Gratis Frakt med Helthjem og Bring | Kun i dag!

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Bilde av en Arcwave Ion Masturbator med 4,5 stjernerBilde av en Arcwave Ion Masturbator med 4,5 stjerner
Anmeldelser
Author
Publisert:19/01/2021

Anmeldelse: Arcwave Ion Masturbator

Vil du revolusjonere onaniopplevelsene dine og få mer intense orgasmer enn du trodde det var mulig å få?

Arcwave™ Ion was created to intensify the orgasm experience. (It is) The closest thing to a female orgasm for men.

Hvis Arcwave Ion er bare halvt så god som den første Womanizer, er der altså tale om en vaskeægte gamechanger. Men lad os nu se. I denne anmeldelse kigger vi lidt nærmere på Arcwave Ion, og hvad den ellers gemmer på. Og vigtigst af alt - virker den? Læs med her og bliv klogere på verdens første lufttryksstimulator til mænd.

Slik beskriver firmaet bak det nye onaniproduktet formålet med produktet. Arcwave Ion er resultatet av flere års studier av mannens orgasme og hvordan denne kan forsterkes. Masturbatoren er det første produktet som lar menn oppleve den intense følelsen som kjennetegnes ved en kvinnelig orgasme.

Som det første av sitt slag bruker Arcwave Ion den populære lufttrykksteknologien, som i løpet av de siste par årene har tatt kvinner verden over med storm. Og det må man si var på tide! Siden Womanizer i 2014 lanserte verdens første klitorisstimulator med Pleasure Air Technology har kvinner og media vært fulle av lovord. Mennene har derimot måttet følge med fra sidelinjen. Men nå som Arcwave Ion er kommet på banen er denne tiden heldigvis over og mennene kan endelig få ta del i moroa de også.

Hvis Arcwave Ion er bare halvt så god som den første utgaven av Womanizer, snakker vi om en vaskeekte gamechanger. Så la oss undersøke saken. I denne anmeldelsen ser vi nærmere på Arcwave Ion og hvilke hemmeligheter den bærer på. Og viktigst av alt – om den virker! Dette og mer får du svaret på når vi går grundig til verks i vår analyse av verdens første lufttrykkssvibrator til menn.

FORDELER – Skjønn lufttrykksteknologi

– Eksklusivt og stilrent design

– Smart berøringssensor

– Myk og stimulerende hylse med riller

– Lett å rengjøre og tørke

ULEMPER – Krever litt tilvenning/trening

– Litt vel høylytt

Hvad er Arcwave Ion?

Arcwave Ion er en masturbator som bruker pulserende luftbølger til å stimulere de mange følsomme nerveendene i tuppen av penisen, nærmere bestemt penisstrengen. Frenulum, som den også kalles, er nemlig kroppens mest følsomme punkt, men glemmes dessverre ofte bort, hvilket er utrolig synd.

Ved å gi penisstrengen den oppmerksomheten den fortjener vil du raskt oppdage hvor mye nytelse dette lille punktet kan gi. Visste du at du faktisk kan få en utløsning ved å utelukkende stimulere dette området?

Arcwave Ion er altså designet for deg som ikke er redd for å prøve noe nytt, så lenge du kan forvente å bli belønnet med en stor porsjon nytelse. Du har kanskje hørt partneren din fortelle om hvor fantastisk hennes Womanizer eller Satisfyer er, mens du selv har måtte ta til takke med gode gamle vibrasjoner og realistiske hylser. Ikke at det er noe galt med det! Det er ikke uten grunn at penisvibratorer og onaniprodukter er blitt klassikere i nattbordsskuffen, men det er på tide at det skjedde noe nytt på mennenes sexleketøysfront.

Heldigvis var folkene bak Womanizer helt enige. De brukte den samme nysgjerrigheten som ga kvinnene deres nye bestevenn – klitorisstimulatoren – til å utvikle en helt ny type onaniprodukt for menn.

Svart Arcwave Ion masturbator på en hvit bakgrunn

Det beste fra to verdener

Men det er dumt å oppfinne hjulet to ganger, så de tillot seg å hente litt inspirasjon fra gamle kjenner. Resultatet er at Arcwave Ion faktisk kan sies å kombinere det beste fra to verdener – nemlig onanihylser og klitorisstimulatorer.

Med sin myke hylse og avlange form, minner selve utformingen mest om en klassisk masturbator eller onanihylse. Det innebærer altså at det er du som skal stå for den fysiske arbeidskraften og bevege masturbatoren frem og tilbake. Inni hylsen finnes det et hull og det er her de deilige lufttrykksbølgene strømmer ut og kjærtegner penisstrengen din. Men Arcwave Ion har også flere egenskaper som bygger på produsentens personlige arsenal av smarte teknologier og velutviklede løsninger.

SmartSilence-funksjon, som er hentet fra kvinneproduktet Womanizer Premium, er en berøringssensor. Den registrerer når stimuleringsdelen kommer i kontakt med huden, så den kun sender ut lufttrykksbølger når det tiltenkte området er innen stimulatores rekkevidde. Funksjonen fungerer veldig bra på Womanizer Premium, som i forveien er svært støysvak, men er ikke like vellykket på Arcwave Ion. Masturbatoren er nemlig langt ifra stille av seg og har snarere en maskulin lyd, som man iblant blir fristet til å tro er med vilje.

Men SmartSilence-funksjonen har også sine fordeler. Den sparer nemlig på strømmen, så masturbatoren holde lenger på en lading, og den produserer klart mindre støy enn hvis maskinen kjørte hele tiden.

Og nå til det aller morsomste ved Arcwave Ion, som nok er det viktigste masturbatoren har tatt med seg fra sin kvinnelige forgjenger; nemlig PleasureAir™-teknologien. Det er denne som skaper de populære lufttrykksbølgene, eller lufttrykksvibrasjonene som de også kalles. De strømmer som sagt ut fra det velplasserte hullet i hylsen, når det kommer i kontakt med lemmen din. For den uinnvidde kan bølgene beskrives som en annerledes form for vibrasjoner, eller en nesten kilende følelse.

Arcwave Ion masturbator med lufttrykksbølger på en hvit bakgrunn

I begynnelsen er det nødvendig å være tålmodig, så man venner seg til lufttrykksbølgene. De gir nemlig en helt annen opplevelse enn andre former for stimuli. Men etterhvert som bølgene forplanter seg i hele kjønnsorganet vil du kjenne en strøm av nytelse gjennom kroppen din. Og sammen med hylsens rillede struktur, som masserer skaftet ditt, får du en unik tilfredsstillelse. Det er altså ikke uten grunn at produktet markedsføres med uttrykket “newgasm”.

Øvelse gjør mester

Hele oppsettet med de to delene – den myke hylsen og det harde skallet med den innebygde motoren – er ikke bare et kult designelement, men har faktisk en praktisk fordel. Ja, vi snakker om rengjøring og hygiene. Kanskje ikke verdens mest sexy emne, men det er ikke til å komme utenom hvis du vil ha et langt og lykkelig forhold til din Ion.

Griper du tak i begge deler samtidig og dreier dem hver sin vei, klikkes delene fra hverandre og du kan dermed enkelt skylle dem i vasken. Og når de er rene kan du sette Arcwave Ion tilbake i ladestasjonen sin, som med sin inkluderte drypack også fungerer som en tørkestasjon. Du slipper altså å tørke med kjøkkenpapir eller en klut, og unngår dermed at støv og papirrester setter seg fast på det myke sleevet bestående av hygienisk CleanTech-silikon.

Arcwave Ion masturbator tatt fra hverandre på en hvit bakgrunn

Ikke bare er masturbatoren lett å skille fra hverandre, den er også designet med et hull i enden som gjør at du kan skyte fra deg når du treffer klimaks. Du slipper dermed å bekymre deg for at sædrester vil ligge igjen i maskinen eller prosjekteres tilbake på penisen din. Dette designelementet gjør altså at du slipper å bruke både tid og krefter på å skrubbe og skure det nye leketøyet ditt rent.

Prikken over i-en

Alle vet hvor viktig det er å skape et godt førsteinntrykk. Og det må man virkelig si at Arcwave Ion lykkes med. Esken som masturbatoren leveres i er både moderne og maskulin, og når man åpner den føles det nesten som å ”unboxe” nytt og eksklusivt elektronisk utstyrt.

Det strømlinjeformede og stilrene uttrykket fortsetter når du åpner lokket. Ladestasjonens mørkegrå og metalliske utseende fremstår både smart og diskret, så du kan ha den stående fremme uten at noen fatter mistanke. Faktisk kan den nesten forveksles med en smart digital assistent eller en moderne høytaler.

Både innpakningen, ladestasjonen og masturbatoren gir et inntrykk av at man har med et eksklusivt kvalitetsprodukt for menn å gjøre. Materialene virker nøye utvalgte, og designet er toppmoderne uten å bli futuristisk. Den har virkelig alt man overhodet kan ønske seg av et onaniprodukt til den moderne mannen.

Arcwave Ion i ladestasjonen sin

Sannhetens time

Med Arcwave Ion er det satt en ny standard for mannlige onaniprodukter. Vi er i hvert fall dypt imponerte over den nye masturbatoren. Folkene bak produktet kan være stolte over å ha nådd målet deres om å revolusjonere menns orgasmer. Den er utrolig gjennomført, både i sitt uttrykk, materialvalg og funksjonalitet. Hvis du kan leve med litt støy og en kort tilvenningsperiode i bytte mot eksplosive resultater og nye, mer intense orgasmer, så er Arcwave Ion noe for deg.

Ut ifra de undersøkelsene vi har gjort, har vi valgt å gi Arcwave Ion hele 4,5 stjerner. Det mener vi absolutt at den fortjener, og vi er spente på å se om masturbatoren vil starte en like stor revolusjon som dens kvinnelige forgjengere.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful