TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator var 1

Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Den nye Aneros Eupho Syn prostatastimulator, er perfekt for deg som vil ha det beste innenfor prostatastimulasjon. Med Aneros Eupho Syn får du fast og målrettet stimulasjon, som effektivt tar deg til klimaks. Den smale og solide kjernen, gir deg fastheten som er nødvendig for å oppnå prostataorgasme, og den myke silikonoverflaten sikrer deg en svært behagelig opplevelse. Aneros Eupho Syn vibrerer ikke, og du kan bruke den uten å holde den på plass. Prostatamassasjen skjer i takt med ringmuskelens sammentrekninger, og samspillet mellom Aneros Eupho Syn og det mannlige g-punktet, er enestående. Samtidig som stimulatoren masserer deg innvendig, bortskjemmer Aneros Eupho Syn deg utvendig med den nye, og forbedrede, comfort tab. Comfort taben stimulerer mellomkjøttet ditt, hvor nervene som styrer ereksjonen, orgasmen og utløsningen møtes. Aneros Eupho Syn's anatomiske utforming er et mesterverk, og med sitt smale design er den perfekt til analstimulasjon, for nybegynnere så vel som erfarne brukere. For å få det beste ut av Aneros Eupho Syn, bør du bruke den sammen med et vannbasert glidemiddel. Husk å rengjøre Aneros Eupho Syn etter bruk, slik at du opprettholder en god hygiene. Vi anbefaler varmt vann og bruk av en antibakterielt rengjøringsmiddel for sexleketøy. Medfølger:En stilig rød oppbevaringseske med magnetisk lukkemekanisme. Mål: Eupho Syn er 11,8 cm lang, hvor max 10 cm kan innføres.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful