Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. Svart

Klikk på bildene for å forstørre

 • Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. Svart
 • Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. Svart

Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. Svart

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 559,00

kr 419,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Ami av Je Joue er et luksuriøst sett med 3 myke og komfortable vaginakuler utviklet i samarbeid med sexeksperter. Det er et uunnværlig produkt for alle kvinner, uansett alder. Ved å bruke vaginakulene toner du bekkenbunnsmusklene dine, øker din seksuelle følsomhet og forbedrer din seksuell nytelse. Bekkenbunnstrening anbefales av både jordmødre, sexologer og gynekologer.
   
  Alle tre kuler er utstyrt med en metallkule innvendig, som beveger seg lett når du bruker den. For å holde Ami vaginakulen fast, blir du "tvunget" til å knipe sammen rundt kulen, og på den måten trener du bekkenbunnen sund og sterk. Samtidig vil du oppleve at sexlysten med tiden blir større og orgasmene kraftigere.

  Settet består av 3 ulike kuler:
   
  Ami 1 er en stor og lett enkel kule. Pefekt for begynnere.  
  Ami 2 er en medium stor kule som er like myk, men noe tyngre enn Ami 1. Ami 2 er perfekt hvis du synes det var for lett med Ami 1.  
  Ami 3 er en liten og tung dobbeltkule, perfekt for den viderekomne brukeren. 
   
  Når du skal lave knipeøvelser, er det viktig at du slapper godt av. Du skal starte med å knipe bakfra ved anus-inngangen, langsomt bevege deg frem mot skjedemusklene og til slutt forsøke å trekke navlen inn mot ryggen. Gjør øvelsene i ca. 5 min. om gangen. Husk å holde små pauser, hvis du trenger det.

  Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel ved innføring av kulene. Vaginakulene har en streng festet til seg som gjør det enkelt å dra dem ut. 
   
  Start i liggende eller sittende stilling, ved bruk av kulene, om du er uerfaren med vaginakuler. Når du er sterk nok, kan du begynne å gå rundt, vaske huset, gjøre unna handleturen og styrke bekkenbunnsmuskulaturen din samtidig.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon og ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  AMI 1, MÅL: 3,6 x 3,6 cm. Vekt: 47 gram. Diameter: 3,7 cm.
  AMI 2, MÅL: 3,2 x 8 cm. Vekt: 78 gram. Diameter: 3,2 cm.
  AMI 3, MÅL: 7 x 2,8 cm. Vekt: 106 gram. Diameter: 2,7 cm.
  VANNTETT: Ja.
  SNOR, MÅL: 7,5 cm.
  BRUKERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Resultat
  En ny tilværelse. I starten synes jeg det var vanskelig og skulle holde ''tunga rett i munnen'', men etter en stund så gikk det ganske fort som en lek. Gikk heller ikke lange tiden før jeg kunne gå over til en tyngre :) Har brukt kulene alt fra jobb (jobber i helsevesenet ) og på trening. Når har det seg slik at jeg har ett avstands forhold så det er ikke slik at det er så mye nytelser her ute og går, så jeg har fått virkelig tiden til og bruke dem. Men, men ! Ja, jenter her kommer det ett men.... Første gang vi hoppet til sengs etter dette ca 2 mnd men periodevis greit bruk (noen dager i uken)! Kunne jeg høre på hans tyngende pust, og noen kommentarer om at dette har virkelig gitt resultater under akten, og gikk ikke lange tiden før han kom helle. Så min kjærest er strålende fornøyd og sier selv at dette er noe jeg må fortsette med. Jeg for min del synes jeg kom enda fortere en ellers, så dette er noe som virkelig ga mer smak får og ville fortsette og bruke.

  Så er du i tanke boksen om du skal gå til anskaffes av vagina kule for egen nytelse, eller for og imponere kjæresten, ikke tenk to ganger en gang! ;) Bestill, du vil ikke angre.
  5 5 1

  Du anmelder: Je Joue Ami Vaginakuler 3 stk. Svart

  Hvordan bedømmer du produktet? *