: Vi har åpent som vanlig, og vår leveringstid er ikke endret

Magic Motion Candy App-Styrt Klitorisvibrator

Klikk på bildene for å forstørre

Magic Motion Candy App-Styrt Klitorisvibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 599,00

kr 549,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Gi partneren din den ultimate overraskelsen hjemme, eller nyt frekk offentlig lek med Candy Klitoris Vibratoren fra Magic Motion.

  Legg den lekre silikonvibratoren på plass i trusene dine, og la partneren din overta kontrollen over lysten din og orgasmene dine ved hjelp av Magic Motion Appen, som er gratis.

  Appen, som er kompitabel med både iOS og Android, forvandler smarttelefonen eller tableten din til en Bluetooth fjernkontroll, som virker på selv mange meters avstand.

  Via appen kan dere leke dere gjennom de utallige stimuleringsmulighetene, lagre favorittene deres eller laste ned nye. Eller hva med en kinky chat, mens du pirres av de effektive vibrasjonenen?

  Det myke silikonet gjør Candy Vibratoren behagelig å bære. Dermed også godt egnet til lengre tids lek i det offentlige rom. Den kraftige, men lydsvake vibratorbulleten sikrer at deres frekke hemmelighet bevares.

  Du kan naturligvis også bruke den uten partner. Tilfredstillende solo-lek, hvor du selv er 100% i kontroll.

  Lades enkelt opp med den medfølgende USB-kabelen.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikon. 
  FTALATFRI: Ja. 
  LATEXFRI: Ja.
  MÅL: 7,9 x 3,6 x 2,5 cm.
  INTERAKTIV: Ja (bluetooth).
  GRATIS APP: Magic Motion (iOS og Android).
  BATTERI: Oppladbart Li-ion batteri (USB-lader følger med). 
  BRUKSTID: Opp til 4 timer. 
  BRUKERMANUAL: Tysk, engelsk m.fl.
  NB! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåtte app, må vi gjøre deg oppmerksom på at appen kan innsamle data om din bruk av produktet og appen. Deling av data kan begrenses i appens innstillinger. For mer informasjon henviser vi til app-innehaverens privatlivspolitikk. Sinful er ikke ansvarlig for din bruk av appen.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Helt ok! Var veldig spent på denne!
  For første syns jeg den er litt vanskelig å få plassert riktig sånn at vibrasjonene kjennes best..
  Og så slet vi med å få appen til å fungere, samboeren min sin app koblet seg ut flere ganger, svært skuffende dessverre..
  Men da den funker, da funker den! Gode vibrasjoner, dog kunne de vært enda sterkere for min del, morsom app med morsomme funksjoner, og den er nokså lydsvak bare man får plassert den riktig!
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Litt vanskelig Spennende produkt. Har en utrolig bra vibrasjon men det som vi var litt misfornøyd med var hvor vanskelig det var å parre den med tlf. Og det tar 4-5 forsøk før den får connected
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Ikke verdt å bruke penger på Produktet er overhode ikke stille nok til å kunne brukes offentlig, isåfall må det være på et bråkete dansegulv. Vibrasjonen er forferdlig dårlig og kjennes knapt. For min del som å kaste penger ut vinduet.
  5 2 1
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Elsker denne! Denne luringen får fart på forholdet! Jeg og partneren min jobber sammen og har det utrolig gøy på jobb med den lille er på plass. Den er elegant og smidig. Lett å gå rundt med og lett å rengjøre. Jeg har den med meg overalt! Lett den beste og billigste trusevibratoren - dog den kunne vært litt mer lydløs for offentlig bruk.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Fantastisk liten frekkas Dette er den beste fjernkontrollsyrte vibratoren ift pris på markedet, spør du meg. Den er stille nok til at jeg tør å bruke den offentlig og har i alle fall 3 m rekkevidde på bluetooth. Den kan glippe litt på avstanden, men det får man heller bare være litt obs på. Enkel å legge i trusa og ikke ubehagelig å ha der selv om den ikke er påslått. Alt i alt er både jeg og partneren enormt fornøyd!
  5 5 1

  Du anmelder: Magic Motion Candy App-Styrt Klitorisvibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *