Fjernstyrte vibratorer

Det finnes mange forskjellige vibratorer, men en fjernstyrt vibrator gir deg mulighet for en diskré stimuli, enten det er hjemme eller ute blant andre. Hos Sinful har vi et stort utvalg av fjernstyrte vibratorer som er ideelle både til sololek og pirrende parleker. Vibratorene finnes i mange ulike varianter og prisklasser. Er du usikker på om det er noe for deg, kan du starte med en billigere variant fra Baseks. Blir du fanget av den forførende leken kan du avansere med en populær We Vibe-vibrator.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Lengde
Egenskaper
Appstyrt (5)
Batteridrevet (17)
Fjernstyrt (55)
Oppladbar (44)
Realistic (1)
Regulerbar (2)
Reiselås (1)
Seletøyvennlig (2)
Splashproof (8)
Suction Cup (2)
Vanntett (40)
Varmefunksjon (1)
Vibrating (59)
Materiale
ABS-plast (9)
Polyester (1)
PVC (2)
Silikon (45)
TPR (1)
Merke
Adrien Lastic (3)
Amaysin (3)
B Swish (1)
Bang! (3)
baseks (1)
CalExotics (6)
Dorcel (2)
Doxy (1)
Fantasy For Her (3)
GoGasm (3)
Lelo (2)
LELO (2)
Love To Love (1)
Lovense (1)
Magic Motion (1)
Mjuze (1)
Nalone (1)
PantyRebel (1)
Rimba (1)
Rocks Off (3)
Romp (1)
Satisfyer (2)
Screaming O (1)
Sinful (6)
Svakom (2)
Sweet Smile (2)
Willie City (2)
You2Toys (5)
Vis alle 60 produkter
Du har sett 42 av 60 produkter
Vis flere

Fjernstyrte vibratorer til frekke solostunder og parleker

Bruk en fjernstyrt vibrator når du er alene

Det kan være vanskelig å få til en skikkelig bra solostund der hvor alt fungerer som det skal og du kan nyte ordentlig. For det første kjenner du følelsen av å ha en partner som vet akkurat hvilke knapper han skal trykke på for å få deg helt i mål. Men ta det helt med ro. Det finnes hjelp som gjør at du kan oppnå akkurat samme nytelse når du er alene.

En mulighet er å bruke fjernstyrte vibratorer. På denne måten har du mulighet til å gi deg selv den mest ultimate formen for nytelse, selv om partneren din ikke er tilstede. Du styrer selv hvor mye eller lite styrke som skal legges i vibrasjonene, sånn at du kan få akkurat det nivået du har behov for. Hva du trenger og har lyst til kan endre seg fra dag til dag, men den fjernstyrte vibratoren kan gi deg akkurat det du trenger.

Vibrator + fjernkontroll = sant

Om du liker å bruke fjernstyrte vibratorer sammen med din partner, har vi et stort utvalg som passer fantastisk bra til frekke parleker. Med en vibrator for par kan dere ta felleslekene deres til et helt nytt nivå, både hjemme og - om dere tør, i det offentlige rom.

I denne kategorien kan du nemlig både finne frekke trusevibratorer, en vibrator du plasserer inne i trusene dine. Den kan dermed stimulere deg imens du går og kikker i butikker, eller sitter og spiser på en restaurant. Overlat vibratoren med fjernkontroll til partneren din, altså fjernkontrollen, ikke vibratoren (den skal du heldigvis selv få beholde) og la han eller henne styre hvor mye eller lite du skal få lov til å nyte. Et annet kilende alternativ, er et vibratoregg som du kan ha oppe i deg og som stimulerer deg innefra. Eller hva med en fjenstyrt g-punktsvibrator som stimulerer g-punktet? Vi lover at det er vanskelig å stoppe når du først har oppdaget hvor deilig det kan være. Søk på “fjernstyrte vibratorer” eller “vibrator med fjernkontroll” i dag, og finn din favoritt.

En vibrator med fjernkontroll er et morsomt leketøy

Fjernstyrte leker er manges favoritter som barn, men det kan være like morsomt for voksne. Fjernstyrt sexleketøy gir deg mulighet for å tenke på en ting mindre. Det kan gi en ekstremt deilig frihet ikke å skulle tenke på om man nå treffer de riktige knappene når du bærer vibratoren. En vibrator med fjernkontroll er betydelig lettere å styre, uansett om du leker alene med den, eller om du er sammen med en partner. Du kan finne varianter som gir deg alt fra mild til vanvittig ville vibrasjoner, og alt blir styrt via en liten fjernkontroll - noe som bare gjør det enda frekkere. Du kan se frem til en ny type stimulering når du velger en vibrator med fjernkontroll som din nye lekekamerat. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no