App-styrte vibratorer

Med en app-styrt vibrator kan du styre din vibrator med en smarttelefon eller tablet. En app-styrt vibrator åpner opp for en helt ny verden av nytelse, stimuli og pirrende lekemuligheter. Nyt den alene, eller la din partner styre showet fra hans/hennes telefon, og se hvor leken fører dere.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Elvie (1)
Je Joue (1)
Kiiroo (1)
Lovense (9)
Magic Motion (8)
Ohmibod (3)
Perifit (1)
Realov (2)
Satisfyer (16)
We-Vibe (13)
Womanizer (1)
Zalo (2)
Vis alle
Vis alle 59 produkter
Du har sett 42 av 59 produkter
Vis flere

Opplev vibrasjonene fra en app-styrt vibrator

En app kan ta deg til nye høyder

Kanskje kjenner du allerede følelsen av hvordan pulserende vibrasjoner kan sende deg i ekstase. Men hva hvis vi forteller deg at du kan få en app-styrt vibrator? Vet du så hva dette betyr? De færreste vet nemlig hva forskjellen på en app-styrt vibrator og en helt vanlig vibrator er. Det skal vi fortelle deg nå.

En vibrator med app har nemlig, som navnet antyder, en app som er koblet til leketøyet. Og før du blir helt nervøs over tanken, kan vi berolige deg med at det faktisk ikke er så vanskelig å finne ut av som du kanskje tror. Når du har en app, kan du nemlig styre vibratoren din på en helt ny måte enn hva du er vant til. Det eneste du skal gjøre, er å plassere den der du har lyst, og ta styringen over den ved hjelp av appen. Noen av de produktene som har denne funksjonen, har også en valgmulighet som lar deg sette på favorittsangen din igjennom appen, for deretter å la vibrasjonene følge musikken. Vi tør love deg at favorittlåta aldri blir den samme igjen.

Når man først har opplevd hvordan den helt rette vibrering kan ta orgasmene til nye høyder, er det vanskelig å slå seg til ro med at noe som ikke vibrerer like godt, eller ikke vibrerer i det hele tatt. Med en app-styrt vibrator kan du enkelt styre når du vil ha det litt ekstra deilig.

En app-styrt vibrator til glede for dere begge

En app-styrt vibrator kan som tidligere nevnt være med på å ta deg og orgasmene dine til helt nye høyder, takket være den innovative teknologien som ligger bak disse produktene. Men en app-styrt vibrator er ikke noe du kun kan leke med alene. Mange av disse appene gjør det nemlig mulig å styre vibrasjonene selv om man er langt vekk. Dette gir der mulighet for å gjøre kjæresten litt ekstra glad neste gang dere skal være vekk fra hverandre, og gi mulighet for å ta styringen over partnerens orgasme uavhengig av om du sitter i sofaen ved siden av, eller om du befinner deg på et annet kontinent.

Send en frekk SMS til partneren din om at du vil leke og koble opp med din app-styrte vibrator via smartelefonen. Når du bruker den som en parvibrator gir du partneren muligheten til å styringen over din nytelse. Partneren kan styre alt fra tempo til intensitet på vibrasjonene, som gir ham eller henne full kontroll over orgasmen din.

Dette er dog ikke den eneste måten dere kan være felles om leken på. Det finnes nemlig en versjon nesten hver lyst og lek. Partneren din vil garantert også nyte godt av analstimulering med en app-styrt vibrator.

Velg den rette for deg

Det finnes så mange varianter at man nesten kan bli helt svimmel For hva er det som gjør at den ene app-styrte vibrator ser ut som den gjør, mens en annen ser helt annerledes ut? Og hvliken rolle spiller størrelsen? Og vibrasjonene? Spørsmålene kan trenge seg på, og det kan være vanskelig å finne ut hvor man skal strate. Men frygt ikke. Hos Sinful vil vi mer enn gjerne hjelpe med å gi deg en god opplevelse, både når du handler her, men også når du først får produktet i hendene. Du kan se vårt store sortiment av app-styrte vibratorer her på siden, både dem som er tiltenkt klitoris og stimulering av denne, og g-punktvibratorer
Finner du ikke det du leter etter, har vi heldigvis ansatt et solid team av kompetente kundeservicemedarbeidere som står klare til å hjelpe deg. Vi viser deg veien til den app-styrte vibratoren som passer best til deg og dine behov, eller deres om du vil bruke den sammen med en partner.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no