Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Satisfyer Double Classic var 1

Oversikt

Forsterk nytelsen hos dere begge med den frekke Double Classic parvibratoren fra Satisfyer, som man bruker under samleie.

Den brede enden pirrer klitorisen hennes, mens den buede smale siden gir innvendig stimulering av G-punktet når dere eksperimenterer dere gjennom de 7 bevegelsesmønstrene og 3 hastighetene.

Under samleie nyter begge parter godt av vibrasjonene og den ekstra stramme følelsen det gir når penis kjører langs vibratorens side.

Perfekt til henne som har vansker med å komme under ren vaginal påvirkning, eller til dere som ønsker å oppleve ekstra sterke orgasmer.

Fremstilt i mykt, behagelig silikon og er vanntett.

Opplades via den medfølgende USB-kabelen, slik den alltid er klar til lek når dere er.

Vant i 2017 den prestisjefylte iF Design Award samt en Red Dot Award.

MerkeSatisfyer
Produkt vekt (g)52
Full lengde (cm)9
Innførbar lengde (cm)7
Diameter (cm)3.5
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)65
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Portugisisk, Spansk, Kinesisk, Italiensk, Tysk , Russisk, Japansk
SKU15939
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke brukervennlig
Par - 11. mar. 2021
Den holder seg dårlig på plass innvendig og glir unna - spesielt med glidemiddel. Hjelper ikke å holde den fast. Han hadde ikke noe utbytte av vibrasjonene og kjenner lite til ingenting inn i henne. . Fungerer dog godt som vibrator alene.
Ok
Jupp - 21. feb. 2021
Kunne vært lengre å litt tykkere.
Elendig
Anonym - 28. dec. 2020
Elendig
Fin vibrator alene, men vond under sex
Sweetheart - 6. aug. 2020
Jeg digger vibrator og jeg digger sex, derfor hadde jeg store forventninger til denne. Vibratoren har mange variasjoner for en hver smak, lyden er noe mindre enn en gjennomsnittlig vibrator og styrken varierer ut fra vibrasjonsprogram. Desverre er vibrasjonen for høyt oppe og bommer derfor på klitoris og det gjør endel vondt å bruke denne under sex da den trykker mot hardt bein og etter ivrig prøving og feiling lykkes vi ikke med å finne en posisjon som ikke gjore vondt. Denne funker best alene og styrt med hånden og levde derfor ikke opp til forventningene.
Ikke for meg
Lila - 28. apr. 2020
Denne hadde jeg veldig troen på, og den sto til forventning. Men passet ikke til min fasong. Når den settes på plass havner vibratoren for høyt og formet seg dårlig etter min vagina. Men om den brukes uten partner er den lettere å legge riktig. Tenker denne er flott om den sitter
Dårlig
Jente med høye forventninger - 11. dec. 2019
Denne skled fort ut og vibrasjonen var for høyt oppe. Traff ikke klitoris i det hele tatt. Var bare vond å bruke. Mannen syntes heller ikke det var noe «wow». Skuffet..
Skuffende
Frk.Frekk og freidig - 18. jul. 2019
den falt ut hele tiden, traff ikke og var svak i vibrasjon. skuffende til den prisen .
Øvelse gjør mester?
Heidi - 16. jul. 2019
Morsom sak, vi har testet den et par ganger, men her tror jeg øvelse gjør mester. Treffer ikke heeeelt på klitoris, så må plassere den riktig flere ganger når man bruker den. Fungerer forsåvidt alene også!
Gode vibrasjoner, glir lett ut.
Ann - 4. sep. 2017
Var veldig spent på denne, men må si den skuffet. Syns den ligger dårlig tilsette og ikke treffer klitoris skikkelig. Den sklir også lett ut. Under samleiet var den mer i vegen enn til nutelse. Det gjorde litt vondt når den driver å sklir ut. Til prisen hadde jeg håpet på bedre produkt.
Verdt pengene.
Anonymous - 7. apr. 2021
Mannen min og jeg kjøpte denne vibratoren da den var annerledes enn våre andre leker, og det faktum at den var på salg hjalp også. Den kom i en diskret eske - noe som alltid er en bonus. Etter en første lading var den klar til bruk og skuffet ikke. Jeg var bekymret for at det kunne være litt ubehagelig når mannen også var inne, men bortsett fra en følelse av å være full, var det veldig behagelig. Den gled ut et par ganger, men instruksjonene sier at man skal bruke rikelig med glidemiddel, så jeg er ikke sikker på om det er meningen at dette skal skje eller om det er en effekt av glidemiddelet. Alt i alt et veldig bra produkt og mye moro å ha.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk

Satisfyer Double Classic

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 299,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful