Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
MaleEdge Pro Penis Enlarger var 1

Oversikt

Øk penisens størrelse med opptil 30% i lengden og 19% i omkretsen, og få en synlig forandring i selv slapp tilstand med denne avanserte penisforstørreren. Male Edge lover klinisk dokumenterte resultater, og med regelmessig bruk, kan din super store penis til og med bli permanent.

Produktet er enkelt å bruke, og etter 6 ukers oppstartsprogram, bruker de fleste menn den i 6-18 måneder, 2-4 timer daglig. Du kan bruke utstyret mens du er på jobb, når du er hjemme eller når du hviler - selv når du sover. Etter hvert som penisen din vokser vil den også rette seg ut, så hvis du har en krum penis kan Male Edge Pro også korrigere formen på den. Størrelsen du oppnår med forstørreren er permanent - også når du stopper å bruke den.

Prosessen med å forstørre penisen din skjer gradvis ved å tøye vevet langsomt men sikkert. Over tid vil cellene dine utvide og multiplisere seg. Resultatet av denne prosessen vil avhenge av hvor mange timer du bruker penisforstørreren, og det er opptil deg å bestemme hvor lenge du ønsker å bruke den og dermed hvilken størrelse du vil oppnå.

Male Edge Pro er produsert under de strengeste kvalitetskravene i Skandinavia, og Pro-settet gir deg alt du trenger: en penisforstørrer, en bruksanvisning, gummistropper, beskyttelsesputer, en linjal med vinklet måler, en reiseveske, gasbind og en oppbevaringsboks for å holde alt samlet på en diskret og sikker måte.

Eksperttips! Den eneste som skiller Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro er mengden av ekstra utstyr og tilbehør som følger med. Pro-versjonen er perfekt hvis du allerede vet at du vil bruke penisforstørreren over en lengre periode.

MerkeMale Edge
InkludertLinjal, Gummistropper, Oppbevaringspose, Gasbind
Indre diameter (cm)4.6
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialePlast
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11754
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke verd pengene, styr unna
Diablo - 3. nov. 2021
Dårlig passform, materialet føles ut som det kom fra billigkroken på en leketøybutikk, ekstremt kjipt. Ukomfortabel som bare det, sitter dårlig uansett hvor stram eller slakkt den plasseres. Vil ikke anbefale denne eller lignende produkter til noen. Styr unna.
Great
Earth - 17. mar. 2021
Great
Overraskende
Ektemannen - 20. feb. 2021
Jeg kjøpte denne for å prøve om det faktisk hadde noe for seg - og det hadde det absolutt!! Jeg har iløpet av de to første ukene opplevd større lyst på sex, og jeg har flere og større ereksjoner om natten og om morgenen. Jeg har ikke målt - og det er heller ikke så viktig men jeg ser større ut og føler meg større allerede! Dette produktet gjør ting jeg absolutt ikke forventet! Og om man bruker det aktivt og korrekt gir det uten tvil resultater! Veldig fornøyd! Ps: bandasjen er nøkkelen for bedre grep og mindre irritasjon på penis for min del! Så anbefaler å kjøpe et par ekstra forpakninger ved første handel :)
Alt i alt - jeg er veldig fornøyd med produktet :) Anbefalles !!
Leon - 5. dec. 2019
Har brukt det nå i 7 måneder. Har dessverre ikke tid til å bruke det hver dag, men prøver å bruke det så ofte som mulig. For meg selv, jeg kan si at dette virker :) både i økt lengde og tykelse . Som regel prøver å bruke det i ca 2 timer, med så mye styrke som jeg tåler. I tillegg til veksten, opplever jeg også sterkere morgen ereksjoner , spesiell i de dagene da jeg bruker det oftere. På "minussiden" : Fikk ikke instruksjons DVD med pakka, og måtte laste ned bruksanvisningen fra nett, men det var ikke stor problem. Den andre - jeg kunne ønsket meg at varen var laget av noe sterkere materialer. Side - "armene" på min Male Edge Pro , knakte etter noen uker bruk. Men etter jeg kontaktet Sinful kundeservice fikk jeg fantastisk rask respons, hjelp og nye "armer" bare etter 1 dag. Takk Sinful !!!
Kjempegod kvalitet,mye tilbehør,grei pris,og et produkt som funker.
Bandit87 - 1. may. 2017
Bestemte meg for å prøve dette produktet for å se om det virket, og da så jeg på pris,tilbehør og hvordan den var laget. Valget ble denne Male Edge Pro for dette var den største pakken i Male Edge serien. Jeg så ikke vitsen med å betale mye mer for de andre type forlengere som var krommet eller forgylt. Denne var av plastikk med flat bred gummistropp til. Fulgte med 4stk gummistropper men har ikke skiftet ut stroppen enda etter 1 års bruk så kjempegod kvalitet på denne. ingen andre komponenter på produktet har blitt ødelagt enda heller,så meget overasket over kvaliteten. Er veldig lett å bruke, du klikker bare delene sammen i forskjellige styrkegrader. følger med dvd og bruksanvisning samt en liten tabell for hvor lang tid du vil bruke på forlengelsen. Er behagelig å ha på og det fulgte med gasbind og beskyttelses pad. Selv likte jeg å bruke gasbind best da man skulle feste gummistroppen under hodet på skaftet. Har brukt produktet i ca ett år nå,men ikke sammenhengende. Om man har hatt en rolig ettermiddag så har det hendt at produktet har blitt brukt ca 2 timer,men er vanlig at jeg har brukt det 1-/1,5 time hver dag med mye styrke på,å penisen har forlenget seg med ca 3 cm ++ i lengden å ca0,5-1cm i tykkelse. Så jeg er strålende fornøyd med produktet å kan anbefale denne på det sterkeste.
Bra produkt
Leif - 4. aug. 2020
Jeg får behandling for peyronies sykom og har flere ulike penisforlengere, men i mitt tilfelle handler det ikke om å forlenge noe. Male Edge Pro hører til de som er behageligere å bruke, den er til og med lettere da den er laget av hardplast. Ulempen er kanskje at forskjellen på de ulike lengdene er litt for stor, Men den hører helt klart til de mer behagelige produktene i denne kategorien.
0
Intet mindre enn fantastisk.!
Simon - 27. aug. 2012
Fett produkt som holder hva det lover. Jeg har fulgt bruksanvisningen som fulgte med, som Sinful.no har laget, og må si at det holder. Beste investeringen jeg har gjort på lenge. HUSK gutter, det hjelper ikke bare å ha den liggende. Den må også brukes. Materialet er laget av plast. Det holder, men jeg kunne bare ha investert i Jes Extender, den er laget av metall. ;)
0
Vurder det nå nųye
Din veileder - 7. jul. 2021
For nesten 1000 kr er ikke produktet helt verdt det – materialet er veldig delikat plastikk, sånn fųles det i hvert fall. Båndet som strammes rett under glansen faller veldig lett av med mindre du strammer det så hardt at du stopper blodtilfųrselen, jeg kan bare bruke det laveste på laveste innstilling ellers faller det rett og slett av... Veldig kjedelig. Men når det er sagt, så tror jeg at resultatet blir bra, men det tar tid fųr man ser resultater. Jeg burde nok ha kjųpt en Penimaster Pro - den skal vęre best på kvalitet og brukervennlighet til samme pris som Male Edge Pro
0
Mannlig kant
Anonymous - 13. mar. 2024
Bortkastede penger som dette
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Disse ulike følelsene
Anonymous - 8. jul. 2021
Av alle penisforlengerne jeg eier, er dette en av de enkleste å bruke, men også en av de mer utsatt for brudd. Personlig er det ikke lengdene jeg har delt opp for å måle, det er hva denne leverer. Jeg så den som en singel, på tidspunktet for kronen. Det er "hjernen på en snor og en bæsj i redet"-filmen som fikk meg til å føle meg annerledes. Så det er en enkel knyttneve. Med eller uten utstyr, det står igjen som et endelig klimaks... Så spekkhoggere uten utløsning og omvendt handler ikke bare om prostata. SVAKHETER: 1: En størrelse passer alle 2: Fotmateriale (gjennomsiktig del) 3: Å holde seg stille, å bevege seg rundt er helt uaktuelt (spesielt hvis intensjonen din er å følge programmet). FORDELER: 1: Lett å sette på plass (sammenlignet med andre lignende) 2: Stemningene det gir når du finner din egen resept (med, uten, med en pute, med en bandasje, uten osv...).
Maskinoversettelse fra sinful.fi

MaleEdge Pro Penis Enlarger

kr 1 995,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful