Hofteholdere

En pirrende hofteholder er det perfekte valget når du vil gjøre litt ekstra ut av tilbehøret til ditt sexy undertøyssett, og er et must i enhver kvinnes garderobe. Bruk den under favorittkjolen sammen med et par sexy selvsittende strømper når du skal i byen, eller forfør din partner hjemme.

 

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Allure Lingerie (1)
Avanua (4)
Baci (7)
Black Level (1)
Casmir (2)
Cottelli Collection (26)
Dreamgirl (8)
Fantasy Lingerie (1)
Le Désir (1)
Leg Avenue (3)
Magic Silk (2)
NO:XQSE (3)
Noir Handmade (1)
Nortie (4)
Obsessive (12)
Passion (1)
René Rofé (1)
Rimba (1)
Materiale
Nylon (16)
Polyamid (48)
Polyester (25)
Polyuretan (1)
Recycled polyamide (1)
Størrelse
2XL (10)
3XL (9)
4XL (5)
L (44)
L/XL (1)
M (18)
M/L (1)
One Size (17)
Queen Size (11)
S (40)
S/M (3)
XL (27)
XS (2)
Vis alle 81 produkter
Du har sett 42 av 81 produkter
Vis flere

Fremhev kurvene dine med en pikant hofteholder

Fra slankende til sexy påkledning

Du husker kanskje at mormora eller oldemora di hadde en hofteholder i garderobeskuffen, men kjenner du egentlig historien om dette plagget? Hofteholdere ble introdusert tidlig på 1900-tallet, og de første modellene minnet mest av alt om nåtidens korsetter med kiler og hekter, men uten avstivere og snører. Den ble opprinnelig designet som en slags undertøy med formål å slanke en kvinnes figur - særlig rundt hoftene. I 1930-årene begynte man å produsere varianter uten lukkemekanismer, som kunne “rulles” på, for under industrialiseringen og deretter krigen var det viktigere å være praktisk kledd på enn å se sexy ut. I 1950-årene ble pikant undertøy for alvor populært igjen. Kvinner skulle være kvinner, og det kom fokus på formene igjen. Sophia Loren, Elizabeth Taylor og Marilyn Monroe var datidens største sexsymboler, og timeglassfiguren og de spisse, framheva brystene pakket inn i lekre blonder var på sitt aller mest populære. I samme tiår ble nylonen oppfunnet, sånn at flatterende undertøy og strømper ble noe alle kvinner hadde råd til. Så kom 1960-årenes unisex-undertøysmote, 1970-årenes kvinnefrigjøring og bomullstruser, men i 1980-årene kom etterspørselen etter feminint og pikant undertøy som hofteholdersett og korsetter for alvor igjen - tenk bare på Madonna! 

Til både kinky og romantisk forførelse

Hos Sinful forhandler vi ikke kun pikant lingeri i den aller beste kvaliteten fra de førende brands, vi forhandler også hofteholdere, strømper, truser, korsetter, corsager, frekke kostymer, bodystockings, chemiser, babydolls og mye, mye mer i størrelser som går fra XS til XXXL. Et stilfullt og behagelig undertøyssett er et ekte must have i enhver kvinnes garderobe, for det finnes ikke en eneste mann som ikke vil nyte synet av brystene dine, midjen din og dine flotte hofter svøpt i innbydende, feminine blonder, sateng eller spandex. Er du glad i det klassiske, kjærlige diva-looket, kan vi varmt anbefale en forførende, rød blondevarianet fra Cottelli, med flotte satengdetaljer. Piff opp looket med elegante, selvsittende strømper fra samme merke. Uh la la! Er du litt mer kinky anlagt - og liker du pin-up-looket mer enn diva-looket, bør du absolutt investere i Noir Handmades stramtsittende, rå versjon i wet look. Fullfør outfittet med de selvsittende strømpene (også i wet look) med blondekant - også fra Noir Handmade. På uukikk etter noe mer simpelt og sofistikert, hvor du slår flere fluer i ett smekk? Da kan du sjekke ut settet fra Leg Avenue. Her får du både hofteholder og strømper med shape-effekt i samme pakke.

Kjøp en sexy hofteholder her

Her på shoppen finner du Nordens absolutt største og beste utvalg av frekke hofteholdere og strømper. Derfor kan vi godt forstå, hvis du har problemer med å velge den helt riktige hofteholderen til akkurat deg og ditt behov. Sortimentet er veldig stort og deilig å gå på oppdagelse i. På samtlige produktsider og -beskrivelser finner du utførlige størrelsesguider, sånn at du er sikker på at få et outfit som passer deg helt perfekt og til enhver anledning. Hva med å kjøpe noe til en morgengave, eller f.eks. noe

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no