Kaerlig Økologisk Orgasmegel 15 ml

Klikk på bildene for å forstørre

Kaerlig Økologisk Orgasmegel 15 ml

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 129,00

Beskrivelse

Drømmer du om å få ekstra dype og enda mer intense orgasmer? Så er Kaerlig Økologisk Orgasmegel et must-have for deg. 

Den er fremstilt av økologiske og naturlige ingredienser bl.a. av peppermynte-ekstrakt som har varmende effekt. Orgasmegelén inneholder kun det beste for deg og din kropp, og den er sikker å bruke sammen med kondomer og under oralsex. Med Kaerlig gir du din kropp den kjærligheten og omsorgen den fortjener.

Gelén øker blodgjennomstrømningen i klitoris, så selv den miste berøringen vil føles ekstremt pirrende. Påfør en liten mengde på størrelse med et knappenålshode og nyt den pirrende følelsen. For økt effekt kan du påføre en større mengde. 

Kaerlig Økologisk Orgasmegel er produsert i Danmark og er helt uten glyserin, parabener og alkohol.

Detaljer

MATERIALE: Økologisk orgasmegel.
INGREDIENSER: Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Xanthan Gum, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Limonene.
PARABENEFRI: Ja.
PARFYMEFRI: Ja.
GLYSERINFRI: Ja.
ALKOHOLFRI: Ja.
KONDOMSIKKER: Ja.
STØRRELSE: 15 ml.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Anmeldelser

Generell vurdering
Stimulasjon
Liten effekt Jeg har bare prøvd den en gang, og da kjente jeg ingen merkbar effekt, men skal prøve den ut mer før jeg evnt. legger den bort.
5 1 1
Generell vurdering
Stimulasjon
Fornøyd, men kunne vært bedre Personlig følte jeg ikke så mye forskjell fra vanlig. Det er første gang jeg bruker noen form for orgasme-gel og har lest at det ikke fungerer for alle. Jeg må bruke mer produkt enn anvist.
5 3 1
Generell vurdering
Stimulasjon
Holder ikke mål Vi hadde store forventninger til dette produktet, men opplevde ingen virkning overhodet. Den virket rett og slett ikke. Et realt bomkjøp, dessverre.
5 1 1
Generell vurdering
Stimulasjon
En skuffelse Den holder ikke hva den lover, jeg ble skikkelig skuffet. Det blir ikke dypere orgasme, ikke noe er pirrende eller varmende effekt. Man kunne brukt hvilken som helst gele. det ble ingen effekt i det hele tatt. Jeg må si at det var bortkastede penger. Jeg forventet ikke mirakler men i det minste å føle noe av det som står i beskrivelsen. jeg har prøvd andre produkter som f,eks, ON og opplevd akkurat det som står i beskrivelsen.
5 1 1
Generell vurdering
Stimulasjon
Ville ikke bestilt denne på nytt Hadde gledet meg til dette kom i posten. Kjente litt men ikke nok til at jeg vil si jeg ble fornøyd.
5 1 1
Generell vurdering
Stimulasjon
Wooooow Fantastisk orgasmegel, jeg har blitt helt avhengig av den :-) Alle burde prøve den !!!!
5 5 1
Generell vurdering
Stimulasjon
Holder hva den lover! Jeg har lenge lett etter et økologisk (mirakel) gel som kan få meg helt opp i skyene og det har kaerlig klart å lage! Først føles den kjølende og så kommer varmen, og slik skiftes det frem og tilbake og føles utrolig deilig.
Jeg syns det er fett at jeg diskré kan ta litt på før sex og så merke hvordan varmen og lysten sprer seg.
Hvis du ikke har prøvd en orgasmegel så får denne her helt garantert mine beste anbefalinger!
5 5 1
Generell vurdering
Stimulasjon
Orgasme på tube! Jeg har alltid hatt vanskelig ved å komme når min mann gir meg oralsex, men WOW - den tid er over! Jeg kom en, to, TRE ganger på rappen da vi prøvde Kaerlig Orgasme Gel første gang.
Min mann kalte det hattrick, jeg kaller det i hvert fall orgasme på tube!
5 5 1

Du anmelder: Kaerlig Økologisk Orgasmegel 15 ml

Hvordan bedømmer du produktet? *