Fri frakt over 800 krFordeler ved å handle hos Sinful.no

LELO Lyla 2

Klikk på bildene for å forstørre

 • LELO Lyla 2
 • LELO Lyla 2
 • LELO Lyla 2
 • Fjernstyrt vibrator
 • LELO Lyla
 • Fjernstyrt vibrator
 • LELO Lyla 2

LELO Lyla 2 Trådløst Fjernstyrt Egg - TESTVINNER

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 348,00

kr 1 295,00

  Beskrivelse

  Dette er LELO Lyla 2, som er en forbedret versjon av det opprinnelige Lyla egget.

  La bevegelsene dine styre hastigheten og frekvensen av de skjønne vibrasjonene hun kan få med LELO Lyla 2. Dette lekre vibrator-egget har både et flott og stilrent design, og den helt nye SenseMotion teknologien som gjør det enda enklere og pirrende å fjernstyre vibrasjonene i egget, mens hun har det på. Det er ingen andre som Lyla 2, som både er kraftig og diskré.

  Med LELO Lyla 2 får dere begge to stor nytelse, enten om det skulle være hjemme eller ute i all offentlighet. Lyla er nemlig så lydsvak at dere kan leke og eksperimentere offentlig, uten at det blir lagt merke til. Hun kan nyte de intense vibrasjonene fra egget inni seg, mens han kan nyte å ta kontrollen over både fjernkontrollen og egget – på helt opp til 12 meters avstand. 

  SenseMotion teknologien i Lyla 2 gjør det lekende lett å fjernstyre vibrasjonene. Måten du holder fjernkontrollen på og bevegelsene dine med hånden bestemmer hvilke vibrasjoner hun får: Når du holder fjernkontrollen i vannrett posisjon, er eggets vibrasjoner lette og sensitive. Holder du den derimot i loddrett posisjon, blir vibrasjonene kraftigere. Egget vil dessuten pulsere/vibrere i takt med rytmen som du beveger hånden i. Det er også mulig å styre vibrasjonene på selve egget uten bruk av fjernkontrollen.

  Eggets vibrasjoner vil synkronisere seg med selve fjernkontrollen. Dvs. at han vil kunne merke i hånden sin hvordan vibrasjonene føles hos henne. Dette gjør opplevelsen mer intens og levende for dere begge to. Funksjonen gjør også Lylas fjernkontroll perfekt som klitoris-vibrator. La fjernkontrollen stimulere klitoris samtidig med at egget stimulerer innvendig. Vibrasjonene i fjernkontrollen kan slås av ved manuelt bruk når de vanlige vibrasjonsmulighetene brukes, men ikke ved Sensemotion. 

  LELO Lyla er for dere som vil ha det beste på markedet. Den er stilren i designet og fremstillet i medisinsk silikon, noe som gjør den myk og behagelig å bruke.

  Par-vibratoren er 100 % vanntett og oppladbar. Det følger med lader til egget, batterier til fjernkontrollen og en fin oppbevaringspose.

  Vi anbefaler at dere bruker et vannbasert glidemiddel med LELO Lyla for å oppnå den største nytelsen. Husk dessuten å gi Lyla en nøye rengjøring etter bruk. 

  Lyla er kåret til det beste trådløse vibrator-egget på Ekstrabladet.dk med 6 ut av 6 stjerner!

  Forbedringer på LELO Lyla 2: 50 % kraftigere vibrasjoner, mulighet for å styre vibrasjonene på selve egget, 3 ganger så sterk trådløs forbindelse mellem egg og fjernkontroll.

  Details

  MATERIALE: Kvalitets ABS og silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VIBRASJONSNIVÅ: 6 forskjellige.
  LENGDE: 7,6 cm
  DIAMETER: 3,2 cm på det bredeste sted
  VEKT: 28 g.
  BATTERI: Li-Ion 70 mAh + 2 x AAA til fjernkontrollen (følger med).
  BRUKERMANUAL: Engelsk, svensk.
  LYDNIVÅ: Lydsvakt

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: LELO Lyla 2 Trådløst Fjernstyrt Egg - TESTVINNER

  Hvordan bedømmer du produktet? *