Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator var 1

Oversikt

Den nye Aneros Eupho Syn prostatastimulator, er perfekt for deg som vil ha det beste innenfor prostatastimulasjon. Med Aneros Eupho Syn får du fast og målrettet stimulasjon, som effektivt tar deg til klimaks. Den smale og solide kjernen, gir deg fastheten som er nødvendig for å oppnå prostataorgasme, og den myke silikonoverflaten sikrer deg en svært behagelig opplevelse. Aneros Eupho Syn vibrerer ikke, og du kan bruke den uten å holde den på plass. Prostatamassasjen skjer i takt med ringmuskelens sammentrekninger, og samspillet mellom Aneros Eupho Syn og det mannlige g-punktet, er enestående. Samtidig som stimulatoren masserer deg innvendig, bortskjemmer Aneros Eupho Syn deg utvendig med den nye, og forbedrede, comfort tab. Comfort taben stimulerer mellomkjøttet ditt, hvor nervene som styrer ereksjonen, orgasmen og utløsningen møtes. Aneros Eupho Syn's anatomiske utforming er et mesterverk, og med sitt smale design er den perfekt til analstimulasjon, for nybegynnere så vel som erfarne brukere. For å få det beste ut av Aneros Eupho Syn, bør du bruke den sammen med et vannbasert glidemiddel. Husk å rengjøre Aneros Eupho Syn etter bruk, slik at du opprettholder en god hygiene. Vi anbefaler varmt vann og bruk av en antibakterielt rengjøringsmiddel for sexleketøy. Medfølger:En stilig rød oppbevaringseske med magnetisk lukkemekanisme. Mål: Eupho Syn er 11,8 cm lang, hvor max 10 cm kan innføres.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ok, men vanskelig å bruke
MS - 12. jul. 2015
Den er enkel å bruke og kvaliteten er på topp. Det krever imidlertid mye erfaring for å få fullt utbytte. Det er på grunn av den relativt beskjedne stųrrelsen samt liten topp (hode). Kontakten med prostata blir dermed litt vanskelig. Men når man har ųvd og fått erfaring er det helt fantastisk. Anbefales for erfarne brukere
0
Super O
Aksu - 14. aug. 2019
Virkelig behagelig og hųykvalitets prostatastimulator, lett å smette på plass og på kort tid vil du ikke engang merke at det er noe i baken. Det krever litt ųvelse for å få de beste orgasmene, men det er ingen vei tilbake etter det.
0
Aneros Eupho Syn
Corleone - 6. aug. 2019
Enkel å bruke, god kvalitet. Dette er nok bra, men du må ha et visst nivå av erfaring og sterke bekkenmuskler for maksimal nytelse. Det er ikke for nybegynnere. Dessverre fikk jeg ingen informasjon om dette. Det finnes andre Aneros for nybegynnere, så sjekk fųr du kjųper på Aneros sin egen nettside og se hvilken som passer deg best.
0
For liten
j2k - 1. mar. 2015
Jeg ble ganske skuffet over denne lille prostatamassųren, den er altfor liten og for dyr. Jeg ville kjųpt Anal Fantasy Classix Prostatamassųren eller lignende i stedet, siden den er litt stųrre. Du bųr imidlertid besųke Aneros-nettstedet for instruksjoner om hvordan du bruker disse produktene. Med riktig verktųy og trening vil du nå nye uoppdagede hųyder med prostataorgasmer. Jeg er hetero og har nylig oppdaget disse produktene som har gitt meg og min kone enorm glede i sengen.
0

Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful