TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Appstyrt vibrator

Med en appstyrt vibrator kan du styre vibrasjonene med en smarttelefon eller tablet. Det åpner opp for en helt ny verden av nytelse og pirrende lekemuligheter. Bruk den alene eller la din partner styre showet fra hans eller hennes telefon, og se hvor leken fører dere.

Appstyrt vibrator - perfekt til langdistanselek

Appstyrt vibrator: opplev nytelse på en helt ny måte

En appstyrt vibrator gir deg mange lekemuligheter både når du er alene og sammen med en partner. Som navnet antyder, er det en vibrator som blir styrt med en app på mobilen eller andre mobile enheter. Fordelen ved å ha en app i stedet for en fjernkontroll eller knapper på selve leketøyet, er at du gjerne har flere funksjoner å velge mellom, samtidig som appen kan lastes ned på for eksempel kjærestens mobil, så partneren din kan styre vibrasjonene og dermed ta kontrollen over din nytelse.

Hvis du heller vil bruke en appstyrt vibrator til å leke med deg selv, kan du enkelt holde vibratoren i den ene hånden og mobilen i den andre. Utforsk de mange mulighetene i appen, enten du vil eksperimentere med styrke, forskjellige mønstre eller programmer som kombinerer forskjellige styrker og mønstre. Enkelte appstyrte vibratorer gir deg også muligheten til å sette på favorittsangen gjennom appen for deretter å la vibrasjonene følge musikken. Vi tør love at favorittlåta aldri blir den samme igjen.

En vibrator med app - til glede for begge parter

En vibrator med app kan ta orgasmene dine til helt nye høyder, takket være den innovative teknologien som ligger bak disse produktene. Men det som er enda mer genialt er at den kan styres på avstand fordi den er koblet opp til en app via bluetooth. Det betyr at man kun trenger internettforbindelse for å kunne styre vibrasjonene langveis fra. Hvis du og kjæresten din er i et langdistanseforhold er det altså et ypperlig verktøy for å bevare intimiteten selv om dere ikke kan røre hverandre fysisk.

En vibrator med app er også et fantastisk redskap for par der den ene eller begge parter reiser mye i forbindelse med jobb eller lignende, og derfor ikke kan være intime så ofte som man ønsker. Selv for dere som ikke bor langt fra hverandre eller er mye borte, så er det et strålende sexleketøy til par. Det gir dere som sagt mange muligheter til å eksperimentere med vibrasjoner og dere kan i tillegg benytte en vibrator med app ute blant folk uten at noen andre skjønner hva som foregår. Ved å styre vibrasjonene med en diskret app er det nemlig ingen som kan gjette hva man faktisk gjør på mobilen.

Hvilken vibrator app bør jeg velge?

Når du kjøper et produkt av denne typen er det ofte tilknyttet en bestemt vibrator app. Det vil si at du skal installere den appen som det står i produktets informasjonshefte eller i bruksanvisningen. I vår nettbutikk kan du sjekke hvilken app som blir anbefalt eller kreves til de enkelte produktene ved å klikke på hvert produkt og gå til fanen 'Detaljer'. Der hvor det står 'APP' kan du se hva appen heter og på hvilke operativsystemer den er tilgjengelig på (for eksempel iOS eller Android). Det er viktig at du følger produsentens instruksjoner om vibrator app, så du ikke laster ned en annen app som ikke kan brukes eller gir deg en dårligere opplevelse med produktet.

Før du legger et av produktene her på siden i handlekurven, er det også viktig at overveier om du vil ha en g punkt vibrator, en rabbit vibrator eller kanskje en klitorisvibrator. Det er nemlig ikke bare nok å velge en vibrator app med de rette funksjonene, den skal også kunne tilfredsstille de punktene som gir deg aller størst nytelse. Hvis derimot både du og partneren din vil ha glede av vibrasjonene når dere bruker deres vibrator app under samleie, kan dere gå til innkjøp av en appstyrt parvibrator eller annet appstyrt sexleketøy som retter vibrasjonene mot begges kjønnsdeler. Det finnes altså nok produkter å velge mellom på markedet, så det gjelder bare å finne frem til det som matcher dine eller deres behov aller best.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful