Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
njoy Fun Wand Ståldildo G-punkt var 1

Oversikt

Fun Wand er en ståldildo, som er perfekt til stimulasjon av g-punktet. Fun Wand er designet til at man kan utføre oralsex på kvinnen, samtidig som man stimulerer hennes g-punkt. G-punkts dildoen har blitt rost av flere sex eksperter i hele verden, for sitt ergonomiske og effektive design. Dildoen er også ideell for stimulasjon av mannens prostata. Fun Wand kan varmes eller kjøles i vannbad, før bruk. Den holder lenge den ønskede temperatur. Husk alltid å teste temperaturen på underarmen, før dildoen brukes intimt. Fun Wand er håndlaget av medisinsk godkjent rustfritt stål og den ligger i en fóret oppbevaringseske. Ditt njoy stålprodukt varer hele livet, hvis du tar godt vare på det. Rengjør Fun Wand med vann og mild såpe. Unngå slipemidler, som vil fjerne den skinnende overflaten. 

Merkenjoy
Produkt vekt (g)307
Full lengde (cm)11
Innførbar lengde (cm)9
Diameter (cm)2.6
Bredde (cm)2.5
PrimærmaterialeRustfritt stål
FargeSølv
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU10175
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kvalitet!
JK (M25) - 7. apr. 2015
Som alle produkter fra Njoy, oser det kvalitet av Fun wand. Rustfritt stål er nesten umulig å ødelegge, lett å renholde og kan dessuten brukes med alle typer glidemidler. Den holder også veldig god på både varme og kulde. Vinkelen på leken gjør det lett å treffe de rette punktene på både menn og kvinner og kulene er i perfekt størrelse. Dette leketøyet lever opp til alle forventninger!
Massasjestav
Elise - 24. jul. 2018
Gledesleketųy! Hvis du ikke vet hva du skal begynne å kjųpe av leketųy, vil jeg absolutt anbefale denne. Den er verdt sin vekt i stål og verdt hver krone. Vekten og formen gir en helt fantastisk stimulans og funksjonene er mange. Den store ballen gir perfekt vekt og trykk for G-punktet og den fųrste lille "kulen" på håndtaket er plassert rett mot klitoris og stimulerer samtidig nęrområdet. Fųrste gang jeg brukte den kom jeg med den fire ganger, og den var helt vanvittig god. Er fnisende glad og snakker gjerne godt om dette produktet. Bųr vęre en grunnleggende ting for hver jente! ;)
0
FunWand
Christina - 22. jul. 2018
Nydelig vekt og god stųrrelse. Lett å like! Jeg er veldig fornųyd med kjųpet mitt!
0
Jøss! Bare wow...
Anonymous - 7. apr. 2023
Sannsynligvis den deiligste leken jeg noensinne har eid. Den treffer alle de perfekte punktene. Gir en fin rystelse akkurat når du bruker den. God vekt. Superfin og eksklusiv innpakning og oppbevaringsboks. Dyrt å kjøpe, men verdt hver eneste krone.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

njoy Fun Wand Ståldildo G-punkt

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 1 145,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful