Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Satisfyer Pro 2 Generation 3 Liquid Air Appstyrt Klitorisstimulator var 1

Oversikt

Gi deg selv og klitoris en velfortjent omgang med Satisfyer Pro 2 Generation 3. Skjem bort klitoris med behagelige pulseringer, vibrasjoner og myke sug, alt styrt fra en app på telefonen din.

Bytt ut sugehodet med Liquid Air-hodet for å oppleve en annerledes følelse av pirrende og trommende moro. Skap dine egne vakuumvibrasjoner ved å bruke stemmen din eller favorittspillelisten din på Spotify, eller la en partner styre din Satisfyer på avstand via en frekk videosamtale.

Rengjør leketøyet med varmt vann og såpe eller sexleketøysrens.

MerkeSatisfyer
Produkt vekt (g)194
Full lengde (cm)16.5
Indre diameter (cm)1.5
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonsindeks3-4
Vibrasjonsmønster7
Vibrasjonshastigher5
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeRussisk, Kinesisk, Italiensk, Portugisisk, Ukrainsk, Fransk, Engelsk, Tysk , Spansk, Japansk
SKU27862
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Moro med en mann
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var "litt" moro med mannen min, jeg kunne ved et uhell komme 4 ganger selv om det hele ikke varte mer enn 15 minutter. Så det var på tide å oppdatere den gamle tilfredsstilleren.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Beste produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har aldri nådd klitorisstimulering verken av meg selv eller med partneren min. Kjøpte denne og nå kan jeg endelig komme ved klitorisstimulering. Kan på det varmeste anbefale!!! Fin farge og materialet er superbra! Et pluss er at du kan styre med mobiltelefonen din!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Under forventningene, svært misfornøyd
Anonymous - 13. mar. 2024
Hadde hørt så mye bra om disse, men det var en skikkelig skuffelse, det var ingen Big O's for å si det sånn, men heldigvis ble det kjøpt en rabbitvibrator samtidig som var Ooo så fin.
Maskinoversettelse fra sinful.se
perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Leve opp til forventningene
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Altfor svak
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har nå prøvd den et par ganger, og den har bare ikke vært kraftig nok i verken sug eller vibrasjon, noe jeg er veldig irritert over. Det kan godt hende den er bra for andre, men for meg, som allerede har litt vanskeligheter med å komme, er det ikke det rette kjøpet. Å, kjære vene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Svært fornøyd
Anonymous - 5. sep. 2023
Det gjør jobben
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott produkt
Anonymous - 6. oct. 2023
Det er så mange alternativer med appen, og den er definitivt en oppgradering fra deres tidligere produkter. Jeg har gitt den blandede anmeldelser, og jeg vil gjerne utdype; Airpulse-teknologien er FANTASTISK. Jeg kommer ALLTID til å bruke dette produktet, og appen legger til enda flere pulsvariasjoner som er mega deilige. Vil absolutt anbefale dette produktet basert på dette alene. Appen fungerer også ganske bra for avstandsspill hvis du er i et langdistanseforhold. Derfor har jeg gitt den 5 stjerner i stimulering. Du må imidlertid bli kjent med appen, da den ikke er veldig intuitiv ved første øyekast. Men når du først har blitt kjent med den, er den flott! Jeg skulle imidlertid gjerne sett en manual for de ulike funksjonene som går litt mer i dybden enn det som følger med, samt en manual eller en link til en online manual for appen. Jeg skjønner rett og slett ikke vibrasjonsfunksjonen. Jeg skjønner ikke hvordan vibratorfunksjonen skal brukes, hvor den vibrerer fra og hva den skal brukes til. Jeg kan høre at den vibrerer, og jeg kan kjenne det hvis jeg holder i selve "hodet", men den vibrerer ikke fokusert, og jeg skjønner rett og slett ikke hvordan jeg skal bruke funksjonen. Det var det samme med den forrige versjonen av denne, som jeg også eier. Derfor ønsker jeg meg virkelig en bedre bruksanvisning, for jeg føler at jeg går glipp av en kul funksjon når det ikke finnes informasjon eller "how to" på nettet. Derfor får den bare 1 stjerne i vibrasjoner, fordi jeg ikke kan kjenne dem, verken med eller uten appen. Materialet og kvaliteten er ellers superfint og mega luksuriøst. Det eneste jeg ikke finner ut av er vibrasjonsfunksjonen, men det har kanskje mer med brukervennlighet å gjøre enn selve produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Liquid Air Appstyrt Klitorisstimulator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 779,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful