Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

BDSM møbler

Et sexmøbel er perfekt når dere er klare for å eksperimentere med nye stillinger og gleder i sexlivet. Med BDSM møbler får dere mulighet for å prøve ut nye og forskjellige muligheter. Bruk for eksempel putene, sexhuskene, stolene og lakenene til å utforske ulike sexstillinger. Et sexmøbel er suverent for fetishentusiaster så vel som par som ønsker et eksperimentelt sexliv.

BDSM møbler tilfører et streif av kink til sexlivet

BDSM møbler beriker sexlivets felles gleder

I kinky sex har selve stemningen ofte mye mer å si enn når vi snakker om vanlig vaniljesex .I de ulike fetishgrenene har ulike rekvisitter og hjelpemidler stor betydning for å sette den rette stemningen og hjelpe humøret og lysten på vei. For noen leker er det til og med alfa og omega. Det er f.eks. vanskelig å leke bindeleker uten å ha noe å binde med. BDSM møbler er en kategori som består av en bred vifte produkter som både hjelper med å sette dere i den rette stemningen, men også muliggjør og hjelper dere med å eksperimentere med ulike posisjoner. Det kan f.eks. være en sexpute som gjør det lettere å trefe kvinnes g-punkt ved penetrering, eller en sexhuske som hjelper dere med å støtte partnerens kropp sånn at litt mer kompliserte sexstillinger blir mulig uten at dere trenger å være profesjonelle gymnaster. Det inkluderer også bondage-relaterte verktøy som f.eks. kan brukes til å fiksere partneren din mot en vegg.

I den mer uskyldige delen av kategorien finner vi lakner, dynebetrekk og putevar som kan bidra til å skape en mer kinky stemning i soverommet. Samtidig kan du slappe helt av når du leker, fordi de beskytter sengen din mot at væsker ødelegger madrassen. Laknene er enten vanntette eller med høye kanter, sånn at dere trygt kan eksperimentere med våte leker uten å være bekymret for underlaget. I den mer hard core enden av skalaen finnes det BDSM-bur som kun kan anbefales til mer erfarne entusiaster.

Innrett dit helt eget lekerom med sexmøbler

Bor du i en liten leilighet, kan du allikevel få gleden av BDSM møbler. Mange av sexmøblene kan nemlig enkelt pakkes vekk og gjemmes bort i et skap når de ikke er i bruk. For eksempel finnes det sexhusker som kan festes i en dørkarm, og som enkelt kan pakkes sammen etter bruk. Sexhusker kan nemlig hjelpe dere med å oppheve tyngdekraften slik at det blir mulig å eksperimentere med posisjoner som kan føre en helt ny dimensjon inn i leken.

Hvis du derimot er en ekte dedikert fetishist, kan det hende du vil innrette et helt eget rom kun til frekke leker. Det finnes BDSM møbler for alle mulige fantasier. Sjekk for eksempel vårt sortiment av sexstoler, bondage board, bur og en masse annet kinky utstyr.

Kombiner ulike produkter for å få det meste ut av leken

Når du har valgt hvilke BDSM møbler som passer til deres behov og lyster, er det tid for å finne hvilket tilbehør som skal gjøre opplevelsen komplett. Hos Sinful finner du en masse ulike antrekk som kan understreke din posisjon som sub eller dominant. Elsker du gummi og PVC, lakk, lær og lateks, finner du uante muligheter for å sette den viktige prikken over i’en. I tillegg har vi massevis av fetish-rollespillsutstyr som enkelt kan kombineres med sexmøblene og passe inn i de ulike eventyrene og scenarioene.

Til BDSM møblene følger det naturligvis også en masse deilige rekvisitter, som bindestropper, spredbars, gags, fjær, pisker og paddles, brystvorteklemmer, pumper, kyskhetsbelter, sexmaskiner og mye mer. Husk naturligvis også en god glidekrem. da gjenstår det bare å si: god fornøyelse!

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful