Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful Klassisk Midi Magic Wand Vibrator var 1

Sinful Klassisk Midi Magic Wand Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Sinful Klassisk Midi Magic Wand er en kraftfull vibrator som kan brukes over hele kroppen. Vibratoren løsner opp spente muskler - enten det er skulderen eller mer intime steder som behøver litt kjærlig behandling.

Magic Wands har lenge vært populære på grunn av deres allsidighet. De kan nemlig både brukes alene når du skal tilbringe litt kvalitetstid med deg selv, og når du er sammen med en partner til erotisk massasje som del av et frekt forspill.

Magic Wands er også kjent for å gi noen av de kraftigste vibrasjonene som sexleketøy kan produsere. De hjelper derfor mange kvinner med å få orgasmer som de ikke får ved å leke på egen hånd.

På tross av den kompakte størrelsen, er Sinful Midi Magic Wand utrolig kraftfull. Det betyr intense og tilfredsstillende vibrasjoner som får deg til å komme på rekordtid.

Noe av det smarteste ved denne Magic Wanden er det praktiske musehjulet på midten av skaftet. Den gjør det nemlig mulig å justere vibrasjonsnivået uten å måtte trykke på en knapp flere ganger for å komme til det ønskede nivået. Du bytter altså lynraskt fra forsiktige og pirrende stimulering til kraftfulle og orgasmefremkallende vibrasjoner.

Uansett hvor på kroppen du velger å bruke din nye Magic Wand, vil du få mye glede av å smøre deg inn med et vannbasert glidemiddel. Så unngår du å slite eller skade din sensitive hud.

For at du skal kunne leke så lenge du har lyst, er vibratoren ledningsført. Du behøver derfor heller ikke å vente på at den blir fulladet før du kan komme i gang med å nyte. Du setter bare stikkontakten i veggen, og så er den klar.

Rengjør med mild såpe og en fuktig klut eller en sexleketøysrens for god hygiene. Husk å ta ut av stikkontakten før rengjøring. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful