Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Shunga Rain of Love - G-punktskrem var 1

Oversikt

Drømmer du om å få dirrende og dype orgamser? Da er Shunga Rain of Love G-punktskrem perfekt til deg.

Kremen øker blodgjennomstrømningen og får ditt G-punkt til å svulme opp, så det blir enklere å finne. G-punktskremen øker dessuten følsomheten, samt gjør det enklere å få sprutorgasmer.

Påfør en god mengde av kremen på din finger, og masser den derretter i en sirkulær bevegelse frem og tilbake inne i vagina og mot G-punktet. Den gelelignende konsistensen sikrer at kremen fester seg godt på det stedet du smører det på.

Kremen er vannbasert og rik på naturlige oljer, samt fri for parabener og parfyme. Den kan både benyttes sammen med kondomer og sexleketøy, samt under oralsex.

Shunga Rain of Love G-spot krem vaskes enkelt av med vann. Det anbefales ikke å benytte kremen hvis du er gravid.

MerkeShunga
Produkt vekt (g)46
Volum (ml)30
IngredienserAqua, Carthamnus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil
GlidemiddelbaseVannbasert
Glidemiddel egenskaperStimulerende
FargeHvit
EgenskaperParfymefri, Vegansk
Språk på emballasjeTysk , Engelsk, Spansk, Italiensk, Russisk, Fransk
SKU15124
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke helt, men likevel
Svein - 12. dec. 2023
Ikke helt som navnet sier, men er likevel både fuktighetsgivende og nytelsesøkende. Hun merker fort når perlen med krem er på plass
Flytur.
AnnJ - 14. mar. 2021
Brukte den sammen med Lora DiCarlo Onda. Angrer ikke! Jeg sliter med å oppnå G-punktsorgasmer, men ved hjelp av denne kremen, så er sjansene litt større for å "fly".
Vekt på kvalitet å orgasmer
Hankypanky - 23. mar. 2017
Den her var helt hærlig, ingen har greid holde seg mer en 3min
Vekt på kvalitet å orgasmer
Hankypanky - 23. mar. 2017
Den her var helt hærlig, ingen har greid holde seg mer en 3min
Virker!
F&H - 1. may. 2018
Fungerer veldig bra for oss. Alt du trenger er litt på fingeren for å smųre g-punktet med det, noe som umiddelbart skaper en utrolig deilig fųlelse i skjeden. Blir også mer behagelig for penis på grunn av "hevelse"-effekten. Jeg har tidligere funnet det umulig å oppnå orgasme, men dette produktet fikset det. Jeg har aldri likt sex så mye fųr. Anbefales sterkt.
0
XXX
Anonymous - 13. mar. 2024
Førsteklasses!
Maskinoversettelse fra sinful.se
vanskelig å bruke
Anonymous - 13. mar. 2024
Et pluss for konsistensen og at kremen er parfymefri. Jeg ville virkelig ikke at partneren min skulle merke noe. Et pluss for den gode beskrivelsen og videoen. Jeg valgte å teste den selv først, uten partner. Anstrengte meg virkelig for å påføre kremen - en minimal mengde - bare i skjeden. Slikket meg på fingeren etterpå, kjente ingenting. Onanerte med fingrene. Virkningen av kremen var gradvis, varmende, naturlig. MEN. Klitorisområdet ble påvirket - varmt, vibrerende - i urovekkende lang tid etterpå. Et helt døgn. Først etter 1,5 døgn var effekten helt borte. Jeg hadde sex, men etterpå ville jeg sove også, og jobbe dagen etter. Hardt arbeid. Hvis en så minimal mengde av kremen som har havnet i klitorisområdet under onani fører til noe som nesten føles som en betennelse, bør det stå i produktbeskrivelsen at du må vaske hendene etter påføring... Jeg har lyst til å bruke kremen igjen, men jeg tør ikke.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg synes dette er et bra produkt, du kjenner hvordan det blir litt varmt og hovent. Jeg har imidlertid ikke hatt en g-punkts orgasme, men det føles som om dette produktet hjelper meg på rett vei.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint produkt litt under lek og kona hadde en ekstra lang orgasme.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Shunga Rain of Love - G-punktskrem

kr 369,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful