Vibratoregg

Et vibratoregg er et veldig populært sexleketøy for både kvinner og par. De er diskré, og med sin beskjedne størrelse kan de brukes ute på byen eller andre steder utenfor soverommet. Vibratoregg styres gjennom fjernkontroller som et fjernstyrt sexleketøy, og finnes i mange ulike varianter. Noen trådløse, andre med kabel, noen gjennom din smarttelefon, og de fleste kan styres på flere meters avstand. Eggene er perfekte til å bruke både alene eller sammen med din partner.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (3)
Amaysin (2)
B Swish (3)
Bang! (2)
Baseks (4)
Callie (1)
Colt (2)
Fantasy for Her (1)
Fifty Shades of Grey (2)
GoGasm (1)
Inmi (1)
Lelo (2)
Love To Love (1)
Lovense (2)
Magic Motion (3)
Marc Dorcel (3)
Master Series (1)
Max Passion (1)
Mjuze (1)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
Pretty Love (1)
Realov (1)
Rocks Off (3)
Satisfyer (1)
Sinful (3)
Svakom (1)
Sweet Smile (1)
Tickler (1)
Velve (1)
Whisperz (1)
XuoXuo (2)
You2Toys (2)
Zalo (1)
Vis alle
Vis alle 59 produkter
Du har sett 42 av 59 produkter
Vis flere

Vibratoregg - Diskré, effektivt og lydsvakt sexleketøy

Hva er et vibratoregg?

Vi kjenner alle sjekkelinjen "Hvordan liker du eggene dine kokt om morgenen?", men de færreste har nok hørt den alternative versjonen "Hvordan foretrekker du egget ditt i sengen?". Det er nemlig både gøyere og enklere å svare på, for alle kvinner foretrekker selvfølgelig et vibratoregg i sengen. Et vibrator egg er en liten eggeformet vibrator som føres inn vaginalt. Vibrasjonene kan styres via en fjernkontroll som kan være trådløs. Et vibratoregg er derfor perfekt til frekke parleker, men det kan selvfølgelig saktens også brukes av de single.

Ikke la deg narre av den kompakte størrelsen. En eggeformet vibrator er minst like effektivt som de fleste større vibratorer og har mange flere forskjellige vibrasjonsinstillinger. Det er dessuten utrolig stillegående, og det er derfor egnet til å både ta med og bruke utenfor huset, f.eks. som en del av sexy leker ute i det fri. Alle vibrator egg gir stimulerer deg innvendig, men det finnes også noen som støter mot G-punktet for å gi stimulere ekstra mye. Men et egget kan ikke utelukkende brukes til indre stimulering: Takket være den kompakte formfaktoren, er det lett å manøvrere rundt på ytre deler foreksempelvis av din partners kropp, f.eks. under forspill. Eventuelt kan du varme deg selv om med å bruke det mot klitoris og nyte de intense vibrasjonene.

Perfekt til frekke parleker utenfor hjemmets fire vegger

Har du noen sinne hatt seksuelle fantasies om frekke leker i det offentlige rom? Det kan både være på stranden, på kino eller under en kjedelig middag med din partners firma, som du selvfølgelig er blitt slept med til. En stor overvekt av mennesker har fantasert om sex i det fri. Med et vibrator egg behøver du ikke lengre å fantasere. Det diskré og lydsvake sexleketøyet kan uten problemer brukes utenfor soverommet både alene eller sammen med en partner. Innfør vibratoregget når du er hjemme, og styr de intense vibrasjonene via fjernkontrollen. Hvis du har en partner, så kan det varmt anbefales å overrekke ham kontrollen over egget og dermed din nytelse - det er utrolig pirrende. De fleste vibratoreggene kan brukes på flere meters avstand. Kun fantasien vil sette grensene for leken deres!

Du kan også nyte vibrator egget ditt hjemme på soverommet. Her er det igjen perfekt som en del av et frekt forspill med din mann, kone, kjæreste eller foretrukne sexpartner. Men også som singel kan du få massevis ut av egget ditt. Du kan f.eks. forby deg selv å røre ved dine intime deler, uansett hvor mye du ønsker det. På den måten får du en pirrende og frekk onanilek som du sent vil glemme.

I alle former og farger

Vibratoregg kommer i alle former, farger og størrelser. Designet er som nevtn tidligere eggeformet og avlangt. Men du kan også få vibrator egg som har en utpreget kreativ utforming, hvis du ønsker noe helt spesielt. Har du lyst på et i yndlingsfargen din, lilla? Eller er du mer interessert i en klassisk, sort modell? Vi har egg i alle regnbuens farger, og vi har sikkert også din yndlingsfarge.

På Sinful.no finner du et kjempeutvalg av sexleketøy av høyeste kvalitet. Som med det meste annet følges pris og kvalitet også her, men heldigvis er det også forskjellig hva vi foretrekker. Er du ute etter en billigere (men ikke dermed sagt dårligere!) variant, kan du ta en titt på Baseks. Vet du hva du liker, og vil ha det beste av det beste, kan du velge en variant fra LELO. Vi er stolte av å kunne tilby kundene våre et stort utvalg, skjønt vi er fullstendig klare over at mange valgmuligheter kan gjøre det vanskelig å velge. Hvis du skulle være det minste i tvil om hvilket vibratoregg som passer best for deg og ditt behov, er du alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi blir kun glade for å hjelpe deg med å finne det vibratoregget som passer best nettopp til deg. Du finner et bredt utvalg av vibratorer på Sinful som spenner fra klitorisvibratorer til de populære eggene.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no