TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Hofteholdere

En pirrende hofteholder er det perfekte valget når du vil gjøre litt ekstra ut av tilbehøret ditt, og er et must i enhver kvinnes garderobe. Bruk den under favorittkjolen din sammen med sexy undertøy eller et par strømper når du skal på byen, eller forfør partneren din hjemme.

Fremhev kurvene dine med en pikant hofteholder

Fra slankende til sexy påkledning

Du husker kanskje at mormora eller oldemora di hadde en hofteholder i garderobeskuffen, men kjenner du egentlig historien om dette plagget? Hofteholdere ble introdusert tidlig på 1900-tallet, og de første modellene minnet mest av alt om nåtidens korsetter med kiler og hekter, men uten avstivere og snører. Den ble opprinnelig designet som en slags undertøy med formål å slanke en kvinnes figur - særlig rundt hoftene. I 1930-årene begynte man å produsere varianter uten lukkemekanismer, som kunne “rulles” på, for under industrialiseringen og deretter krigen var det viktigere å være praktisk kledd på enn å se sexy ut. I 1950-årene ble sexy undertøy for alvor populært igjen. Kvinner skulle være kvinner, og det kom fokus på formene igjen. Sophia Loren, Elizabeth Taylor og Marilyn Monroe var datidens største sexsymboler, og timeglassfiguren og de spisse, framheva brystene pakket inn i lekre blonder var på sitt aller mest populære. I samme tiår ble nylonen oppfunnet, sånn at flatterende undertøy og sexy strømper ble noe alle kvinner hadde råd til. Så kom 1960-årenes unisex-undertøysmote, 1970-årenes kvinnefrigjøring og bomullstruser, men i 1980-årene kom etterspørselen etter feminint og pikant undertøy som hofteholdere og korsetter for alvor igjen - tenk bare på Madonna!

Til både kinky og romantisk forførelse

Hos Sinful forhandler vi ikke kun pikant lingeri i den aller beste kvaliteten fra førende merker, vi forhandler også undertøy i størrelser som går fra XS til XXXL. Et stilfullt og behagelig undertøyssett er et ekte must have i enhver kvinnes garderobe, for det finnes ikke en eneste mann som ikke vil nyte synet av brystene dine, midjen din og dine flotte hofter svøpt i innbydende, feminine blonder, sateng eller spandex. Er du glad i det klassiske, kjærlige diva-looket, kan vi varmt anbefale en forførende, rød blondevariant fra Cottelli Collection med flotte satengdetaljer. Piff opp looket med elegante, selvsittende strømper fra samme merke. Uh la la! Er du litt mer kinky anlagt - og liker du pin-up-looket mer enn diva-looket, bør du absolutt investere i Noir Handmades tettsittende, rå versjon i wetlook. Fullfør outfittet med de selvsittende strømpene (også i wetlook) med blondekant - også fra Noir Handmade. På utkikk etter noe mer simpelt og sofistikert, hvor du slår flere fluer i ett smekk? Da kan du sjekke ut settet fra Leg Avenue. Her får du både hofteholder og strømper med shape-effekt i samme pakke.

Kjøp en sexy og billig hofteholder her

I vår nettbutikk finner du Nordens absolutt største og beste utvalg av sexy hofteholdere og strømper. Derfor kan vi godt forstå hvis du har problemer med å velge den helt rette hofteholder til akkurat deg og din kropp. Sortimentet er stort og det kan være vanskelig å vite hvor man bør starte. Du kan derfor filtrere på forskjellige parametre som er viktige for deg, enten du vil ha en billig hofteholder eller er på jakt etter en hofteholder i et bestemt materiale. I tillegg finner du utførlige størrelsesguider på alle produktsider, slik at du kan være sikker på at du bestiller den riktige størrelsen til dine mål.

En hofteholder kan enten være en gave til deg selv eller du kan kjøpe det i gave til partneren din. Hva med å gi det i morgengave, som en sexy julegave eller til Valentine's Day sammen med noe annet sexy valentine undertøy? Mister du motivasjonen underveis, så fortvil ikke. Våre dyktige og kompetente kundeserviceansatte sitter klare både telefon og e-post for å besvare alle de spørsmålene du måtte ha.  Alle våre ansatte har et kvalifisert innblikk i bransjen, og kan vejlede og rådgi deg om alt innenfor sexleketøy og erotisk tilbehør. Vi setter nemlig en ære i å guide deg kyndig og sikkert igjennom din kjøpsprosess, sånn at du får en så rask, effektiv og behagelig opplevelse som mulig.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful