Fantasy X-tension Perfect 3 Extension

Klikk på bildene for å forstørre

Fantasy X-tension Perfect 3 Extension

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 329,00

  Beskrivelse

  Vil han gjerne føle seg enda større, og at hun fylles helt opp under samleie, kan dere prøve Fantasy X-tension Perfect 3 Extension, som er et sleeve som gjør penis større og hjelper med å holde ereksjonen lengre.

  Sleevet er veldig enkelt å bruke, og føres bare ned over hans penis, hvor det da gjør ham større og mer fyldigere. Fantasy X-tensions forlenger hans ereksjon med 7.6 cm. i lengden, og hele 33% i omkrets. Sleevet kan tilpasses i lengden ved å enkelt klippe av eventuelt overflødig lengde nederst før sleevet tas i bruk.

  Hvis dere bruker produktet sammen med glidekremen som følger med i pakken, gjør den opplevelsen enda mer sensuell, samtidig som det er lettere å føre inn sleevet.

  Fantasy X-tensions Perfect er laget i Fanta Flesh som er et deilig, mykt materiale med god passform. Materialet sørger også for god passform og føles naturtro ut både for han og henne. Sleevet rengjøres enkelt med varmt vann og såpe, og bruk gjerne en sexleketøysrengjøring etterpå for å bevare ekstra god hygiene. (følger med i pakken).

  Detaljer

  MATERIALE: Fanta Flesh. 
  MÅL: Lengde: 23 cm. Diameter: 4.5 cm. (på det bredeste sted). 
  BRUKERMANUAL: Engelsk. 
  FØLGER MED: En tube glidekrem og en tube sexleketøysrengjøring. 

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: Fantasy X-tension Perfect 3 Extension

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: