TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Orgasme spray

I denne kategorien finner du produkter som orgasme spray og stimulerende oljer, som kan gjøre dine sensuelle opplevelser bedre, mer langvarige og mer avslappende. Med en nytelsesforlengende krem kan du for eksempel ta del i sengekosen med partneren din lenger, og dermed bygge opp sterkere og bedre orgasmer. Vi har selvfølgelig også en rekke produkter til kvinner som bidrar til å øke den seksuelle nytelse både under samleie og onani.

Orgasme spray gir deg bedre orgasmer

Hva er en orgasme spray?

En orgasme spray er et produkt som kan øke din sensoriske sensitivitet og gjøre deg mer mottakelig for deilige og intense orgasmer. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er faktisk et vaskeekte mirakelprodukt som vi kan takke biokjemien for - på lik linje med orgasmegel og orgasmekrem.

Et orgasmefremmende produkt inneholder ofte ingredienser som peppermynteolje, risolje eller til og med chiliolje, som har en kjølende eller varmende effekt på huden som mange synes er opphissende. I tillegg inneholder slike produkter ingredienser som øker blodsirkulasjonen i de erogene sonene, og dermed gjør ens penis, brystvorter eller klitoris mer sensitiv. 

Kombinasjonen av de forskjellige ingrediensene bidrar til å gjøre nytelsen større, enten man koser seg alene eller sammen med en annen. En orgasme spray kan derfor gi deg bedre orgasmer, som navnet hentyder, og gode orgasmer er vel noe av det beste man kan oppleve? Du kan for eksempel bruke en orgasme spray sammen med et vibrerende sexleketøy for å intensivere vibrasjonene og dermed forsterke orgasmene dine. 

Nytelsesforlengende krem, stimulerende oljer og oppstrammende geléer

På denne siden finner du også produkter som virker desensibiliserende på huden. I motsetning til en orgasme spray, minker nytelsesforlengende produkter følsomheten i penis og gjør det dermed mulig for han å holde ut lenger i senga. Det betyr derimot ikke at man får mindre nytelse, tvert imot kan nytelsen bli større ved å forlenge elskoven og la orgasmene bygge seg opp over lengre tid. I tillegg inneholder nytelsesforlengende kremer, sprayer og geléer ofte ingredienser som stimulerer sansene og dermed gir deg enda bedre orgasmer.

Blant sortimentet finner du også produkter med en beroligende effekt, som for eksempel bedøvende analspray. Disse produktene får musklene rundt anus til å slappe av, så det blir lettere å ha analsex og andre anale leker. I tillegg tilbyr vi oppstrammende geléer som får huden til å trekke seg sammen, så penetrering av vaginaen føles mer intenst. For menn finnes det i stedet produkter som forstørrer penisen ved å øke blodtilførselen til kjønnsorganet. Og dersom du vil gjøre sengeaktivitetene hakket deiligere kan du ta en titt på vårt utvalg av stimulerende glidemidler og orgasme spray som både gir bedre gli og bedre orgasmer.

På veien mot bedre orgasmer

Selvom produktene på denne siden fungerer på ulike vis, har de samme formål: å gi deg bedre orgasmer. Produktene er av høy kvalitet og er ikke skadelige, så du kan føle deg trygg når du leker med de forskjellige effektene. Vi tilbyr dessuten økologiske varianter av orgasme spray og andre orgasmefremmende produkter fra merker som Kaerlig og Intimate Organics. Hvis du har sensitiv hud er økologiske produkter ofte å foretrekke da de gjerne er mer skånsomme mot huden. Mange av produktene er i tillegg allergivennlige og kan dermed benyttes av de aller fleste. 

Dersom du vil kombinere en orgasme spray eller et annet orgasmegivende produkt med kondomer, bør du dog være oppmerksom på at enkelte produkter ikke er kondomvennlige. Dette gjelder særlig oljebaserte produkter da disse tærer på kondomets materiale og dermed kan lage hull i kondomet. Hvis du vil vite mer om et bestemt produkt, som for eksempel hva en orgasme spray inneholder, kan du finne denne informasjonen under ‘Detaljer’ når du klikker deg inn på produktet. Du er også velkommen til å kontakte våre hyggelige folk i kundeservice som står klare til å besvare dine spørsmål og hjelpe deg på veien mot bedre orgasmer.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful