Shave Safe Intim-barberskum mot Røde Nupper - TESTVINNER

Klikk på bildene for å forstørre

 • Shave Safe
 • ShaveSafe
 • Shave Safe

Shave Safe Intim-barberskum mot Røde Nupper - TESTVINNER

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 239,00

  Beskrivelse

  Har du problemer med at du får røde nupper og irritert hud etter intimbarbering, barbering i ansiktet, under armene og på benene? Så prøv den testvinnende og anmelderroste Shave Safe barberskum, som er kjent fra bl.a. Woman, Q, Iform og Bazar. Det er 100 % tilfredshetsgaranti fra produsenten!
   
  ShaveSafe har med deres enestående barberskum satt fokus på nettopp å minimere de problemer som kan oppstå når du barber deg intimt. ShaveSafe virker både mot irritert hud, røde nupper og inngrodde hår. Barberskummen er spesielt designet til behandling av følsom og irritert hud og den er 100% uten parfyme, parabener og fargestoffer.
   
  Slik anbefaler Sinful.no at du bruker Shave Safe:
   
  - Hvis du aldri har barbert deg før, kan det være en god idé å trimme de lengere hår, før du går i gang med tettbarberingen. Bruk en trimmer eller en god saks.
   
  - Når du skal begynne den tette barberingen skal du sørge for å ha en helt ny barberhøvel, hvis du vil oppnå det beste resultatet. Unngå en billig engangshøvel spesielt når du barberer deg intimt.
   
  - Rist ShaveSafe flasken og påfør barberskummet. Start med å barbere med hårretningen, deretter vannrett og avslutt med å barbere mot hårretningen. Det vil gi deg et tettere og mere skånsomt resultat.
   
  Ved Intimbarbering: Når du er ferdig med barberingen kan du smøre det glatte område med litt silikonglidemiddel. Det sikrer at relsultatet holder seg glatt i lengere tid.
   
  Shave Safe et unisex barberskum og er produsert i Danmark.

  Detaljer

  STØRRELSE: 200 ml.
  PARABENFRI: Ja.
  PARFYMEFRI: Ja.
  MANUAL: Dansk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: Shave Safe Intim-barberskum mot Røde Nupper - TESTVINNER

  Hvordan bedømmer du produktet? *