Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Fjernstyrt sexleketøy

Med fjernstyrt sexleketøy kan dere gjøre sexleketøy til en del av deres felles seksuelle opplevelser. Et fjernstyrt leketøy tilføyer en ekstra dimensjon til nytelsen og er til glede for begge parter både under frekke forspill og underveis i samleiet.

Fjernstyrt sexleketøy til deres felles nytelse

Ha det gøy med fjernstyrt sexleketøy

Det finnes mange måter å krydre sexlivet sitt på. For enkelte kan det være nok at partneren kler seg litt mer sexy. For andre handler det mer om kjærlig oppmerksomhet som når den ene partneren begynner å gi den andre en blomsterbukett litt oftere. Hva det er som skal til for å få et bedre sexliv variere fra par til par. Poenget er at alle kan trenge litt krydder inn i mellom.

Det er her fjernstyrt sexleketøy kommer inn i bildet. Det gjør det nemlig mulig for dere som par å utforske hverandres seksuelle preferanser og ikke minst grenser for hvor langt dere kan gå. La den ene partneren styre selve leketøyet og den andre ha fjernkontrollen, og se hvor lenge dere kan holde det gående før dere ender med å kaste dere over hverandre i ren kåthet. Vi vet at et fjernstyrt sexleketøy kan være med til å gi dere nye felles og nytelsesfulle opplevelser.

Bruk det sammen eller hver for dere

Fjernstyrt sexleketøy behøves ikke kun å brukes når dere er sammen eller til kun å stimulere den ene parten når dere begge er tilstede. I denne kategorien finner dere nemlig blant annet parvibratorer som kan stimulere dere begge samtidig under samleie. Prøv for eksempel de populære We-Vibe-produktene som i mange år har vært en favoritt hos mange par. De ulike vibratorene som er utviklet til bruk under samleie gir både hun og han en deilig stimulering som dermed er med på å skape en herlig opplevelse for begge parter.

Når vi sier at fjernstyrt sexlektøy ikke kun behøves å brukes når dere er sammen mener vi at dere kan nyte et produkt uten å være i samme rom, bygning eller til og med i samme by. Med en trådløs fjernkontroll kan man nemlig styre sexleketøyet på avstand slik at den ene partneren kan få en deilig stimulering som den andre partneren har kontroll over. Det kan dermed utvikle seg til frekke avstandsleker som også har en opphissende effekt på den som styrer fjernkontrollen da vedkommende får lov til å bestemme over den andres nytelse og når han eller hun skal få lov til å oppnå orgasme.

Fjernstyrt sexleketøy i mange variasjoner

Det finnes et hav av ulike typer fjernstyrt sexleketøy og her i kategorien kan dere finne et bredt utvalg som er stimulerende for begge parter på forskjellige måter. En av de mest kjente variantene er nok det såkalte vibratoregget som kvinnen fører opp i skjeden der det stimulerer kvinnens indre med vibrasjoner som styres ved hjelp av en fjernkontroll. Et vibratoregg kan være utrolig pirrende å leke med og kan dessuten brukes til frekke leker ute i offentligheten som ingen andre enn dere vil kjenne til.

Det finnes selvfølgelig også fjernstyrt sexleketøy som fokuserer på mannlig nytelse. Et eksempel er prostatavibratoren som stimulerer mannens prostata. Vibratoren kan både nytes alene eller sammen med en partner og ved å gi fjernkontrollen til den andre partneren kan begge ta del i den erotiske opplevelsen.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful