Fetish Fantasy Bondage-sele med Mansjetter
Fetish Fantasy Bondage-sele med Mansjetter
kr 449,00
Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter
Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter
Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter
Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter
Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter

Fetish Fantasy Bondage-sele med Mansjetter

4.6 (5)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 449,00
Oversikt
Beskrivelse

Fetish Fantasy Bondage-sele med Mansjetter gjør det mulig å nyte et hav av frekke stillinger. Med selen kan hun nemlig sitte og ligge i alle tenkelige stillinger, som ellers kan være anstrengende.

Selen består av en nakkestøtte og to arm- og benmansjetter. Mansjettene kan festes til halsstøtten med henholdsvis stropper og metallkroker.

Hun kan for eksempel sitte i en stol med benene i været og armene over skuldrene. Nakkenstøtten gjør det mulig å holde alt oppe uten at det blir ubehagelig. Den fungerer nærmest som en pute og er polstret med mykt stoff som føles behagelig mot huden. Også mansjettene er polstret med mykt stoff.

Stroppene mellom benmansjettene og nakkestøtten er justerbare, og gjør det derfor mulig å utforske mange forskjellige stillinger. Kombiner, spenn, og fastgjør de forskjellige delene som dere har lyst - det er et hav muligheter.

Bondage-selen gir dere ikke bare mulighet for å eksperimentere med forskjellige sexstillinger, men den er også perfekt for dere som tenner på binde- og dominansleker.

Detaljer

MATERIALE: Nylon og polyester.
MANUAL: Engelsk.
STØRRELSE: Onesize (justerbar).
NAKKESTØTTE: 28 x 8 cm.
MAX LENGDE SELER: 110 cm

VARENUMMER: 12889.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Superb

Kona var superfornøyd med selen. Sexy med god kvalitet, jeg anbefaler den på det sterkeste.

-
5 5 1
Opphissende lek med bondage

Jeg kjøpte selen fordi vi elsker å leke og prøve nye ting. Selen gir en virkelig god mulighet til å leke med fantasien om å være fastspent (som kvinne) og bli overlatt til mannens dominans - veldig kinky! Jeg synes muligheten for å bruke den både på magen og på ryggen var supergod – mange frekke stillinger, og så er selen ogsåbehagelig å ha på, så den verken gnager eller setter merker. Jeg kan bare anbefale andre å bruke den også – ev. sammen med bind for øynene. Veldig opphissendesexleketøy som gir mange muligheter til lek og for å prøve nye grenser med partneren sin! Les mer

-
5 4 1
Holder det den lover

Godt produkt Enkel å bruke, enkle å bruke stropper og ganske funksjonelle. Det er definitivt et produkt som gjør det enkelt å leke uansett hvor du er.

-
5 4 1
Funksjonell og fin

Et virkelig godt kjøp for de som vil kaste seg ut i bondage og dominans! Smart og funksjonelt design; du trenger ikke stoppe 'leken' for å justere / stramme / løsne / endre posisjoner osv., noe som gir god flyt. I tillegg er det superhot med et produkt som kan brukes på utallige måter, både for ulike posisjoner, men også i kombinasjon medandre produkter. Det siste betyr også at produktet er rettet mot nybegynnere, men også de mer erfarne innen bondage. Veldig bra Holdbare materialer: Du slipper ikke «bare»løs Behagelig å ha på Ekstremt funksjonell / "brukervennlig" Lett å bruke Kan enkelt kombineres med andre produkter Ikke så bra: Nakkeputen er ikke alltid likefunksjonell, men fungerer mer eller mindre i de posisjonene som er angitt på esken Jeg vil absolutt anbefale andre å kjøpe produktet, uansett hhvor mye eller lite erfaringdu har – det er et virkelig godt kjøp for prisen! Les mer

-
5 5 1
Bra, men..

Bra kvalitet og kult produkt, men ringene til beina er alt for små. Vi har en normal BMI her i huset, men de er fortsatt alt for små, nesten rart! Funnet andre måter å bruke det på, men litt skuff. Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no