Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful Oppladbar Mini Magic Wand var 1

Sinful Oppladbar Mini Magic Wand

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Mini Magic Wand Rabbit Tilbehør
kr 189,00
Inkl. mva.
kr 429,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Sinful Mini Magic Wand er her for å vise verden at det ikke alltid kommer an på størrelsen. Ta med deg de kraftfulle vibrasjonene i kofferten og bruk massasjestaven til sexy sololek på farten eller la partneren din få ta del i moroa på en romantisk helgetur.

På tross av den beskjedne størrelsen får du en massasjestav med stor kraft og høy effektivitet. Du kan velge mellom 10 forskjellige vibrasjonsmønstre og 8 varierende hastigheter med enkle trykk på knappene. Massasjestaven veier kun 170 gram, så den er lett å håndtere.

Sinful Mini Magic Wand lades enkelt opp med USB-kabelen som følger med - bare plugg kabelen inn i enden av vibratoren. Når massasjestaven lader vil et lys komme på bak av-/på-knappen.

Eksperttips! Selv om massasjestaven opprinnelig var tiltenkt klitorisstimulering kan den brukes overalt på både din og partnerens kropp - mange liker for eksempel å stimulere penishodet. Smør massasjehodet inn med vannbasert glidemiddel for maksimal nytelse.

MerkeSinful
Produkt vekt (g)172
Full lengde (cm)20
Diameter (cm)4.1
StrømkildeP1 USB-lader
Brukstid (min)40
Vibrasjonsmønster10
Vibrasjonshastigher8
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU15933
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget bra, gir raskt og kraftig orgasme uten at du blir sliten i hånden
Kvinne 49 - 14. aug. 2023
Bra, kraftfull og meget effektiv
Veldig bra
Camilla - 3. oct. 2021
Veldig bra
Jevn og god vibrering, kunne med fordel vært sterkere.
EK - 2. apr. 2021
Pros: Deilig at produktet er i silikon, og den ligger fint i hånda under bruk. Vibrasjon som spres over hele hodet kjennes veldig deilig og spesielt digg at følelsen kjennes på et større område enn ved mindre vibratorer hvor vibrasjonen sentreres. Orgasmen kom raskere enn forventet med tanke på ny og ukjent type vibrasjon, kommer definitivt til å prøve ut mer av denne og produkter i likt utseende. Cons: Når en trykker på på-knapp starter vibrasjonen på maksimal styrke, og man må trykke for å justere ned effekten. Hadde vært best om det var omvendt. I tillegg et det vanskelig å lokalisere knappene da de går i ett med tekstur ellers på vibratoren, og lite lys rundt knappene. Totalt: 6/10
Meget fornøyd
FrøkenStrøken - 9. aug. 2020
Da min trofaste sinful-vibrator sa takk for seg i vinter, måtte man på jakt etter en erstatter som var like brukervennlig, komfortabel og deilig som forgjengeren. Etter lange, søvnløse netter gikk jeg for denne og du verden - den levde virkelig opp til forventningene. Deilig å ta på, enkel å bruke, tåler en sprut eller to, ga både meg og min partner noen himmelstormende orgasmer. Så ja - jeg kan med hånden på hjertet si at jeg anbefaler denne
Deilig, men....
Lynx - 29. jul. 2020
Gode vibrasjoner, og gjør jobben sin
OMG
Nala669 - 3. mar. 2020
Jeg fikk denne for litt siden - min første wand - og OMG jeg elsker den! Den føles myk og god å ta på, passer fint i hånda og var lett å håndtere. Størrelsen på den er perfekt og derfor reisevennlig. Den hadde noen spennende vibrasjoner som jeg gleder meg til å utforske videre på. Min nye favoritt, anbefales på det sterkeste.
Effektiv og bra
Anonym - 19. feb. 2020
Fungerte effektivt og bra. Orgasmene kom på løpende bånd med denne. LIten men kraftig
Fungerer som den skal
Anders - 23. dec. 2019
Denne fungerer slik den bør gjøre. Den har noen underlige vibrasjonsmønstre jeg ikke får noe ut av selv, men den har også normal, sammenhengende vibrasjon som kan justeres i styrke og gjør jobben. Litt klønete å vite sikkert når man har satt den på maksimum intensitet, og fort gjort å klikke en gang for mye slik at den blir hakket svakere igjen, men man kan alltids telle for å treffe riktig. Ellers lett å håndtere og bruke. Fin størrelse, ligger godt i hånden, og kraftige vibrasjoner omtrent på høyde med Fairy Turbo. Vurderer å si at denne gir mer for pengene, og er dessuten av silikon, nesten vanntett og selve hodet gir trolig litt større utslag/vibrasjoner enn Fairy, selv om den ikke kan justeres like høyt i frekvens/intensitet. Litt synd at ikke endestykke også var i silikon og vanntett, for da ville den vært komplett, men hvor ofte tar man egentlig slikt med i dusjen... Absolutt en anbefalt vare! Mye for pengene.
Anbefales
Anonym - 19. dec. 2018
En vibrator som gir de deiligste orgasmer
Anbefales
Anonym - 19. dec. 2018
Fantastisk vibrator som gir de deiligste orgasmer

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful