TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Satisfyer Power Balls Vaginakuler 3 stk var 1

Satisfyer Power Balls Vaginakuler 3 stk

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 329,00kr 246,75
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.

Oversikt

Få et mer nytelsesfullt sexliv og et sterkere underliv med Satisfyer Power Balls Vaginakuler. Bruk kulene jevnlig og oppnå større kontroll, stramhet og følsomhet - til glede for både deg og partneren din.

Bekkenbunnstrening hjelper deg med å gjøre skjeden din mer følsom, så du kan få flere og mer intense orgasmer. Treningen bygger samtidig opp muskulaturen i bekkenbunnen din, noe som bidrar til å forhindre inkontinens.

Settet består av 3 kuler på henholdsvis 60, 80 og 90 gram, og er derfor velegnet til deg som allerede har erfaring med bekkenbunnstrening. Start med den letteste kulen og gå deretter opp i vekt når du er klar for en ny utfordring.

Alle tre vaginakulene er 8,5 cm lange og har en diameter på 3 cm på det bredeste. Hver kule har 2 indre kuler som roterer og stimulerer deg i takt med dine bevegelser. Du kan dermed oppleve økt lyst som følge av treningen.

Vaginakulene har riller i overflaten som gir ekstra stimulering. Kulene er laget av silkemykt silikon og føles deilige mot huden. Vi anbefaler at du smører kulene inn med et vannbasert glidemiddel før du begynner å trene. Alle kulene har en praktisk silikonsnor som gjør det enkelt å få de ut igjen når du er ferdig med å trene.

MerkeSatisfyerProdukt vekt (g)235Full lengde (cm)17.5Innførbar lengde (cm)8.5Diameter (cm)3PrimærmaterialeSilikonFargeForskjellige fargerAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeKinesisk, Japansk, Russisk, Tysk , Italiensk, Engelsk, Spansk, Fransk, PortugisiskSKU24475
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk deilig og anvendelig leketøy for henne. Bare fantasien setter grenser.
Elsker disse kulene både for opptrening av bekkenbunnen, men også for ren nytelse. Kombinert med en analplug er du sikker på at kulene ikke faller ut når du gå... Les mer
Yriani - 9. may. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful