Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Spinner Beads Masturbator var 1

Oversikt

Gjør onaniopplevelsene enda mer pirrende med TENGA Spinner Beads.

Elsker du også når du får handjobs med en vri på håndbevegelsene? TENGA Spinner har nemlig et spiralmønster som etterligner denne bevegelsen. Den får det dermed til å føles som om sleevet snor seg rundt penisen din.

Denne modellen har det stimulerende Beads-mønsteret. Innsiden av sleevet er derfor fylt med perler ('beads' betyr "perler" på engelsk) som pirrer skaftet ditt når du fører sleevet opp og ned.

Du gjør sleevet enkelt rent ved å vende det på vrangen og skylle det med lunkent vann før du sprayer det med en sexleketøysrens. Passer du på å gjøre sleevet rent etter at du er ferdig med å leke vil det holde i lang tid og gi deg mange nytelsesfulle stunder.

TENGA Spinner-serien består av 6 onaniprodukter som varierer i stramhet, diameter og stimuleringsnivå. Produktene er produsert under strenge kvalitetskrav i Japan.

TENGA Spinner Beads er laget av et fleksibelt materiale og passer derfor til de fleste peniser.

MerkeTENGA
Sub-brandSPINNER
Produkt vekt (g)145
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)13
Indre dybde (cm)10
Diameter (cm)4.6
Indre diameter (cm)2
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeElastomer
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU23456
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra til prisen, men...
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har tidligere hatt en Fleshlight og en Tenga Flip (dyrere enn Tenga Spinner Beads). De passet meg ikke så godt fordi kjønnet mitt buer oppover under ereksjon (den ettertraktede bananformen) mens de nevnte produktene hadde rette beholdere. I bruk forårsaket produktene dessverre mer irritasjon enn stimulering. Tenga Spinner Beads har imidlertid en fleksibel ende som passer meg godt. Begynnelsen og midten har imidlertid innebygde metalltråder som holder den stiv. Dessverre betyr dette at du ikke kan snu Tenga Spinner Beads ut og inn for enkel rengjøring og tørking. Du må legge inn et tynt håndkle og deretter la den lufttørke med det medfølgende stativet. Dessverre tar det over en dag bare å lufttørke den. Materialet føles imidlertid veldig godt, og teksturen på innsiden er veldig fin (vannbasert glidemiddel er nødvendig). Det halvgjennomsiktige materialet gjør også at du kan se når du ejakulerer, noe jeg setter pris på. Anbefales til denne prisen, selv om rengjøringen krever litt ekstra arbeid.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Trist
Anonymous - 13. mar. 2024
Ubrukelig gimmick, vanskelig å bruke, vanskelig å rengjøre. Ikke kjøp den.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig interessant
Anonymous - 4. oct. 2023
Det fungerer ikke å holde i toppen og gjøre det slik de gjør i reklamen hvis du er tykk nok, men hvis du holder pekefingeren og tommelen rundt bunnen under plastbiten får du samme effekt. Det er ekstremt intenst, så intenst at jeg har lært at beina kan rykke i seg selv. Du bør imidlertid ha en annen litt roligere/mere enkel leke som supplement.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Jøss! Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne tingen er så bra at jeg brukte den mange ganger. God kvalitet og følelsen er fantastisk. Den lager en støvsuger som føles som en blowjob og perlene gjør en god jobb. Jeg har allerede anbefalt venninnen min som er jente å kjøpe denne til kjæresten sin.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vurdering
Anonymous - 13. mar. 2024
Gjør det den skal, silikonet er ikke bra
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fungerer ikke for meg
Anonymous - 13. mar. 2024
Det første jeg tenkte var at materialet virket "klissete". Ikke særlig "realistisk". Jeg kjente ikke selve rotasjonen og måtte til slutt gi opp. Jeg holder meg til den som ser ut som en lykt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Wow, wow, wow
Anonymous - 3. may. 2022
Nok et flott produkt fra tenga
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Favoritt
Anonymous - 13. mar. 2024
Beste xtoy jeg har kjøpt - 4,5/5 Den føles bra, du kan kontrollere tettheten (klemspissen), og den er ikke dyr. Men materialet slites ned, det kan være vanskelig å tørke, og det slurper (litt støy). Min Spinner Shell føles ikke særlig bra (2,5/5). På Tengas nettside står det at Spinner Brick (hardest), Tetra (mykest) og Beads (stimulerende medium) er favorittene. Så prøv denne.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

TENGA Spinner Beads Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 299,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful