Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Soft Case Cup Masturbator var 1

Oversikt

TENGA Soft Case Cup er et stilig onaniprodukt til menn. Tenga Case Cup er kåret til det beste sexleketøyet til menn, og mottok en EROTIXXX award i oktober 2011. Ved enten å gripe hardt eller mildt om tuben kan du ta kontrollen over stimulasjonen, alt etter hvor hardt eller mildt du ønsker det.

En lekker detalj ved Soft Case er at det er et hull i toppen, hvor man kan styre hvor mye vakuum som skal dannes i tuben. Vakuumet gir en sugende følelse. Ønsker du en realistisk opplevelse er TENGA Soft Case Cup et ideelt valg.

Det myke sleevet har en pirrende struktur inni, og er allerede påført en vannbasert glidekrem. Du kan tilføre mer om du foretrekker en ekstra våt og glidende omgang. 

Soft Case Cup er designet som et engangsprodukt, men om du renser det godt med varm vann og såpe og lar det lufttørke kan du nyte det flere ganger. 

MerkeTENGA
Sub-brandCUP
Produkt vekt (g)125
Full lengde (cm)15
Indre dybde (cm)15
Diameter (cm)6.4
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU10315
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Glimrende
Lodott - 3. jan. 2022
God kvalitet. Kan gjenbrukes hvis man vasker den godt.
Endelig
Mann i forhold - 4. jun. 2020
TENGA Soft Tube Cup Original en sexy "partner" å ha og nå på tilbud, har akkurat kjųpt en ekstra ;-) Ble spent da jeg pakket ut Tengaen min! Trengte ikke erotiske filmer. Var klar og spent, det stųtende og myke, men faste, grepet til Tenga på penis er så sexy, og å fųre inn Suction var enkelt og raskt. Det eneste er at Tenga kun kan brukes en gang, ellers har jeg kun positive ting å si. Vil bare bestille en til fųr tilbudet utlųper ;-)
0
Gir en enorm orgasme
Sųmand - 17. nov. 2019
Jeg synes virkelig TENGA Soft Tube Cup Original er bra og verdt pengene. vilt sexy produkt fra Tenga, hadde bare noen få problemer i begynnelsen fordi jeg ikke var helt stiv, men da jeg ble det var det fantastisk, fųltes like stramt som en ekte vagina :) husk ekstra glidemiddel ellers tųrker det fort... Fikk den beste og fineste orgasmen Kan anbefale den på det varmeste og den kan brukes noen få ganger til hvis du har kondom på
0
Bra Onahole
Migelguy - 14. jan. 2018
Produktet er designet for engangsbruk, og du kommer ikke til å kunne bruke den flere ganger med mindre du er litt oppfinnsom. Fųles veldig bra, selv om jeg har brukt den tre ganger allerede. (Jeg fant ut at den enkleste måten er å bruke den med et veldig tynt kondom, så det ikke er nųdvendig å rengjųre innsiden når du er ferdig). Dessuten, selv om jeg har en gjennomsnittlig stor penis, fųltes tuben ganske kort i lengden, jeg presset ca to tredjedeler inn fųr jeg kunne fųle enden av tuben. Det positive er at kompresjonen og suget er enkle å justere på grunn av de fleksible plastveggene. Den eneste ulempen er at det er et ganske dyrt engangsprodukt og ganske hųylytt. Du kan ikke bruke den hvis det er andre tilstede i leiligheten din. Men etter min mening er det verdt å rųve.
0

TENGA Soft Case Cup Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 139,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful