TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Mister B Vac Rack Vakuumseng var 1

Mister B Vac Rack Vakuumseng

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Omgjør soveværelset til den perfekte fetisj-lekeplassen med denne vakuumsengen fra Mister B. 

Med denne sengen kan du kravle inn mellom de to lagene av latex i høy kvalitet, og deretter suge ut luften med en støvsuger og nyt den mest intense og omsluttende følelsen noensinne.

Når du ligger fastspent på denne måten vil være fullstendig i din partners hule hånd, og alle sansene dine vil dessuten bli forsterket. 

Lette berøringer og kjærtegn over lateksen får en helt ny følelse, og med hullet i skrittet kan både han og hun pirres og stimuleres til de villeste orgasmene. 

Bortsett fra en egen støvsuger, inneholder settet alt dere trenger for å eksperimentere med en av de mest pirrende fetisjene. Luftehullet og et separat rør sørger for at man kan puste fritt uten problemer.

VIKTIG: En vakuumseng er et intenst fetisjleketøy. Les bruksanvisningen nøye før bruk og overhold alltid alle sikkerhetsforeskrifter. 

For å beskytte det indre øret bør det alltid benyttes ørepropper og latekshette mens man brukes sengen. Begge deler følger med i settet. 

Forlat ALDRI en person i vakuumtilstanden og avtal et safeword før dere går i gang, så leken blir sikker og deilig for dere begge.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra produkt!
Testet dette med mannen min og vi var veldig fornųyde! Sykt kinky og du får verdens stųrste adrenalinrush, la gjerne partneren din kjęrtegne deg mens du er omgi... Les mer
Oscar - 4. sep. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful