Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Original Vacuum Cup Masturbator var 1

Oversikt

TENGA Original Vacuum Cup er et oppdateret navn på den tidligere Deep Throat Cup, et onaniprodukt for menn. Den innvendige strukturen er fortsatt den samme med en pirrende, sugende effekt akkurat som et blowjob. 

Timeglassformen gir følelsen av et fast trykk, akkurat når du trenger inn og den innvendige strukturen vil pirre deg med sine forskellige, interne detaljer. Beveg produktet frem og tilbake i det tempoet som passer deg best. Den er allerede tilsatt et glidemiddel, sånn at du får den mest realistiske opplevelsen når du utforsker den fløyelsmyke innsiden. Hvis du vil ha det enda mer vilt og våt kan du tilføye mer vannbaseret glidemiddel. 

Du kan selv styre vakuumeffekten via ventilen i toppen, så det er helt opp til deg hvor stram og intens stimulasjonen skal være. 

Produktet er designet til engangsbruk, men hvis du rengør det med vand og mild såpe etter bruk, og får det lov at lufttørre, er det mulig å nyte produktet flere ganger. 

MerkeTENGA
Sub-brandCUP
Produkt vekt (g)130
Full lengde (cm)16
Indre dybde (cm)15
Diameter (cm)6.4
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU10294
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig varm,glatt og tight vagina
calle - 1. nov. 2017
En deilig varm glatt og tight vagina - orgasmen kom etter bare noen minutter inne i denne Lett å ha med i sengen og med et diskret utseende - kan med fordel brukes flere ganger hvis en bruker kondom og holder den ren.
Nesten en ekte stram miss
Hans - 14. jul. 2017
Sinnsykt flott produkt fra Tenga - det beste jeg har prøvd til denne prisen - så nært som du kan komme en ekte stram miss. Du åpner bare bunnen på den og har godt med glidemiddel i, så er det bare å gå i gang. Det er mange deilige nupper inni den, så det gir en helt fantastisk opplevelse - spesielt hvis du blotter pikkhodet helt og fortsetter litt etter at du nettopp har kommet... Superdigg opplevelse :o) Den finnes i 2 størrelser og jeg har prøvd begge to. Hvis du er litt større enn gjennomsnittet, så vil jeg anbefale deg den store utgaven.
WOW!!
Ole - 30. aug. 2014
Jeg har nettopp prøvd ut Tenga Deep Throat Cup, og jeg må virkelig si den var verdt hver eneste øre jeg betalte for den. Den ga virkelig følelsen av en ekte blow job, og det at du kan dekke til det lille hullet på toppen gjorde opplevelsen enda mer ekte... Man trenger ikke engang eget glidemiddel, for det er allerede påført :) Løp og kjøp, gutter og menn i alle aldre!!! :) Hilsen Ole. 26 år.
ALTFOR dyrt for bare én gang: /
steppe - 12. sep. 2018
Fųles fin nok, men ęrlig talt synes jeg det er ALTFOR dyrt i forhold til å bare kaste det etterpå. hadde jeg ikke vęrt en klovn og skjųnt at dette er et engangsprodukt fųr etter at jeg hadde bestilt, hadde jeg ikke kjųpt det. forstår ikke helt hva meningen med dette er? Når du har kjųpt fire har du uansett brukt de samme pengene som du ville gjort på en Fleshlight. i tillegg vil jeg også påpeke at innsiden av produktet er som mųbelskum, som det i seg selv ikke er noe galt med, men jeg holder på en stund og det begynner å bli litt numment og hudlųst der nede pga. teksturen. gjorde det ganske vanskelig å nyte, pluss at jeg ikke kunne fųle så mye. alt i alt fųles det litt som bortkastede penger, vil ikke anbefale
0
God fųlelse med Tenga
Anonym - 17. oct. 2017
Jeg hadde hatt litt problemer med å få ereksjon. Tenga deep throat bidro virkelig til å få den perfekte opplevelsen, og nå er det enda bedre å bruke i sengen med kjęresten. Ros fra en fornųyd kunden.
0
Tett
Anonymous - 13. mar. 2024
Som et japansk produkt var jeg redd for at planten var for liten. Med glideringen føles den veldig liten, og det er derfor produktet ikke gir den stimuleringen du trenger. Kort og smal, begge deler. En bonus med produktet er at du kan fjerne tunnelen inne i koppen og vaske den, som deretter kan brukes separat etterpå.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
For Guds skyld
Anonymous - 13. mar. 2024
Det kan man godt si. Jeg har prøvd alle slags tidligere, men dette er den desidert beste så langt. Jeg kan ikke anbefale det nok hvis du vil prøve noe som er enkelt å bruke og fungerer. :-) Jeg kommer definitivt til å kjøpe igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Mmm... Dette er vidunderlig.
Anonymous - 13. mar. 2024
Et virkelig fantastisk produkt som gjør det det sier. Mega lett å bruke ... ikke helt den ekte vare, selvfølgelig, men kommer likevel veldig nær ... Jeg kan bare si gode ting om denne Tenga Deep Throat.... Kanskje den kunne vært litt lengre for å komme helt til bunns.... men alt i alt et herlig produkt....
Maskinoversettelse fra sinful.fi
ikke bra
Anonymous - 12. jul. 2018
Den er ikke av særlig høy kvalitet. Det er bare en sokk som en kodom inni og et svamplignende materiale som polstring. Det er et hull i sokken, og alt suges inn i svampen. Du kan egentlig bare bruke den noen få ganger. Jeg ser ingen grunn til at noen skulle kjøpe en slik. Jeg anbefaler å kjøpe et 60e-produkt med en gang, slik at det i det minste er av god kvalitet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En av de beste til engangsbruk.
Anonymous - 13. mar. 2024
Er veldig behagelig å bruke. Det eneste som er synd er at det er et engangsprodukt.
Maskinoversettelse fra sinful.se

TENGA Original Vacuum Cup Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 139,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful