TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
God pris
Satisfyer Endless Fun Parvibrator var 1

Satisfyer Endless Fun Parvibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

454,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Utvid deres seksuelle horisont med unisex-vibratoren Endless Fun fra Satisfyer. Den allsidige parvibratoren har et 180° roterende silikonhode som byr på uendelig variasjon - enten du leker alene eller med en partner.

Vibratoren har 3 kraftfulle motorer: en på innsiden av det innførbare skaftet og en på innsiden av hver av de bevegelige armene. Med over 30 spennende programmer får du mer enn 100 mulige vibrasjonsmuligheter som du kan nyte både innvendig og utvendig. Vibratoren lades opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

Det fløyelsmyke skaftet har en krum form som er ideell til stimulering av G-punktet. De fleksible og vibrerende armene er derimot ypperlige til stimulering av glansen og roten av penis. Du kan også legge armene rundt brystvortene, klitoris eller på kjønnsleppene for intense orgasmer. Flere tips til stimulering følger med vibratoren.

Endless Fun er laget av myk, hygienisk silikon og er vanntett, så du kan enkelt rengjøre vibratoren med varmt vann og mild såpe - og den er ideell til lek i dusjen eller badekaret. Hvis du gjøre ting ekstra vått kan du smøre vibratoren inn med vannbasert glidemiddel.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful