TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Parvibrator

En parvibrator er det perfekte sexleketøyet for par, som vil prøve noe nytt i soverommet og vil gi sexlivet et friskt pust. Dere velger selv om leken skal foregå innenfor husets fire vegger, eller om leken skal flyttes ut i det offentlige rom, hvor det kun er dere som vet hva som foregår.

Bruk en parvibrator for å kickstarte sexlivet

Parvibrator - det ideelle stedet å begynne

En parvibrator kan være et veldig bra sted å starte når dere vil piffe opp sexlivet litt. De kan nemlig tilføre et deilig, pirrende element til det allerede velfungerende sexliv. Trenger det at det skjer noe nytt, er det også et godt sted å starte, og det finnes mange gode varianter med ulike egenskaper.

Sett dere godt tilrette, og begynn reisen rundt i en kategori som rommer litt av hvert, og som garantert vil kunne tilfredsstille lystene deres.

Kanskje er dere ute etter noe som som kan stimulere dere begge samtidig, eller kanskje ønsker dere at den ene parten mottar de frekke vibrasjonene. Kanskje ønsker dere til og med at det er den andre partneren som kontrollerer vibrasjonene?

Uansett hva dere er på jakt etter, finner dere garantert den typen parvibrator som passer dere her.

Tryllestav med vibrasjoner i

Hvis dere er litt bevandret i sexleketøyenes verden, har dere sikkert støtt på navnet Magic Wand.

En Magic Wand er en type vibrator, som fungerer nesten som en tryllestav. Den er mange kvinners ultimative favoritt når det kommer til vibrerende stimulering, da den med det brede hodet kan være med på å stimulere et større område av kvinnens underliv, og derfor treffe de mange tusen nervetråder som sitter i klitoris og kjønnsleppene.

Men en Magic Wand kan faktisk også godt brukes som en parvibrator. Den kan nemlig takket være sin utforming også brukes til for eksempel å gi ens partner en pirrende massasje, som en del av et frekt forspill.

La den frekke parvibratoren utforske hverandres kropper, og kom i den helt rette stemningen sammen før dere begir dere ut på selve akten.

Dere kan også gjøre det til en utfordring og se hvor lenge dere kan holde fingrene fra hverandre i mens dere lar de pulserende vibrasjonene pirre dere.

Ha det gøy med en vibrator for par

Når valget har falt på en parvibrator, er det en masse, frekke lekemuligheter som ligger foran dere.

Det finnes nemlig også varianter som kan styres via en app, hvis det frister å kunne overgi kontrollen over vibrasjonene til partneren. Dette gir en ekstra, frekk dimensjon til leken.

Det finnes selvfølgelig også flere varianter vibratorer for par, som er fjernstyrt. Blant fjenstyrte sexleketøy et populært alternativ et vibratoregg, som ofte er utstyrt med en fjernkontroll, hvilket gjør det mulig å starte vibrasjonene først når egget er satt ordentlig på plass. Felles for disse to variantene, er at teknikken gjør leken enda morsommere.

Hvis dere er klare for enda mer spenning, kan dere jo også flytte leken ut i det offentlige rom. Hun bærer vibratoregget, mens partneren styer når den skal vibrere, og på hvilket nivå. Tør dere prøve en vibrator for par?

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful