Penis sleeve & penishylse

Et penis sleeve, også kjent som en penishylse, gjør penisen din lengere og tykkere - til stor glede for partneren din. Blant vårt sortiment finner du sleeves og hylser i et hav av former, størrelser og materialer, så du kan gi partneren din akkurat det hun/han ønsker seg.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaper
Batteridrevet (2)
Hollow (2)
Realistic (18)
Vibrating (2)
Materiale
PVC (2)
Silikon (3)
TPE (8)
TPR (6)
Merke
baseks (1)
Fantasy (1)
Fantasy X-tensions (7)
Loving Joy (2)
Master Series (2)
Oxballs (4)
PDX Male (1)
Perfect Fit (6)
Seven Creations (1)
Sinful (2)
Size Matters (3)
Sono (1)
Vixen Creations (5)
Weapons of Ass Destruction (2)
You2Toys (7)
Vis alle 49 produkter
Du har sett 42 av 49 produkter
Vis flere

Penis sleeve og penishylse - for fyldigere og mer holdbar ereksjon

Hva er et penis sleeve?

Et penis sleeve er et ypperlig hjelpemiddel for deg som ønsker en større penis, men ikke vil legge deg under kniven eller ta andre drastiske grep for å få mer lengde eller tykkelse. Det kan også ha flere andre funksjoner, som for eksempel å kle penisen din i en mer pirrende drakt eller gi penisen din vibrerende superkrefter. Formålet med et penis sleeve er altså å gi partneren din en fyldigere og mer stimulerende opplevelse. I tillegg kan du holde penisen din hard over lengere tid, så leken først slutter når partneren din er tilfredsstilt.

Helt konkret er et penis sleeve en slags hylse som du trekker over penisen din når den er erigert. De fleste penis sleeves er laget av silikon, men varierer både i størrelse, form og farge. Noen modeller ser ut og føles som vanlige peniser, mens andre har knopper, riller og andre effekter som gir penetreringen en pirrende vri. Du kan altså gi partneren din akkurat det hun eller han ønsker seg i sengen, samtidig som du forblir hard og dermed kan nyte samleiet enda lenger. Det fungerer nemlig på samme måte som en penisring ved at det forhindrer blodet i å strømme tilbake til kroppen. Det er det vi kaller en vinn-vinn-situasjon!

Penis sleeves for enhver smak

Hos Sinful har vi penis sleeves for enhver smak og ethvert behov. Hvis du er singel kan du for eksempel benytte et av våre produkter som en onanihylse når du vil gi deg selv en deilig handjob. Flere av modellene er nemlig utstyrt med stimulerende knopper på innsiden som masserer penisen din når du beveger de opp og ned. De kan selvfølgelig også brukes under samleie når du vil gi en heldig utvalgt gleden av ekstra fyldig og pirrende penetrering. Du skal dog være oppmerksom på at et selv om penis sleeves dekker penisen din fra rot til spiss, erstatter de ikke kondomer. Så husk å beskytte deg selv før dere går i gang.

De fleste penis sleeves gir deg både mer lengde og økt tykkelse. Men hvis du tar en nærmere titt på sortimentet vårt, vil du også se at enkelte modeller kun gir deg ekstra tykkelse. Det er nemlig ikke alle som vil ønsker å forlenge skaftet sitt, og ved å velge en modell med åpen tupp får du dessuten nyte følelsen av å penetrere partnerens indre med ditt penishode. Hvis derimot vil gi partneren din gleden av en ekstra lang og fyldig penis, og vil bruke hulrommet i enden av sleevet på en nyttig måte, kan du velge et av våre penis sleeves med innebygd mini vibrator. Både du og partneren din vil kunne nyte vibrasjonene som forplanter seg i hylsen og dermed få enda mer nytelse under samleiet.

Finn den rette penishylse for deg

Hos Sinful finner du et stort utvalg av penishylser. Hvis du vil imponere, pirre og gi partneren din en opplevelse utenom det vanlige har vi garantert et produkt for deg. Vi har helt sikkert også en penishylse for deg som vil ha en sterkere reisning og bevare ereksjonen lengere. Vårt mål er nemlig å inspirere deg til et mer lekende sexliv, enten du er singel eller i et fast forhold. Derfor finner du også et vell av andre produkter i nettbutikken vår som bidrar til å forbedre sexlivet ditt.

Er du usikker på hvilken penishylse du bør velge? Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til vår kundeserviceavdeling hvis du vil ha hjelp til å finne det rette produktet for deg. Vi svarer på både store og små spørsmål, og kan guide deg sikkert gjennom hele kjøpsprosessen. Du kan også bruke andre kunders anmeldelser til å finne en penishylse hvis du vil forsikre deg om at produktet lever opp til forventningene. Du kan lese anmeldelsene til det enkelte produkt ved å klikke deg inn på det og scrolle ned til 'Anmeldelser'.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no