Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Ultimate Personal Shaver for Kvinner var 1

Oversikt

Ultimate Personal Shaver for Kvinner kan brukes flere steder på kroppen. Med trimmeren får du fire ulike hoder som gir deg bedre barbering, uansett hvor du ønsker det. Et standardhode som er perfekt til bikinilinjen, et mindre til mer presis barbering der det kan være vanskelig å rekke, et større hode til for eksempel bena, og et lite hode til å lage mønster med. Trimmeren er god til deg som ønsker en litt gøyere barbering, for det følger med sjablonger med mønster til mer kreativ barbering. Det er lett å rengjøre Ultimate Personal Shaver med den lille børsten som følger med. Når du er ferdig å barbere kan du oppbevare trimmeren diskré i stoffposen som er med i pakken. Hvis du ønsker å ha trimmeren i nærheten, kan du sette den i holderen som også er inkludert. Trimmeren bruker 2 stk AAA-batterier som er inkludert i pakken.

MerkeSwan
Produkt vekt (g)83
InkludertOppbevaringspose, Børste, Barberhoder
Strømkilde2 x AAA (Inkludert)
PrimærmaterialePlast
FargeHvit
EgenskaperVegansk
Språk på emballasjeRussisk, Japansk, Engelsk, Nederlandsk, Kinesisk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU14330
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Trimfunksjon nęr ubrukelig
Malene - 18. dec. 2018
Det er en ok maskin hvis du ųnsker å vęre et glattbarbert underliv, men hvis du vil ha litt hår nede og trimme tett, er den medfųlgende kammen nesten ubrukelig. Kammen faller lett av maskinen og trimmer ikke ned til 0,5 mm som lovet av kundeservice. Dessverre.
0
Dårlig kvalitet, men fint resultat så lenge det varte
Isabella - 30. apr. 2018
Anbefales ikke Jeg synes bare ett hode (den store trimmeren) fungerer optimalt, så det er det eneste jeg har brukt — og det fungerer bra, så lenge det varer. Men du kan fųle at det var billig. For det fųrste fųlger det ikke med noe for vedlikehold (som jeg har inntrykk av er normalt for en god trimmer?), og det har fort vęrt problemer med det, f.eks med å smųre bladene. Etter 4–5 måneder kan jeg ikke bruke den lenger.
0
OK produkt
F.P - 15. mar. 2017
Jeg liker ikke malene så godt, men det kan sikkert vęre gųy. Jeg ville bare ha en trimmer med mulighet for å bytte hode mot en mindre, og jeg kjųpte den. Enkel å bruke og rengjųre. Et ganske OK produkt til en billig penge
0
Helt perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Var mye bedre enn jeg trodde! Anbefales på det sterkeste
Maskinoversettelse fra sinful.se
Mega fornøyd med resultatet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker den nye barbermaskinen min. Den er enkel å bruke og gir et mykt og glatt resultat. Og det var definitivt ingen klager;0)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Ultimate Personal Shaver for Kvinner

kr 529,00kr 449,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful