TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Orgasmekrem til bedre orgasmer

Vi har mange ulike stimulerende orgasmekremer, sprayer og geléer, som kan gjøre dine orgasmer og erotiske opplevelser enda bedre. Produktene kan gi deg økt følsomhet, varmende- eller kjølende opplevelser, og erotiske sanseinntrykk som kan løfte den seksuelle opplevelsen til nye høyder.

Orgasmekrem - den sikreste veien til nytelse

Hva er egentlig en orgasme?

Orgasmen er et av livets aller største mysterier og gleder. Men vet du egentlig hva en orgasme er? Når en kvinne blir seksuelt opphisset, fylles kjønnsorganene med blod, vagina svulmer opp og slimhinnene blir fuktige. Blir skjeden stimulert på den riktige måte når du er oppstemt, kan du oppnå en orgasme. En orgasme er kort fortalt en rekke mer eller mindre kortvarige, og svært nytelsesfulle, sammentrekninger i bekkenbunnsmuskulaturen og muskulaturen omkring skjede og anus. Den kvinnelige orgasme kan vare i helt opp til 20 sekunder, og i visse tilfeller lengre, mens mannen må nøyes med et sted mellom 3-10 sekunder. I visse tilfeller kan kvinner være så heldig å oppleve flere orgasmer i strekk, mens menn til gjengjeld har lettere ved å nå klimaks enn hva kvinner har. Når du får en orgasme, utløses en deilig cocktail av signalstoffer i hjernen din, som gjør deg lykkelig, oppstemt og føler mer nærhet med partneren din. Hvis du er blant dem som sjeldent, eller aldri, har opplevd orgasmesuset, finnes det både en fornuftig forklaring på problemet, og en masse gode hjelpemidler å ty til!

Derfor har du problemer med å nå klimaks

Visste du at undersøkelser viser at de færreste kvinner oppnår klimaks uten stimulering av klitoris? Og visste du at det er mye mer normalt IKKE å oppnå orgasme under sex, enn det er å få orgasme når dere dyrker lakengymnastikk? De mest normale årsakene til at du har problemer med å oppnå orgasme, er slapp bekkenbunnsmuskulatur, psykisk og fysisk stress, problemer med å slippe kontrollen når du er sammen med partneren din, fordi du ikke blir opphisset nok under sex, eller rett og slett fordi klitoris ikke blir stimulert i tilstrekkelig grad. Det finnes kvinner som har problemer med å oppnå orgasme selv om klitoris blir stimulert intenst, men som oftest skyldes den uteblivende orgasmen simpelthen at du eller partneren din ikke vier nok oppmerksomhet til utvendig stimulering under samleie. Og dette krever at den lille knoppen får kjærlig oppmerksomhet med hender, tunge eller stimulerende leketøy underveis. Uansett om du dyrker solo-sex eller har sex med en partner, er den åpenlyse kuren altså å lære å bruke litt ekstra tid på den hellige “orgasmeknappen”. Her har du faktisk mulighet for å komme med et lite, men utrolig effektivt, trumfkort for å komme i mål: nemlig orgasmekremen. I det neste avsnittet skal vi se mer på fenomenet orgasmekrem. Ble du nysgjerrig på betydningen av bekkenbunnsmuskulaturen og bekkenets betydning, kan du lese mye mer om bekkenet og trening av bekkenbunnen på vårt blogginnlegg Den ultimate guide til bekkenet.

Bedre sex med orgasmekrem

Hos Sinful finner du Skandinavias største og beste utvalg av pirrende og effektive orgasmekremer og geléer som gir deg maksimal nytelse, og ekstra intense orgasmer når du onanerer på egenhånd, eller når du har sex med en partner. Er du ny i stimulerende orgasmekremer og geléer, kan vi varmt anbefale deg å prøve den økologiske orgasmegeléen fra Kaerlig. Geléen øker blodgjennomstrømningen i klitoris, så selv den miste berøringen vil føles ekstremt pirrende og gjøre deg ekstra mottakelig for stimulering - og gjør det dermed også enklere for deg å oppnå klimaks. Du kan også med fordel prøve bestselgeren og prisvinneren orgasmegél fra Sinful, som i tillegg til å være allergivennlig, paraben- og parfymefri, inneholder castor-olie og menthol. I tillegg til stimulerende klitoriskremer kan du også gå på oppdagelse i vårt fantastiske utvalg av G-punkts orgasmekremer og tightning gels. G-punkts orgasmekremer gjør G-punktet ekstra sensitivt overfor berøring og får det til at svulme opp, sånn at det også blir lettere å finne. Tightning gels virker pleiende og regenererende, og får ved regelmessig bruk vevet i skjeden til å trekke seg sammen, så du føles strammere. Kort oppsummert vil orgasmekremer og gels rett og slett bidra til at du får en bedre sexopplevelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful