Penis Sleeves & Hylser

Oppnå større penis ved å bruke en av disse penis sleevesene, eller kanskje du kjenner dem bedre som hylser eller overtrekk. Sleeves kommer i mange ulike former, størrelser og materialer. Når du bruker et penis sleeve vil lengden og omkretsen på penisen din bli større enn vanlig. Din partner vil elske det!

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baseks (1)
CalExotics (1)
Fantasy (1)
Fantasy X-tensions (9)
LovingJoy (2)
Marc Dorcel (1)
Master Series (1)
Mixed (1)
Nature Skin (1)
Oxballs (3)
PDX Elite (1)
Perfect Fit (3)
Renegade (1)
Sevencreations (1)
Shots Toys (1)
Sinful (1)
Size Matters (3)
Sono (2)
Vixen (4)
WAD (2)
You2Toys (5)
Vis alle
Vis alle 51 produkter
Du har sett 42 av 51 produkter
Vis flere

Penis sleeves og hylser- for en fyldigere og mer holdbar ereksjon

Hva er et penis sleeve?

Et penis sleeve kan ha flere funksjoner, men i bunn og grunn handler det om en win-win for deg og din sexpartner. Faktisk slår du hele tre fluer i et smekk, hvis du tar det helt riktige penis sleeve på når det skal dyrkes lakengymnastikk. Hvorfor? Fordi det helt unike med et penis sleeve, er at det både gir deg ekstra bredde, lengde og en mye hardere og mer holdbar reisning. Og helt ærlig, hvilken mann - eller kvinne, for den sags skyld - drømmer ikke om det? Et sleeve er en slags hylster, som du trekker på din egen penis, når den er erigert. Penis sleeves er hovedsakelig fremstilt i silikon, og produseres i et vell av forskjellige størrelser, former, farger, og også i varianter med pirrende knopper, riller eller vibrasjoner, som gir din partners nytelse en ny, deilig dimensjon. Et penis hylse er med andre ord helt ideelt for deg som ønsker å gi din bedre halvdel en ny og annerledes sexopplevelse, og det er også et effektivt hjelpemiddel for deg som har problemer med å holde ereksjonen oppe under hele sexakten, fordi sleevet fungerer på samme måte som en penisring. Du kan med fordel se vårt store utvalg av produsenter, herunder de populære satisfyere.

Sleeve eller stroker?

På vår shop finner du et hav av forskjellige sleeves å velge mellom. Også sleeves til deg som er singel, og ønsker å føles større og mer intens mellom hendene når du onanerer. Og for å gjøre forvirringen total, har vi også flere sleeves som er laget med innvendige knopper på samme måte som du finner ved de forskjellige strokers. Strokers er til gjengjeld ikke beregnet til sex med en partner. Og i samme omgang må vi også gjøre oppmerksom på, at selv om et sleeve dekker penisen din fra hode til rot, så kan det IKKE erstatte et kondom. Henger du fremdeles med? Det håper vi. Et av de mest populære sleevene i vår shop er laget i en semi-transparent TRP og silikon, og kan brukes til onani og samleie. Dette fordi det både har en pirrende innvendig struktur, som stimulerer penis og samtidig gir omkring 5 ekstra centimeter i omkrets. Det fleksible Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve, som føres hele veien ned omkring pungen din, før du går i gang med å leke med deg selv, eller kaster deg over din sexpartner. Foretrekker du et litt mer naturtro look, så ta eventuelt en titt på sleeves i fanta flesh. Ønsker du wow-faktor på både størrelse, form og farge, så gå etter en penis forlengersleeve som gir en ekstra god lengde som får alles øyne til å sperres opp.

Kjøp en penis hylse her

Hos Sinful finner du Nordens største og beste utvalg av penis hylser, sleeves og overtrekk. Bruk penishylsteret til å imponere, pirre og gi ham eller henne du elsker med en opplevelse ut over det vanlige, eller bruk det som en hjelp til å styrke reisningen og hold lengre i sengen. Uansett smak, behag og behov, så garanterer vi at vi har det erotiske leketøyet og tilbehøret, som sikrer deg et bedre sex- og samliv. Er du i tvil om, hvordan du velger overtrekk eller et penis hylse, så les beskrivelsen som står inne på de spesifikke produktene. Her finner du nemlig både opplysninger om passform og hvor mange ekstra centimeter og diameter penis hylsen gir deg. Er du fremdeles i tvil om hva som er det helt rette produktet til deg, er du som alltid velkommen til å ringe eller skrive til vår kundeservice. De kan guide deg kyndig og sikkert gjennom hele prosessen, sånn at du får akkurat det produktet du (og din partner) står og mangler som det lille kinky innsparket i hverdagen. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no