Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Penis sleeve & penishylse

Et penis sleeve, også kjent som en penishylse, gjør penisen din lengere og tykkere - til stor glede for partneren din. Blant vårt sortiment finner du sleeves og hylser i et hav av former, størrelser og materialer, så du kan gi partneren din akkurat det hun/han ønsker seg.

Penis sleeve og penishylse - for fyldigere og mer holdbar ereksjon

Hva er en penishylse?

Et penis sleeve har flere funksjoner, men i bunn og grunn er det en vinn-vinn-situasjon for deg og sexpartneren din. Hvis du velger den rette når du har sex, kan du høste fordelene. så hva er fordelene? Det unike med en penishylse er at den gir deg både større omkrets, lengde og en mye hardere og mer langvarig ereksjon. Og ærlig talt, hvem vil vel ikke ha det?

De er hovedsakelig laget av silikon og finnes i mange forskjellige former, størrelser og farger. Du kan også finne versjoner med riller eller vibrasjoner, noe som kan ta ditt og partnerens nivå av nytelse til helt nye høyder.

Slik bruker du en penis hylse

Penis sleeve fungerer som en slags hylse du kan sette over penis når den er erigert. Den brukes vanligvis under samleie, men den er også fin hvis du ønsker å tilføre stimulering under solo lek.

Før du setter i gang, vil vi anbefale at du rengjør produktet grundig og smører det godt innvendig. Dette sikrer at det føles godt å plassere den over penis, helt ned til penisroten. Hvis du bruker en penishylse sammen med en partner, må du sørge for å bruke rikelig med glidemiddel også på utsiden for å gjøre opplevelsen behagelig for dere begge. Når dere er klare, er det opp til dere å utforske ulike stillinger for å finne ut hva som føles best for dere.

Hvem kan bruke en penis sleeve?

En cock sleeve kan brukes av alle som har en penis, og er ideelt for deg som vil prøve noe nytt og annerledes. Kanskje ønsker partneren din å oppleve følelsen av fyldigere penetrering, eller du drømmer om å fylle dem helt ut. Det er her hylsen kommer til nytte.

Det er også et godt verktøy hvis du har problemer med å få ereksjonen til å vare gjennom hele samleiet. I slike tilfeller fungerer en penis sleeve på samme måte som en penisring, slik at ereksjonen varer lenger.

Hva bør jeg velge?

Vårt utvalg av penishylse dekker alle preferanser og inneholder versjoner som forbedrer enten lengden, omkretsen eller begge deler. Du kan til og med finne en penishylse som gir vibrasjoner og nytelse og varianter med nubber på innsiden og utsiden.

Forlengelseshylse for ekstra fylde

Hvis du drømmer om mer lengde, er forlengelseshylse noe for deg. Den kan forlenge penis med flere centimeter og gjøre at du kan gå enda dypere. De fleste av disse øker også omkretsen, og partneren din vil oppleve en fyldigere penetrering.

Behagelig hylse med vibrasjoner

Blant vårt store utvalg kan du finne en penis hylse som gir tilbud på funksjoner som gir vibrasjoner. Disse er ofte utformet på en måte som gjør at de passer til en bulletvibrator. Denne plasseres slik at den er på linje med klitoris mens du er i misjonærstilling. Men det gir ikke bare mottakeren nytelse med vibrasjoner som kjærtegner klitoris, det gir også ekstra stimulering for brukeren, som også vil føle vibrasjoner i hele penis. Voila, en vinn-vinn-situasjon for begge parter. Det kan også være en fornøyelig funksjon når du bruker den til solo nytelse.

Strukturert hylse for ekstra stimulering

Hvis du vil oppleve ekstra intens stimulering, kan det strukturerte hylsen være et godt valg. Med sine pirrende indre strukturer, som riller, knopper og kuler, gir den stimuli til penis mens de ytre strukturene gir stimulering til partneren.

En av de mest populære modellene i butikken vår er Perfect Fit Fat Boy. Den er laget av et gjennomsiktig silikon materiale som kan brukes til både onani og samleie. De indre strukturene gir stimulering til penis samtidig som omkretsen økes med 5 cm, og kan ta opplevelsen din til nye dimensjoner.

Også for onani

Noen tror kanskje at penis sleeve bare brukes til samleie og for å gi partneren en fyldigere penetrasjonsopplevelse. De er imidlertid ikke begrenset til å brukes sammen med en partner. De kan gi utrolig stimuli under solo lek - omtrent som å bruke en håndjobb leketøy.

Hvordan skiller en cock sleeve seg fra en stroker?

Penis sleeve, med riller på innsiden, er ideelle for solo lek, da de gjør opplevelsen mer intens og behagelig. Disse detaljene er svært like de du også finner på innsiden av masturbatorer. Men hva er forskjellen, spør du kanskje? Hovedforskjellen er at en stroker kun kan brukes til onani og ikke til samleie, mens en penishylse kan brukes til begge deler.

Kontakt oss hvis du trenger veiledning

Hvis du har spørsmål eller er i tvil om hvilket penis sleeve du bør velge, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi er klare til å hjelpe deg og veilede deg i riktig retning.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful