Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Intimbarbering for menn

Er du lei av kløe og irritasjon som følge av intimbarbering? I kategorien intimbarbering for menn finner du et stort utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å få bukt med nettopp disse plagene så du kan nyte et velstelt underliv - og alle gledene som følger med det.

Intimbarbering for menn - nyt følelsen av et nybarbert underliv

Intim hårfjerning for menn - hvilken metode bør du velge?

Hvis du er lei av å få røde knopper på huden når du har barbert deg, bør du overveie hvordan du fjerner håret i underlivet på en mer skånsom og samtidig effektiv måte. Heldigvis finnes det mange produkter som kan hjelpe deg med å holde underlivet velstelt - uansett hvilken metode du velger. Prøv for eksempel en hårfjerningskrem som du smører på huden og lar virke i noen minutter. Kremen fjernes etterfølgende med en spartel som også drar med seg de løse hårene dine, så huden etterlates hårfri og deilig myk. Enklere blir det ikke.

Med flere testvinnende og prisvinnende produkter til intim hårfjerning for menn i vårt sortiment, er vi sikker på at du vil finne et produkt som imøtekommer alle dine behov her på siden. Ved å kjøpe produkter til intim hårfjerning for menn på Sinful.no slipper du dessuten pinlige utvekslinger i kassa på butikken, og produktene leveres i en diskré pakke så nysgjerrige naboer, familiemedlemmer og postbud ikke kan se hva den inneholder.

Finn det rette produktet til din intimbarbering for menn

Dersom du foretrekker å bruke en barberhøvel til å fjerne håret ditt nedentil, anbefaler vi at du påfører en god porsjon barberskum eller gel på huden innen du går i gang. For å unngå røde knopper og irritert hud, bør du velge et produkt som motvirker dette under selve barberingen eller etter - og hvis du er ekstra sensitiv - bør du velge et til både underveis og etter barberingen. Du finner derfor et stort utvalg av barberingsskum, gel og spray til intimbarbering for menn på denne siden.

Hvis du allikevel opplever problemer med inngrodde hårsekker, kan et produkt som er spesielt utviklet til nettopp dette formålet hjelpe deg. Huden kan også fort bli tørr av å barberes og derfor kan en klatt voks bidra til å fuktiggjøre huden samt holde den myk og velluktende. Dette finner du også i kategorien intimbarbering menn. Det har partneren din sikkert ikke noe imot - og før du vet ordet av det, er dere nakne og kaster dere over hverandre i ren forlystelse.

Den raske løsningen - intim barbermaskin til menn

Intimbarbering kan fort bli en tidsrøver i hverdagen hvis man barberer seg ukentlig eller oftere. Hvis man i tillegg ikke ønsker å barbere seg helt inn mot huden på utsatte områder, kan en barbermaskin være en god løsning. Kanskje foretrekker partneren din også at du har hår nedentil, men at hårveksten er begrenset. Hvis det er tilfellet, bør du velge en intim barbermaskin til menn. Med en barbermaskin holder du enkelt “hekken trimmet” og er ferdig på 1,2,3 - så du kan nyte et velstelt underliv uten å ofre for mye av din verdifulle tid.

Med en justerbar, intim barbermaskin til menn bestemmer du selv hvor lang “pelsen” skal være, og du kan dessuten bruke barbermaskinen til å lage ulike frisyrer som utstråler din personlighet - og samtidig imponerer partneren. Til å begynne med kan du prøve deg på en enklere frisyre som for eksempel en trekant eller en såkalt “flystripe”, og når du etterhvert er blitt stødigere på hånden, kan du forsøke deg på mer avanserte mønstre. Og ikke vær redd for å feile - håret gror jo ut igjen.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful