsesguider som hjelper deg med å velge undertøy i plus size som passer perfekt både i skål, omkrets, midje og hoftemål. Skulle du likevel ha problemer med å finne den helt rette størrelse eller vil vite mer om vårt sortiment, er du alltid velkommen til å kontakte våre vennlige og kompetente kundeservicemedarbeidere som sitter klare til å besvare spørsmålene dine. Alle medarbeiderne i vår kundeserviceavdeling har et stort innblikk i bransjen, og kan veilede og rådgi deg om alt det som handler om sexy undertøy i store størrelser samt sexy kostymer i plus size. Hos Sinful setter vi nemlig en ære i å guide deg kyndig og sikkert i gjennom kjøpsprosessen, sånn at du får en så rask, enkel og bekvem handleopplevelse som mulig.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful