TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Satisfyer pro 2Satisfyer pro 2
Anmeldelser
Author
Publisert:16/08/2021

Anmeldelse: Satisfyer Pro 2

Innholdsfortegnelse

Hvis du ikke allerede har stiftet bekjentskap med den berømte Satisfyer Pro 2 Next Generation er det på tide. I motsetning til klassiske vibratorer, som du kanskje allerede kjenner til, kan denne by på en helt annen form for stimulering. I følge mange kvinner er denne formen for vibrasjoner overlegen sammenlignet med den gamle teknologien.

Satisfyer Pro 2 er nemlig ikke en vibrator, men en klitorisstimulator. Den nye teknologien skaper en følelse av at stimulatoren "suger" og "blåse" på klitoris og skape en vakuumeffekt som kan gi intense og uforglemmelige klitorisorgasmer. De mange følsomme nervene rundt klitoris blir stimulert på en helt ny og annerledes måde enn den du allerede kjenner fra enten vibratorer eller når du stimulerer med hånden.

Hvis du er nysgjerrig på den magiske maskinen så les videre. På den måten finner du raskt ut hvorfor du også er nødt til å prøve en Satisfyer Pro 2 så snart som mulig.

Fordeler

 • Stimulator til lav pris
 • Sprutsikker
 • Batterifri - USB-ladekabel følger med
 • Gir intense og kraftige orgasmer
 • Enkel å rengjøre
 • 11 forskjellige hastigheter
 • Kraftigere og mer stillegående enn forgjengeren

Ulemper

 • Det kan ta litt tid å finne ut av hvordan man vinkler den best mulig
 • Produktet er litt større enn man kanskje forventer
 • Bruksanvisningen er ikke på norsk
 • Du blir avhengi!

Hvorfor skal jeg kjøpe en Satisfyer Pro 2?

Det er veldig mange gode grunner til å kjøpe en Satisfyer Pro 2. Uansett om du er en gammel ringrev innenfor onaniens verden eller om du kun har gått lette søndagsturer sørpå sammen med det havet av produkter som finnes til det, kan du oppnå ufattelig stor nytelse med dette produktet. Og er det ikke det viktigste, når du skal finne et nytt leketøy?

Hånd som holder en Satisfyer pro 2 klitorisstimulator

Kvinner over hele verden stemmer i og sier at dette er en av de beste sexleketøyene de noensinne har prøvd. I Norge er den også blitt tatt godt imot og kundene våre har gitt den 4,9 ut av 5 stjerner! "A" skriver dette om Satisfyer Pro 2 Next Generation:

Sitat: A  Jeg er en som aldri skriver kundeanmeldelser, men nå kan jeg faktisk ikke dy meg. Mottok denne i går og den er allerede blitt flittig brukt og kjørt strømtom x 2. ... har kommet flere ganger enn jeg kan telle, og det sier litt da jeg kun har kommet én gang tidligere. Blir å legge andre vibratorer på hylla for godt, for jeg er frelst. Anbefaler virkelig denne varmt til alle!

I tillegg til de mange lovordene fra brukerne så lover skaperne bak Satisfyer Pro 2 deg også orgasmegaranti - hvilket du på anmeldelsene kan se ikke akkurat virker som en løgn.

På grunn av dette er Satisfyer Pro 2 også mye mer enn bare et simpelt onaniverktøy. Det er en hjelpende hånd, som kan endre kvinners liv og seksuelle forestillinger. Mange som ikke har kunnet få en orgasme før forteller at denne vidundermaskinen har hjulpet dem til å få sin første. For mange som har bruk for særlig mye fokus på klitoris, er det å endelig ha en lufttrykksvibrator, noe som har åpnet en verden av muligheter.

Alle kropper er forskjellige og uansett om det er enkelt eller vanskelig for deg å få en klitorisorgasme så kan Satisfyer Pro 2 Next Generation introdusere deg til en ny side av nytelse. Det er derfor alle kvinner burde prøve denne fantastiske maskinen minst én gang. Etter det kan man jo selv bestemme seg om man syns det var så godt som beskrevet, men det vil vi nesten garantere deg at det blir.

Klitorisstimulator eller klitorisvibrator - hva er forskjellen?

Nå som vi er inne på spørsmålet “hvorfor skal jeg kjøpe en Satisfyer Pro 2” er det opplagt å forklare hva forskjellen på en klitorisstimulator og en klitorisvibrator er. Det er essensielt for å gi deg en forståelse for hva som gjør Satisfyeren så unik, selv om du kanskje er veldig tilfreds med den trofaste vibratoren din.

La oss starte med å se på likhetene. Kort fortalt så er formålet med begge produktene å stimulere klitorisen din. Forskjellen ligger derfor ikke i målet, men i veien.

En vibrator skal være i direkte kontakt med klitoris og huden for at du kan merke vibrasjonene og oppnå stimulering. Sånn er det ikke med en stimulator, som f.eks. Satisfyer Pro 2. Her er det trykk- og lydbølger som stimulerer fra lengre avstand. En av de mest merkbare forskjellene mellom disse to teknologiene er at du ikke blir overstimulert og nummen av å bruke en stimulator.

Kvinne i rød kjole med hvite prikker

Hvis du har prøvd en vibrator så vet du allerede at man kan bli nummen etter klimaks. Det gjør det nesten umulig å fortsette og å oppnå flere orgasmer etter hverandre. I tillegg kan overstimulering over lengere tid føre til at du ikke kan oppnå orgasme ved å simulere klitoris med en hånd eller med milde vibrasjoner. Hvis du har kjent på denne følelsen er det en god idé å holde en liten pause fra den vibrerende vennen din.

Når du til gjengjeld bruker en stimulator, som Satisfyer Pro 2, risikerer du ikke å bli overstimulert på samme måte. Det betyr absolutt ikke at orgasmene er mindre intense (tvert imot), men bare at du ikke blir ekstra sensitiv i området rundt vagina og derfor kan fortsette og få den ene orgasmen etter den andre.

Når det er sagt er det selvfølgelig stor forskjell på hva folk foretrekker. Og selv om det er mange fordeler med en stimulator som Satisfyer Pro 2 er det selvfølgelig også noen som foretrekker følelsen av en vibrator.

Satisfyer vs Womanizer

Nå som vi har fortalt deg om de vidunderlige fordelene som finnes med en stimulator er det også plass til at vi skriver litt om historien bak det nye stjerneskuddet på markedet.

Faktisk var Satisfyer Pro 2 ikke den første av denne typen sexleketøy. Det var Womanizers W100, som raskt ble et anerkjent merke som ble berømt for deres patenterte og unike "PleasureAir Technology". Da Womanizer i 2015 lanserte deres første produkt ble hele verden blåst av stolen. Det satte naturligvis gang i noen tanker hos de andre produsentene som ønsket å skape deres egne utgaver med en lignende teknologi.

Satisfyer klitorisvibratorer og Womanizer klitorisvibratorer

Det er her Satisfyer kommer inn i bildet. Det de har gjort med produktene sine, herunder Satisfyer Pro 2, er å skape en teknologi som gir samme effekt og like mye nytelse, men til en langt lavere pris. Womanizers produkter ligger uten tvil i den dyre enden av skalaen, så mange blir nødt til å nedprioritere den.

Satisfyer Pro 2 er i en så tilgjengelig prisklasse at alle kan være med og få prøve den intense og deilige følelsen en stimulator kan gi. Det kan være vanskelig å si en gang for alle hvilken som er best, men en ting er helt sikkert - med Satisfyer Pro 2 har vi fått en stimulator som gir alle en sjanse til å investere i sin egen nytelse.

Hvis du vil vite mer om forskjellene og likhetene mellom de to merkene så anbefaler vi at du leser vår ultimate guide til Womanizer vs Satisfyer.

Teknologien bak Satisfyer Pro 2 - Sånn virker den

En av grunnene til at Satisfyer Pro 2 er blitt så anerkjent er de tekniske aspektene bak designet.

Som tidligere nevnt bruker Satisfyer Pro 2 en vakuum-teknologi som gir deg en helt unik og annerledes form for nytelse og følelse rundt klitoris. Men det er også andre tekniske aspekter som fortjener litt oppmerksomhet i denne anmeldelsen.

Hode på en klitorisstimulator Satisfyer pro 2

Det er for eksempel en stor fordel at Satisfyer Pro 2 er sprutsikker. Det er ikke alltid tilfeldet med elektronisk sexleketøy og du skal alltid sjekke om det enkelte produktet tåler det før du inviterer den på en våtmarkstur under dusjhodet.

Videre har Satisfyer Pro 2 en hel del smarte features, som gjør at den skiller seg ut fra mengden. Det lille hode i toppen som skaber vakuum-effekten over klitoris kan skiftes ut. Dermed kan du bruke akkurat den størrelsen, som passer best til kroppen din. Det følger også med en USB-kabel, til å lade stimulatoren. Det betyr at du slipper å stresse med batterier og raskt kan få strøm i følgesvennen når lysten byr seg.

Hvordan bruker jeg en Satisfyer Pro 2?

Nå som du har lest de mange gode sidene med en Satisfyer Pro 2 tenker du sikkert: Hvordan bruker jeg den egentlig? Det er heldigvis ikke så vanskelig.

Stimulatoren har et ergonomisk formet håndtak som er lett å styre, mens du bruker den. Hodet settes ned over klitoris hvor den kjærtegner med den fantastiske suge-blåse teknologien. Hvis du har problemer med å plassere den, kan det hjelpe å bruke fingrene til å spre kjønnsleppene litt sånn at du kan finne det helt riktige punktet.

Du kan skru opp og ned på de 11 forskjellige hastighetene ved hjelp av +/- knappen. Denne er praktisk plassert sånn at du kan endre hastighet mens du bruker stimulatoren på klitoris. Det gjør det enkelt å tilpasse dine behov - enten det skal gå så raskt som mulig eller om du vil trekke ut følelsen av nytelse så lenge som mulig.

Oppsummering

Alt i alt tviler vi ikke et eneste sekund på om Satisfyer Pro 2 Next Generation er verd forsøket. Det er et produkt, som alle kan nyte og få gavn av enten du har hatt mange eller ingen sexleketøy tidligere. Til og med kvinner som ikke pleier å få orgasmer, eller som aldri har hatt en før, forteller at dette er et produkt som hjelper dem med å nå klimaks. Du kan ta den med i dusjen eller nyte den under dynen. Det blir vanskelig å legge den vekk igjen når du først har prøvd en Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Vi er derfor ikke i tvil om at Satisfyer Pro 2 har fortjent 4,5 stjerner. Med den fantastiske teknologien og den fornuftige prisen gir den alle mulighet for å oppnå nytelse i toppklasse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful