Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Beads Mini var 1

LELO Beads Mini

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Effektiv bekkenbunnstrening vil gjøre deg strammere nedentil og gi deg mere lyst og følsomhet i skjeden. Både jordmødre og gynekologer anbefaler bekkenbunnstrening, og til dette er Luna Vaginakuler Mini perfekte. LELO Luna Beads Mini er spesielt designet for deg som er under 30 år eller deg som enda ikke har født, og derfor har enda en sterk bekkenbunn. OBS: Er du over 30 år eller har født, anbefaler vi de alminnelige vaginakulene fra LELO, som også kan kjøbes her i shoppen.   LELO Luna vaginakuler består av 4 plastkuler og en myk kuleramme i silikon. 2 av kulene veier 28 g og de 2 andre veier 37 g. Du kan selv sette sammen settet som du syns er best. Start med de lette kulene eller kanskje bare én kule (som da brukes uten kulerammen), hvis du er helt nybegynner. Øk så belastningen jo sterkere du blir. Sett kulene du ønsker i den myke hvite kuleramme. Innfør kulene i skjeden, lag en knipeøvelse og klem rundt kulene. Når du skal lage en knipeøvelse, skal du starte knipet ditt ved anus og deretter bevege knipet frem til skjedemusklene. Fortsett øvelsen i små 5 min. På vaginakulene sitter det en silikonsnor som du drar forsiktigt i, når du vil ta ut kulene.  Vi anbefaler at du smører litt glidemiddel på kuglene, før du innfører dem. Det vil gjøre innføringen mere behagelig. LELO's eget glidemiddel er perfekt til dette. Luna kulene rengjøres med LELO’s egen rengjørings spray, som er utviklet til alle LELO's produkter. Luna leveres i en fin eske hvor det også ligger en satengpose, til oppbevaring av kulene, samt en liten prøve med glidemiddel.

OBS: LELO Luna vaginakuler har blitt anbefalet av leger og sexologer i det amerikanske talkshowet The Doctors. Vi anbefaler, at du sammen med LELO Luna også kjøper: - LELO's glidemiddel beregnet til sexleketøy. - LELO's rensespray. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kvalitet:
Julie - 9. jan. 2019
Jeg har alltid hatt et godt ųye for produkter fra Lelo fordi kvaliteten er topp og Luna skuffer absolutt ikke! Designet er så bra og gir god stimulering. Kan bare anbefales
0
Elske trinnvis vekt
M - 19. jul. 2015
Jeg har brukt kulene i en uke og er positivt overrasket. Jeg hadde aldri prųvd slike fųr, og var litt usikker på det. Men det var så fint at jeg fųrste dagen kunne sette inn en rosa uten beholderen, og dermed kjenne litt etter fųr jeg begynte å trappe opp i vekt. De neste dagene gjorde jeg det med én blå og nå jobber jeg med to av de rosa i beholderen. Jeg synes de er superenkle å fųre inn og det er vanskelig å gjųre feil. Jeg går rundt med dem hjemme uten problemer. De er enkle å rengjųre og esken er elegant og diskret å oppbevare på badet. Jeg vet ikke enda om de fungerer, men jeg kan fųle at det jobbes nede :)
0
Luna perler.
Cordessa - 6. jun. 2013
Jeg var faktisk litt bekymret for sikkerheten da jeg kjųpte dette produktet (Det ville vęrt fryktelig flaut å gå til legen for å ta ut en kule), men produktet fungerer veldig som en tampong. Du legger deg bare på ryggen i sengen, slapper av i bekkenet og fųrer kulen inn slik at strengen akkurat stikker ut, og kulen er ca. 2 cm opp i skjeden. Du kjenner egentlig ikke kulen som sådan, men du vet at den er der (akkurat som med en tampong) og det gir naturligvis en viss tyngdefųlelse når du beveger deg, men ellers er produktet ganske behagelig å bruke, og jeg tenker ikke noe sęrlig over det. Produktet er enkelt å montere og demontere for rengjųring, noe som er et klart pluss i min bok. Det fųlger også med en manual i esken som kan vęre verdt å lese. Jeg vet enda ikke om produktet fungerer og gir ųnsket resultat, men jeg lurer på om det fųles som om det fungerer i det minste :) Så kort sagt, mye enklere og mye mer behagelig produkt å bruke enn forventet.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful