TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Bindesett

Hvorfor nøyes med å binde hendene fast med et enkelt sett håndjern, når du med et bindesett kan binde hele din partners kropp fast til en seng, en dør eller noe helt annet? Hos Sinful.no finner du et stort utvalg av bindesett som gjør det mulig for deg å binde fast både armer og bein til din partner, og dermed oppnå full kontroll over hans/hennes nytelse. Ideelt for pirrende og kinky dominansleker.

Bindesett åpner døren til nye leker

Hvorfor velge et bindesett i stedet for et tau?

Den enkleste måten å komme igang med bondage, er egentlig å gå til anskaffelse av et håndjernsett. Håndjern har dog et relativt begrenset bruksområde, og nettopp derfor kan det være en god ide å vende blikket mot et bindesett i stedet. Til forskjell fra et tau, krever et bindesett ingen erfaring med knuter og knop, eller at du legger en masse tid i å lære deg disse triksene. Settet inneholder typisk alt du trenger for å komme igang med bondage leken, sånn at du og partneren din kan komme i gang med det samme. Det finnes sett som retter seg spesifikt mot nybegynnere, men selv de mest avanserte formene er i grunn også ganske enkle å bruke. Bindesett er derfor et utmerket valg for deg som er nybegynner og som nylig har fattet interesse for bondage, såvel som deg som har god erfaring med BDSM-leker og noen ganger har lyst til at selve binde-delen skal være litt lett.

At de er lettvinne betyr dog ikke at de normale BDSM-reglene ikke skal gjelde. Borrelås-stropper er kanskje lettere å feste, og de fleste kan ved behov få dem opp igjen i løpet av et par sekunder, men de holder allikevel hender og føtter på plass like effektivt som tyngre utrustning. Dette innebærer at senariet skal gjennomgås på forhånd, og at dere skal bli enige om et safeword om leken skulle gå over styr.

Hvilket BDSM-sett skal jeg velge?

Det finnes mange ulike typer bondagesett på markedet, så før du går til anskaffelse av ett bør du tenke på hva dine behov er: Trenger du et til både håndledd og ankler, eller holder det med en av dem? Skal det inkludere en halskrage eller halsbånd? Kommer dere til å trenge en spreader bar? Hvor skal det kunne festes? Er materialet, fargen eller stilen av betydning? De fleste bindesettene som finnes har avtagbare reimer eller en sele som gjør at delene enkelt kan festes til hverandre eller i annet bondagetilbehør. Dette åpner for mange posisjoner og varianter som gir variasjon til leken.

Mange bindesett kommer dessuten med et inkludert blindfold. Det høres kanskje ikke ut som det mest spennende sexleketøyet, men det er definitivt det mest undervurderte. Når det visuelle blir satt ut av spill, blir de andre sansene tvunget til å kompensere, noe som gjør dem mer skjerpet og forvandler hver minste lyd og berøring til noe mye mer intenst og spennende. Ettersom du ikke ser hva partneren din gjør, blir du ganske enkelt nødt til å vente i spenning på det neste trekket. Sanseleker er derfor en ypperlig måte å kombinere og gjøre bondageleken enda mer spennende. En kilende feather tickler, en kald isbit eller varm voks fra et massasjelys kan gjøre underverer når du er bundet med et bindesett. Er du mer til smertelige opplevelse kan en flogger eller en sexpisk høyne opplevelsen enda mer. Mulighetene er mange, og uendelig spennende.

Tips til din første lek med bindsett

Så lenge begge parter er med på hva som skal skje, er det fullt mulig å inkludere et bindesett eller en anne type BDSM-utstyr med i leken uten at det hele må avtales helt ned i minste detalj av den grunn. Men for mange er det mer den psykologiske siden av kink og fetish som er minst like dragende som den fysiske. Derfor er stemningen underveis i leken viktig. Derfor kan det være lurt å ha snakket om hva man har lyst til, og hva som skal skje når den ene av dere nå ligger der med fastbundne hender og føtter. For ingenting dreper den sexy stemningen mer enn om leken tar en dreining man på ingen måte synes er frekk.

Første gang dere prøver et bondagesett kan dere med fordel holde det ganske simpelt. Det holder i massevis med å stimulere den bundne til orgasme, enten med oralsex eller med hendene, med et sexleketøy eller ved samleie. Om det viser seg å være noe som gir dere mersmak, kan dere gå et skritt videre og leke med sanseleker som pisking eller brystklemmer. Et annet innslag som mange tenner på er degradation play. Her benytter den ene part seg av ord og handlinger for å genere og ydmyke den andre. Det skjer naturligvis med samtykke av den andre, men om det kjennes forlokkende kan dere gradvis teste om det er noe for dere. Velkommen inn i en deilig syndig, pirrende og frekk verden.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful