Fjernstyrt sexleketøy for par

Med fjernstyrt sexleketøy kan dere gjøre sexleketøy til en del av deres felles seksuelle opplevelser. Fjernstyrt sexleketøy er en betegnelse som dekker over en lang rekke produkter som blant annet parvibratorer, vibrerende penisringer og mange andre leketøystyper. Et fjernstyrt leketøy tilføyer en ekstra dimensjon til nytelsen og er til glede for begge parter både under frekke forspill og underveis i samleiet.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaper
Appstyrt (18)
Batteridrevet (28)
Bejeweled (1)
Fjernstyrt (134)
Inflatable (3)
Oppladbar (122)
Regulerbar (3)
Reiselås (5)
Seletøyvennlig (1)
Splashproof (18)
Suction Cup (3)
Vanntett (106)
Vibrating (142)
Materiale
ABS-plast (13)
Borosilicate glass (2)
Glass (2)
Lateks (1)
Polyester (1)
PVC (2)
Silikon (120)
TPE (1)
TPR (1)
Merke
Adrien Lastic (8)
Amaysin (4)
Anal Fantasy Collection (1)
Anal Fantasy Elite Collection (1)
B Swish (1)
B-Vibe (2)
b-Vibe (2)
Bang! (3)
baseks (3)
Beauments (2)
BeauMents (1)
Booty Sparks (2)
CalExotics (6)
Dorcel (3)
Dream Toys (3)
Fantasy For Her (3)
FemmeFunn (1)
Frisky (1)
GoGasm (3)
Hot Octopuss (4)
Hueman (1)
Icicles (2)
Lelo (7)
LELO (7)
Lovense (2)
Malesation (2)
Master Series (2)
Mixed (1)
Mjuze (1)
Nalone (1)
Nexus (9)
NS Novelties (1)
PantyRebel (1)
Realov (1)
Rimba (1)
Rimmers (2)
Rocks Off (7)
Romp (2)
Satisfyer (6)
Screaming O (1)
Seven Creations (1)
Sinful (14)
Strap U (3)
Suck-O-Mat (1)
Svakom (4)
Sweet Smile (3)
Tailz (1)
VIVE (1)
We-Vibe (8)
Whisperz (1)
Womanizer (1)
You2Toys (5)
Vis alle 146 produkter
Du har sett 42 av 146 produkter
Vis flere

Fjernstyrt sexleketøy til deres felles nytelse

Ha det gøy med fjernstyrt sexleketøy

Det finnes mange måter å krydre sexlivet sitt på. For enkelte kan det være nok at partneren kler seg litt mer sexy. For andre handler det mer om kjærlig oppmerksomhet som når den ene partneren begynner å gi den andre en blomsterbukett litt oftere. Hva det er som skal til for å få et bedre sexliv variere fra par til par. Poenget er at alle kan trenge litt krydder inn i mellom.

Det er her fjernstyrt sexleketøy kommer inn i bildet. Det gjør det nemlig mulig for dere som par å utforske hverandres seksuelle preferanser og ikke minst grenser for hvor langt dere kan gå. La den ene partneren styre selve leketøyet og den andre ha fjernkontrollen, og se hvor lenge dere kan holde det gående før dere ender med å kaste dere over hverandre i ren kåthet. Vi vet at et fjernstyrt sexleketøy kan være med til å gi dere nye felles og nytelsesfulle opplevelser.

Bruk det sammen eller hver for dere

Fjernstyrt sexleketøy behøves ikke kun å brukes når dere er sammen eller til kun å stimulere den ene parten når dere begge er tilstede. I denne kategorien finner dere nemlig blant annet parvibratorer som kan stimulere dere begge samtidig under samleie. Prøv for eksempel de populære We-Vibe-produktene som i mange år har vært en favoritt hos mange par. De ulike vibratorene som er utviklet til bruk under samleie gir både hun og han en deilig stimulering som dermed er med på å skape en herlig opplevelse for begge parter.

Når vi sier at fjernstyrt sexlektøy ikke kun behøves å brukes når dere er sammen mener vi at dere kan nyte et produkt uten å være i samme rom, bygning eller til og med i samme by. Med en trådløs fjernkontroll kan man nemlig styre sexleketøyet på avstand slik at den ene partneren kan få en deilig stimulering som den andre partneren har kontroll over. Det kan dermed utvikle seg til frekke avstandsleker som også har en opphissende effekt på den som styrer fjernkontrollen da vedkommende får lov til å bestemme over den andres nytelse og når han eller hun skal få lov til å oppnå orgasme.

Fjernstyrt sexleketøy i mange variasjoner

Det finnes et hav av ulike typer fjernstyrt sexleketøy og her i kategorien kan dere finne et bredt utvalg som er stimulerende for begge parter på forskjellige måter. En av de mest kjente variantene er nok det såkalte vibratoregget som kvinnen fører opp i skjeden der det stimulerer kvinnens indre med vibrasjoner som styres ved hjelp av en fjernkontroll. Et vibratoregg kan være utrolig pirrende å leke med og kan dessuten brukes til frekke leker ute i offentligheten som ingen andre enn dere vil kjenne til.

Det finnes selvfølgelig også fjernstyrt sexleketøy som fokuserer på mannlig nytelse. Et eksempel er prostatavibratoren som stimulerer mannens prostata. Vibratoren kan både nytes alene eller sammen med en partner og ved å gi fjernkontrollen til den andre partneren kan begge ta del i den erotiske opplevelsen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no