TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fjernstyrte vibratorer

En fjernstyrt vibrator gir deg diskret stimuli, enten du er hjemme eller ute blant andre. Hos Sinful har vi et stort utvalg av fjernstyrte vibratorer som er ideelle til både sololek og pirrende parleker.

Fjernstyrte vibratorer til frekke solostunder og parleker

Bruk en fjernstyrt vibrator når du er alene

Det kan være vanskelig å få til en skikkelig bra solostund der hvor alt fungerer som det skal og du kan nyte ordentlig. For det første kjenner du følelsen av å ha en partner som vet akkurat hvilke knapper han skal trykke på for å få deg helt i mål. Men ta det helt med ro. Det finnes hjelp som gjør at du kan oppnå akkurat samme nytelse når du er alene.

En mulighet er å bruke fjernstyrte vibratorer. På denne måten har du mulighet til å gi deg selv den mest ultimate formen for nytelse, selv om partneren din ikke er tilstede. Du styrer selv hvor mye eller lite styrke som skal legges i vibrasjonene, sånn at du kan få akkurat det nivået du har behov for. Hva du trenger og har lyst til kan endre seg fra dag til dag, men den fjernstyrte vibratoren kan gi deg akkurat det du trenger.

Vibrator + fjernkontroll = sant

Om du liker å bruke fjernstyrte vibratorer sammen med din partner, har vi et stort utvalg som passer fantastisk bra til frekke parleker. Med en vibrator for par kan dere ta felleslekene deres til et helt nytt nivå, både hjemme og - om dere tør, i det offentlige rom.

I denne kategorien kan du nemlig både finne frekke trusevibratorer, en vibrator du plasserer inne i trusene dine. Den kan dermed stimulere deg imens du går og kikker i butikker, eller sitter og spiser på en restaurant. Overlat vibratoren med fjernkontroll til partneren din, altså fjernkontrollen, ikke vibratoren (den skal du heldigvis selv få beholde) og la han eller henne styre hvor mye eller lite du skal få lov til å nyte. Et annet kilende alternativ, er et vibratoregg som du kan ha oppe i deg og som stimulerer deg innefra. Eller hva med en fjenstyrt g-punktsvibrator som stimulerer g-punktet? Vi lover at det er vanskelig å stoppe når du først har oppdaget hvor deilig det kan være. Søk på “fjernstyrte vibratorer” eller “vibrator med fjernkontroll” i dag, og finn din favoritt.

En vibrator med fjernkontroll er et morsomt leketøy

Fjernstyrte leker er manges favoritter som barn, men det kan være like morsomt for voksne. Fjernstyrt sexleketøy gir deg mulighet for å tenke på en ting mindre. Det kan gi en ekstremt deilig frihet ikke å skulle tenke på om man nå treffer de riktige knappene når du bærer vibratoren. En vibrator med fjernkontroll er betydelig lettere å styre, uansett om du leker alene med den, eller om du er sammen med en partner. Du kan finne varianter som gir deg alt fra mild til vanvittig ville vibrasjoner, og alt blir styrt via en liten fjernkontroll - noe som bare gjør det enda frekkere. Du kan se frem til en ny type stimulering når du velger en vibrator med fjernkontroll som din nye lekekamerat. 

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful