TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Tallet 10 og fem stykker sexleketøy på en gul bakgrunnTallet 10 og fem stykker sexleketøy på en gul bakgrunn
Seksuelt velvære
Sexual Wellness Specialist
Publisert:13/04/2022

10 fordeler med å onanere

Innholdsfortegnelse

Onani har ikke alltid hatt det beste ryktet. Selve ordet stammer fra Bibelen (første mosebok for de spesielt interesserte), hvor Onan ikke vil ligge med sin avdøde brors kone og derfor lar sin sæd gå til spille jorden. Og det var ikke noe Gud var helt fornøyd med.

Heldigvis vet vi mye mer om hva onani er og kan nå. Det er de færreste som holder fast på gamle skrøner om at man kan bli blind av det eller at man blir svartelistet av Gud. I stedet er det masse fokus på de mange fordelene som følger med når man tar på seg selv.

Jeg har samlet 10 av dem til deg her.

Sexleketøy til kvinner på en gul plate

1. Du blir bedre kjent med kroppen din

Du finner ut hva som føles godt og kanskje også hva som skal til for at du får en orgasme. Du kan eksperimentere med forskjellige teknikker og prøve sexleketøy til enten penis eller vagina.

2. Onani senker stressnivået

Å onanere er en effektiv og tilfredstillende måte å finne ro på og å stresse mindre. Hvis nervesystemet er i alarmberedskap er det en lett tilgjengelig måte å gi seg selv en beroligende behandling på.

3. Du kan få orgasme

Orgasmen er den ultimate fordelen for mange. Når du får orgasme utskiller kroppen massevis av gledes- og kjærlighetshormoner og gir en følelse av velvære i hele kroppen.

Hvitt og gult sexleketøy til kvinner og menn

4. Onani kan lindre menstrasjonssmerter

Har du en vagina kan du bruke onani til å senke smertenivået mage opplever i forbinnelse med mentruasjon. Det er de herlige hormonene som kommer som følge av orgasmen som kan virke lindrene på smertene.

5. Du kan senke risikoen for å få prostatakreft

Hvis du har en penis kan du nedsette risikoen for å få kreft i prostata med 36% hvis du kommer fem eller flere ganger i gjennomsnitt på en uke. Du kan bruke en prostatastimulator eller kanskje en pirrende penisvibrator.

6. Du er ikke i risiko for å få en kjønnssykdom

Sex med seg selv er i utgangspunktet sikker sex. Du kan derfor slippe alle beskymringer om beskyttelse og bare gi deg hen til nytelsen.

Tre forskjellige sexleketøy på en gul bakgrunn

7. Onani er veien til bedre sex med en partner

Jo mer du onanerer, jo bedre vet du hva liker. Og når du vet hva du liker så er det tusen ganger enklere å fortelle eller vise dette til en sexpartner.

8. Du kan få mer sexlyst

Det er ofte sånn at mye vil ha mer. Og du kan derfor oppleve at få mer lyst på flere former for sex når du tar deg tid til å tilfredstille deg selv.

9. Du sover bedre

Den avslappende og stressdempende effekten av onani kan føre til at du sover bedre og dypere.

10. Du gjør noe godt for deg selv

Onani er den ultimate formen for self love. Og self love er viktig uansett om du er singel eller ei og uansett hva du har i buksene.

Sexleketøy på en oransje plate

Flere artikler

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2023 Sinful