Rocks Off 80 mm 7-speed Klitorisvibrator

Klikk på bildene for å forstørre

 • Rocks Off 80mm 7-speed Klitoris Vibrator

Rocks Off 80 mm 7-speed Klitorisvibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 199,00

kr 129,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Nå fås den populære klitorisvibratoren, Rocks Off 80 mm, i fem helt nye farger og 7 vibrasjonsmuligheter! Du kan velge selv om du vil ha Rocks Off 80 mm 7-speed klitorisvibrator i gull, med leopard-flekker, svarte og hvite kuflekker, blomstermønster eller med en selvlysende overflate.

  Med den patronformede klitorisvibratoren, er det enkelt å målrette vibrasjonene, slik at du virkelig kan nyte stimuleringen. Rocks Off 80 mm 7-speed klitorisvibrator er verdens kraftigste vibrator i sin størrelse, og med 7 forskjellige vibrasjonsmuligheter, er det helt sikkert en innstilling som passer til deg.

  Med Rocks Off 80 mm 7-speed Klitorisvibrator får du en diskret vibrator, som både kan tas med på farten, eller inn i dusjen. Vibratoren er nemlig lydsvak og 100 % vanntett.

  Nyt den lekre Rocks Off 80 mm 7-speed Klitoris Vibrator alene eller sammen med en partner. Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med vibratoren, for å få en enda bedre opplevelse.

  Merk: Rocks Off 80 mm 7-speed Klitoris Vibrator bruker 1 stk. LR1 batteri, som medfølger.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk plast.
  FTALAT-FRI: Ja.
  STØRRELSE: 8 cm x 1,6 cm.
  FARGER: Flower Power, Selvlysende, Ku-flekkete, Leopard-flekkete, flekker i gullfarge.
  VANNTETT: Ja.
  BATTERITYPE: 1 x 1,5V LR1/N (inkludert).
  VIBRASJONNIVÅ: 7.
  LYDNIVÅ: Lydsvak.
  BETJENING: 1 knapp.
  BRUKERMANUAL: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Veldig sterke vibrasjoner og garantert noe for enhver smak Liten og søt vibrator, er bra å bruke alene og sammen med partner. Den lager definitivt ikke mye lyd og kan brukes i dusjen. Eneste som er negativt er at knappen som styrer må holdes inne ganske lenge foe å skru av. Den er uansett verdt pengene med alle de instillingene
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  En skikkelig racer som fikser det meste, til glede for både han og henne. En svært positiv overraskelse. Denne er den klart beste vi har prøvd så langt. Virker gjennomført i både kvalitet og har et delikat ytre. Meget hendig størrelse som raskt finner en naturlig plass både i en veske og i toalettmappen. Vibrasjonene har et stort spenn, fra meget kraftig til akkurat passe. Den har hele 7 innstillinger, men vi greier oss fint med de 3 første. Hun oppnådde faktisk orgasme utenpå klærne med kraftigste innstilling. Veldig stille er den også, og det tillater kos hvor marginene er små. Størrelsen gjør det, ikke bare mulig, men nærmest optimalt i kombinasjon med samleie, hvor hun styrer showet. Orgasmegaranti? Ja, gjett om. Flere ganger på rappen.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Skikkelig godt kjøp til en svært billig penge. Mye for pengene. Denne er helt klart den beste vi har kjøpt, og prøvd noen gang. Svært hendig størrelse, finner lett en naturlig plass i veska eller toalettmappa. Og hvilket spekter på vibrasjoner. 7 forskjellige programmer, men vi greier oss helt fint med de tre første. Den sterkeste vibrasjonen ordnet en solid orgasme, UTENPÅ klærne. To trykk og vibrasjonene er perfekt dempet for direkte kontakt mot klitoris. Bør brukes med glidemiddel. Hendig størrelse gjør den utmerket til stimulering av klitoris under samleie, uten at den på noen måte kommer i veien. Bra lydsvak er den også, men helt tyst er den nok ikke. Da hadde den ikke vært så bra heller, for denne fikser biffen. Veldig veldig fornøyd og gir gjerne orgasmegaranti. Løp og kjøp!
  5 5 1

  Du anmelder: Rocks Off 80 mm 7-speed Klitorisvibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *