Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm var 1

Oversikt

Drømmer du om mer realistiske onaniopplevelser? Da bør du se nærmere på Willie City Luxe  Realistisk Silikondildo 21 cm.

Dildoen er laget av fleksibelt silikon med en myk overflate som føles nesten like deilig som en ekte penis. Fastheten og det flotte, markerte penishodet gjør den dessuten perfekt til målrettet stimulering.

Skaftet er utsmykket med tydelige årer og aller nederst er det et par små, men frekke baller som fullfører det livlige uttrykket. Dildoen kan føres 15 cm inn i en valgfri åpning og har en fyldig diameter på 4,2 cm.

I enden er dildoen utstyrt med en kraftig sugekopp som gjør den velegnet til håndfrie forlystelser. Den kan også festes til et seletøy hvis du og partneren din vil eksperimentere med strap on-leker.

Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm fra Willie City inneholder hverken ftalater eller lateks.

MerkeWillie City
Produkt vekt (g)320
Full lengde (cm)21
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)4.2
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU22073
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Digg men litt kort
Lovi - 20. aug. 2023
Veldig god i formen og tykkelsen også tekstur syns jeg personlig. Men den var litt for kort for å sitte på. Mister litt følelse i beina
Tipp topp
Str8 Mann - 1. jul. 2022
Som straight og utforskende mann så syns jeg denne var god!
Doggystyle har fått ein ny betydning.
MiSi - 14. jun. 2021
Genial ved doggystyle når du er aleine eller singel, sikkert ein flott måte med partner óg. For meg har eg doggystyle fått ein ny betydning!! For meg funker den best i dusjen. Den er behagelig, elsker lengden! Hvis dette var ein vibrator hadde eg nok brukt den oftere. Anbefaler den absolutt til andre som likar ein lita lengre dildo.
Realistisk stimuli av g-punktet
Amarantha - 2. feb. 2021
Fy søren denne er bra! Passe myk og hard samtidig og helt grei størrelse som jeg tror kan passe de fleste med litt erfaring. Den traff også alle de riktige stedene inni meg og jeg fikk vaginalorgasme flere ganger første gang jeg prøvde den. Skulle jeg kjøpt den om igjen ville jeg nok gått opp en størrelse personlig. Men så langt er jeg veldig fornøyd og jeg får nok brukt denne masse når jeg skal ha litt alenetid, og også når jeg og samboeren min skal ha det litt ekstra gøy i senga.
ANBEFALES !!
Skruf - 20. jan. 2021
Dette er den beste dildoen jeg noen gang har prøvd. Mjuk men samtidig stødig. Veldig realistisk og perfekt størrelse å en deilig tykkelse. Kjennes virkelig godt når den er inni. Får aldri nok av denne ;) Anbefales på det sterkeste!!
Super dildo
Ellinor - 31. dec. 2020
Dette er min første dildo (av mange) som jeg har vært skikkelig fornøyd med
Akkurat passe
Eva - 27. apr. 2021
Både jeg og partneren min bruker det analt når vi leker. Han mener det er riktig stųrrelse. Ble overrasket over at han ville prųve, men det var morsomt og interessant
0
OK
Jimmy - 6. feb. 2021
Denne dildo er virkelig naturtro meget realistisk i designet. Konen mente, at det var meget lig det rigtige produkt i materiale og fųlelse at bruge. Hvis der er noget, der ikke er så godt, ville det vęre, at det kunne vęre lidt svęrere og knap så nemt at bųje. Alt i alt et vellykket kųb som gųr os begge glade som et supplement, skal dog skiftes til en lidt stųrre omkreds ved nęste kųb, da det ifųlge konen ikke fylder hende ordentligt, men fungerer helt ok at bruge når du vil lave DP.
0
Et solid kunstig egg
Anonymous - 3. jan. 2022
Autentisk dildo av god størrelse. Sugekoppen kan festes hvor som helst. Kanskje litt for hard. Føles godt i rumpa. Spennende.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Veldig bra!
Anonymous - 12. nov. 2020
Autentisk og svært behagelig materiale. Enkel å bruke, og sugekoppen holder seg godt på plass. Egner seg også til bruk med strap-ons. Har fungert bra både alene og sammen med en partner. Størrelsen har vært bra for oss. Jeg anbefaler den
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 349,00kr 244,30
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful