Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Vibratoregg

Et vibratoregg er et lite og diskret sexleketøy som kan nytes både i og utenfor soverommet. Det styres enten ved hjelp av en fjernkontroll eller en app, og de fleste modeller kan styres på flere meters avstand. Eggene er perfekte til både single og par.

Vibratoregg - Diskret, effektivt og støysvakt sexleketøy

Hva er et vibratoregg?

Et vibratoregg er en liten eggeformet vibrator som føres inn vaginalt eller analt. Vibrasjonene styres via en fjernkontroll eller en app på mobilen, og det kan ofte være flere meter mellom egget og styringsenheten uten at forbindelsen går tapt. Du kan dermed overlate kontrollen (bokstavelig talt) til partneren din og bare fokusere på egen nytelse. Det er altså et ideelt parleketøy, men kan også være til stor glede for single som vil eksperimentere med indre stimuli.

Mange vil kanskje bli overrasket over hvor lite et vibratoregg er, men ikke la deg narre av den kompakte størrelsen. Det kan nemlig være et utrolig effektivt verktøy til indre stimuli og har ofte mange vibrasjonsinnstillinger med ulike intensiteter og mønstre. Det er dessuten en støysvak vibrator og er derfor egnet til lek utenfor hjemmets fire vegger.

Alle vibratoregg stimulerer ditt indre, men det finnes også enkelte produkter som støter mot G-punktet for økt nytelse. I tillegg kan de benyttes til utvendig stimulering takket være den kompakte formen som gjør det enkelt å manøvrere rundt på kroppens ytre nytelsespunkter. Du kan for eksempel bruke et vibratoregg til å stimulere klitoris under forspill med partneren din, og når du er varmet godt opp kan du føre egget inn i skjeden og nyte vibrasjonene i ditt indre.

Bruk et vibrator egg sammen med partneren

Har du noensinne fantasert om hete sexleker med partneren din i det offentlige rom? Kanskje du har drømt om å være på stranden, på kino eller til en kjedelig middag med familien og være iført et diskret, fjernstyrt vibrator som partneren din kontrollerer, mens du forsøker å skjule din begeistring for omgivelsene. I så fall er du ikke alene. De aller fleste av oss har nemlig fantasert om å ha sex ute i det fri. Og med et vibrator egg kan fantasien bli til virkelighet.

Du kan for eksempel innføre et vibrator egg før du skal på middagsbesøk til svigerfamilien og la partneren din pirre deg hensynsløst mens du forsøker å holde gang i en samtale. Det vil garantert være en spennende og nytelsesfull utfordring for deg, og partneren din vil helt sikkert tenne på å se deg bli mer og mer opphisset ethvert som han eller hun skrur opp vibrasjonene.

Dere kan naturligvis også bruke et vibrator egg under forspill der hjemme. Før det inn i vaginaen mens dere spiser en romantisk middag sammen og kjenn hvordan temperaturen i rommet stiger i takt med at vibrasjonene øker i intensitet. Eller bær ditt vibrator egg mens du for eksempel er på jobb og bruk det som en oppvarming til deres romantiske date senere på kvelden. Mulighetene er mange, så det er gode sjanser for å berike sexlivet deres med et vibrator egg.

Vibrerende egg i alle farger og fasonger

Vibrerende egg kommer i alle fasonger, farger og størrelser. Selv om de fleste modeller har en utpreget eggeform, finnes det også enkelte produkter som er mer avlange, har en ekstra kule eller er utstyrt med en snor som stimulerer både ditt indre og ditt ytre samtidig. Størrelsen på egget kan også variere, alt etter hvor fyldig stimulering man ønsker, men mesteparten av produktene på markedet er på størrelse med eller mindre et vanlig hønseegg. Det er altså noe både de med erfaring innen vaginal (eller anal) stimuli og de uten kan ha glede av.

Du kan dessuten få vibrerende egg i et hav av farger, så uansett om du foretrekker en klassisk, svart farge som kan gå i ett med omgivelsene (og dermed kamuflere objektets intime formål) eller en forførende, lilla farge som reflekterer leketøyets pirrende funksjon, har vi et vibrerende egg til deg.

Selv om vi utelukkende tilbyr produkter av høy kvalitet hos Sinful, finner du vibrerende egg i flere priskategorier blant vårt sortiment. Er du ute etter en billigere variant, kan vi anbefale et av produktene fra Baseks. Vil du derimot ha noe mer eksklusivt, er det verdt å ta en titt på modellene fra LELO. Og hvis du skulle være i det minste tvil om hvilket vibrerende egg som egner seg best til deg, er du alltid velkommen til å skrive eller ringe til oss. Vi sitter klare til å hjelpe deg hver dag hele uken og svarer på alle spørsmål - store som små.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful