Intim hårfjerning for kvinner 

Her finner du et stort utvalg av pleiende produkter til intim hårfjerning for kvinner. Uansett om du er på jakt etter barberskum eller hårfjerningskrem finner du det rette produktet for intim barbering for kvinner blant utvalget nedenfor. Vi tilbyr også hårtrimmere som gjør hårfjerningen enda enklere og som er et godt valg når man har dårlig tid. Med en intimkrem er du dessuten sikret et silkemykt resultat - til glede for både deg og din partner.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Australian Bodycare (2)
BlitzBlank (1)
Gentl (1)
Ladyshape (2)
Mae B (1)
pjur (1)
ShaveSafe (4)
System JO (1)
Vis alle 14 produkter

Pleiende og effektive produkter til intim hårfjerning for kvinner

Intim hårfjerning for kvinner - ja eller nei?

Det finnes utallige muligheter når det gjelder intim hårfjerning for kvinner. Mens noen liker å fjerne alt kjønnshåret, nøyes andre med å fjerne deler av det eller å holde det helt naturlig. Uansett hvilken frisyre man foretrekker nedentil er det et personlig valg som de fleste har en sterk holdning til. Bare spør Kate Winslet eller Jennifer Lopez som ofte har uttalt i intervjuer at de liker å være helt glatte ‘der nede’. Men selv om det kan virke som om intim hårfjerning er en moderne oppfinnelse er dette ikke tilfellet. Det er nemlig ikke uvanlig å se avbildninger av kvinner fra over 200 år siden med frisert kjønnshår i forskjellige utgaver. I antikkens Hellas anså man dessuten kjønnshår som både stygt og uhygienisk - så er det sagt.

Utforsk frisyrer med en intim barbermaskin for kvinner

En såkalt ‘Brazillian’, som de fleste nok har hørt om, er en fullstending fjerning av alt kjønnshåret - både foran og bak. Denne frisyren krever hyppig vedlikeholdelse og den beste måten å bevare den glattbarberte fasaden på er derfor å bruke en hårfjerningskrem som er spesielt beregnet til kroppens intime områder, eller alternativt en intim barbermaskin for kvinner. En annen populær frisyre er ‘landingsstripen’ som går ut på at man beholder en smal, loddrett stripe med trimmet hårvekst. For å få en såkalt landingsstripe bør du anvende en barberhøvel i god kvalitet med et bevegelig hode og ergonomisk håndtak. Mange kvinner (og menn) er dessuten tilhengere av den klassiske trekantsfrisyren som i bunn og grunn er en trimmet busk. Med en trekantsfrisyre beholder du bikinilinjen hårfri, fjerner så mye som mulig av trekanten ovenfra og ned til ønsket lengde, og trimmer hårets lengde inntil du oppnår det ønskede resultat. For å trimme den gjenværende hårveksten anbefaler vi å bruke en hårtrimmer eller intim barbermaskin for kvinner. Hvis du er av den kreative typen kan du dessuten forsøke deg på en lyn- eller pilformet intimfrisyre. Mulighetene er mange når det gjelder intim hårfjernning for kvinner. 

Intim barbering for kvinner - få hjelp hos Sinful

Hos Sinful finner du alt du behøver til intimbarberingen. Du finner for eksempel en rekke populære og prisvinnende produkter som Shave Safes parfymefrie barberskum. Barberskummet motvirker både røde nupper og inngrodde hår, og er spesielt utviklet til følsom og irritert hud. Du kan også behandle de hårløse områdene med et beskyttende og mykgjørende glidemiddel eller få bukt med skjeggveksten ved hjelp av den anit-flammatoriske og beroligende etterbarberingssprayen fra Pjur. Dersom du er i tvil om hvilke produkter du burde velge i forbindelse med intim barbering for kvinner, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice. Alle våre hyggelige og kompetente kundeserviceansatte kan veilede og rådgi deg om samtlige av produktene vi tilbyr til kroppspleie og intim barbering for kvinner.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no