Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Mona 2 Oppladbar G-punktsvibrator var 1

LELO Mona 2 Oppladbar G-punktsvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hvis du gjerne vil oppnå stor nytelse gjennom en G-punktsorgasme så er LELO Mona helt perfekt for deg. Mona er en svært effektiv G-punktsvibrator, med perfekt form og fylde for å gi effektiv og målrettet G-punktsstimulasjon. Mona har nettopp blitt relansert i en enda bedre og kraftigere utgave, nemlig Mona 2. Mona har en god mellemstørrelse. Selv om det ikke er en spesielt stor vibrator så treffer den og fyller ut på de riktige stedene, hvilket gjør at den oppleves som større enn den egentlig er.

Vibratoren har en helt riktig krumning for å treffe presist opp mot ditt G-punkt. Når man vipper den i små støtende bevegelser gir dette svært presis og intensiv g-punktsstimulasjon.

Før den fargede delen av Mona opp, og velg mellom seks forskjellige vibrasjonsinstillinger som hver kan settes til åtte forskjellige styrkenivåer.  Mona er oppladbar og du slipper derfor bryderiet med å kjøpe og skifte batterier. Vibratoren er generelt støysvak og opplader er inkludert.

Den øverste delen av vibratoren er trukket i myk medisinsk silikon, og har en silkemyk og behagelig overflate. Allikevel er den fast i formen og oppleves ikke som bøyelig. For å gjøre overflaten enda mykere og glattere kan du bruke Mona sammen med et vannbasert glidemiddel. Vi anbefaler da LELO's eget vannbaserte glidemiddel. Pass på å alltid rengjøre Mona grundig etter bruk og her vil vi anbefale LELO's egen Cleaner Rensespray. LELO Mona leveres i en flott eske med opplader og en stoffpose for oppbevaring og transport. Når du kjøper LELO Mona, anbefaler vi, at du også kjøper: - LELO Vannbasert Glidemiddel. - LELO Cleaner Rensespray

MerkeLELO
Produkt vekt (g)127
InkludertOppbevaringspose, Prøve av vannbasert glidemiddel
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)240
Vibrasjonsmønster6
Vibrasjonshastigher8
PrimærmaterialeSilikon
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjePortugisisk, Fransk, Tysk , Spansk, Engelsk, Italiensk, Russisk
SKU10708
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk vibrator
Leketųysentusiast - 12. aug. 2017
Det var mitt fųrste leketųy og den gangen syntes jeg det var veldig dyrt, men det var verdt pengene. Materialet er mykt og sexy, og det er definitivt et pluss at det er så mange vibrasjonsmųnstre. Definitiv orgasmegaranti, jeg kan få to med denne, elsker det! Prisen er det eneste som trekker ned, men det er definitivt verdt pengene.
0
Fantastisk vibrator
Leketųysentusiast - 12. aug. 2017
Det var mitt fųrste leketųy og den gangen syntes jeg det var veldig dyrt, men den var verdt pengene. Materialet er mykt og sexy, og det er definitivt et pluss at det er så mange vibrasjonsmųnstre. Definitiv orgasmegaranti, jeg kan få to med denne, elsker det!
0
Wow
CS - 12. jan. 2015
En helt uovertruffen god vibrator som sųrger for en god orgasme – eller flere – hver gang. Materialet er sexy og kvaliteten er super. Og smart med laderen, så du slipper å bytte batterier. Jeg har flere typer sexleketųy, men denne trumfer alle. Den får 5 stjerner av meg.
0
Vår favoritt
J - 19. aug. 2017
Har hatt min Mona 2 i litt over fire år nå, og har ennå ikke funnet noe som har tatt den fra topplassen. Jeg er enig med anmeldelsen ovenfor at lydnivået begynner å vakle ved de hųyeste frekvensene, men sammenlignet med mange billigere merker er det et stille produkt etter min mening. Kvaliteten er fortsatt god og har aldri blitt svakere til tross for regelmessig bruk. Vibrasjonene når kanskje ikke helt opp for de som foretrekker ting som er ganske tunge, men for meg fungerer det bra. Form og stųrrelse er super.
0
Lelo = kvalitet
Daniella S - 27. nov. 2014
Som vanlig kan du forvente den hųyeste kvaliteten når du kjųper LELO. Imidlertid er denne spesielle vibratoren ganske hųylytt. Det er en slags stųy inne i vibratoren da batteriet sannsynligvis kommer i kontakt med det ytre dekselet. Disse lydene senker vurderingen litt. Hvis du ikke er plaget av dette, er dette leketųyet for deg fordi det har en praktisk form og tilstrekkelig med vibrasjoner ...
0
Full
Anonymous - 13. mar. 2024
Vakker og funksjonell design og farge, kvalitetsmaterialer. Størrelsen er akkurat passe. Justeringene kunne ikke vært enklere. For meg er det for mange fargevalg, jeg trenger ikke altfor kompliserte rytmer. Vanntetthet og stillegående lyd er absolutte must-haves. Enkel lading via USB-kabel og lang batterilevetid. Investeringen i kvalitet lønner seg!
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful