Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
MaleEdge Basic Penis Enlarger var 1

Oversikt

Øk størrelsen din med opptil 30% i lengden og 19% i omkretsen, og få en synlig større penis i selv slapp tilstand med Male Edge Basic. Male Edge lover klinisk dokumenterte resultater, og med regelmessig bruk, kan din super store penis til og med bli permanent.

Produktet er enkelt å bruke, og etter 6 ukers oppstartsprogram, bruker de fleste menn den i 6-18 måneder, 2-4 timer daglig. Du kan bruke forstørreren mens du er på jobb, hjemme eller når du hviler - og til og med når du sover. Etter hvert som penisen din vokser vil den også rette seg ut, så hvis du har en krum penis kan Male Edge Basic også korrigere formen på den. Du vil beholde størrelsen du oppnår med forstørreren på permanent basis når du stopper med å bruke den.

Forstørrelsesprosessen skjer gradvis ved å tøye vevet langsomt men sikkert. Over tid vil cellene dine dele og multiplisere seg. Resultatet av denne prosessen vil avhenge av hvor mange timer du bruker penisforstørreren, og det er opptil deg hvor lenge du ønsker å bruke den og dermed hvilken størrelse du kan oppnå.

Male Edge Basic er produsert i Skandinavia under de strengeste kvalitetskravene, og Basic-versjonen inneholder alt du trenger: en penisforstørrer, en bruksanvisning, en gummistropp, en linjal med vinklet måler og en oppbevaringspose til å holde alt samlet på en diskret og sikker måte.

Eksperttips! Den eneste forskjellen på Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro er mengden av ekstrautstyr og tilbehør som følger med. Extra og Pro er perfekt hvis du allerede vet at du vil bruke penisforstørreren over en lengre periode, da de gir deg flere muligheter.

MerkeMale Edge
Produkt vekt (g)700
InkludertLinjal, Oppbevaringspose
Indre diameter (cm)4.6
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialePlast
FargeBlå
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11563
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sklir ut
xcvxcx - 23. apr. 2024
Klarer ikke å holde på penis, den sklir ut av stroppen ved minimalt strekk styrke. Skal du få den til å fungere så må du finne andre måter å feste den skikkelig på. Så produktet fungerer ikke slik den kommer i pakken dessverre.
Jeg er svært fornøyd med produktet! Over all forventning!
Hunter - 14. sep. 2016
Produktet må brukes regelmessig. På ett år har jeg brukt det i nesten 300 timer. Resultatet er overveldende! Lengden i erigert tilstand har økt med 20 %! Det er en liten utfordring å finne et godt feste uten at det glir av penisen, men jeg har nå funnet min måte. Jeg vil anbefale produktet til alle de som vil øke sin penisstørrelse, men vær tålmodig! Resultatet vil helt sikkert komme etter hvert.
Hvem vil vel ikke ha litt ekstra lengde?
Madsen - 8. aug. 2017
Jeg bestilte en Male Edge og må si at jeg er virkelig glad for den. Jeg har kun hatt den i et par uker men jeg kan allerede se en forbedring. Man skal følge instruksjonene nøye og være litt forsiktig når man setter den på men det er verdt arbeidet.
0
Male edge basic
Shivaji - 18. aug. 2020
Trykket som oppstår er kjempebra, men man må bruke produktet konsekvent.
0
Hot
Casper - 7. may. 2021
Har brukt den i en måned nå med min kone. Hun er superfornųyd.
0
King size!
Lisberg - 8. aug. 2020
Anbefaler definitivt dette produktet! Fųr hadde jeg en liten penis, men etter å ha brukt dette produktet "Male Edge Basic" har min penis blitt enorm. Vi snakker flere centimeter på noen måneder! Fantastisk produkt
0
Veldig tungvint å bruke
Mads - 11. jul. 2020
Jeg fikk den i dag og har pakket den ut og får den rett og slett ikke til å fungere selv om jeg prųver å gjųre som det står i manualen osv. ŲV. Kanskje bortkastet penger fordi jeg ikke kan returnere det: - ((((
0
En prosess som krever tålmodighet!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har bare brukt produktet i noen dager nå, så det er veldig vanskelig å si for øyeblikket om jeg er fornøyd med resultatene eller ikke. Fra det jeg har lest (og jeg kan ikke vente på at det samme skal skje med meg), ser det ut til at produktet fungerer med en god dose tålmodighet, og vi snakker om 8 til 9 måneder. Materialet ser ut til å holde seg godt, selvfølgelig må du vite hvordan du bruker det på riktig måte, men det fungerer ganske bra for meg. Det er veldig enkelt å bruke, kommer med gode instruksjoner, og hvis ikke kan du enkelt lese hvordan det fungerer på nettet. Kort sagt, du må bare være tålmodig nå :)
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Kvalitet
Anonymous - 4. apr. 2023
Det eneste positive med dette produktet er at det fungerer. Det fungerer imidlertid ikke med møblene som følger med i pakken. For å få maksimal trekkraft og dermed resultat, krever det egne strammemetoder som for eksempel glidelåser. Materialet er fullstendig søppel og delene faller stadig fra hverandre. Når du bestiller dem, bruker du allerede penger på en førsteklasses båre. Den er frustrerende vanskelig å bruke, for for å oppnå den nødvendige spenningen må du strekke delene til det ytterste under festeprosessen, og det er da de faller fra hverandre. Vel +1,5 cm med denne enheten og en sår lommebok mot en forlenger av bedre kvalitet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Brukt for kort tid til å kunne gi en vurdering basert på om det fungerer eller ikke. Men ellers fungerer det bra. Litt vanskelig å få det til i begynnelsen. Du må teste deg selv før du får taket på det. Mitt eneste problem er at jeg gjerne skulle hatt litt mer trykk i den. Noe som er mulig ut fra designet. Men da får jeg den ikke til å holde seg på plass, og det er ganske smertefullt. Ollonot har en tendens til å komprimere og gli ut. La oss håpe det gir noe resultat selv om jeg ikke kan øke trykket mer enn til den laveste linjen.
Maskinoversettelse fra sinful.se

MaleEdge Basic Penis Enlarger

Relaterte produkter
Male Edge Basic Full Traction Høyre arm
kr 319,00
Inkl. mva.
Male Edge Basic Full Traction Venstre arm
kr 319,00
Inkl. mva.
kr 1 595,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful