Nybegynner analleketøy

Dersom dere er nysgjerrige på analsex, har vi et bredt utvalg av nybegynner analleketøy her på siden. Disse analleketøyene er spesielt utviklet til de som har lite eller ingen erfaring med analsex fra før, og er derfor mindre i størrelsen samt enkle i bruk. Vi anbefaler at dere bruker analglidemiddel og går langsomt frem når dere leker med analleketøy for første gang, så den får den beste mulig opplevelsen.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Appstyrt (1)
Batteridrevet (9)
Bejeweled (4)
Fjernstyrt (3)
Oppladbar (6)
Realistic (1)
Reiselås (1)
Seletøyvennlig (3)
Splashproof (4)
Suction Cup (5)
Vanntett (8)
Vibrating (15)
Materiale
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
Acrylic (1)
Aluminium (1)
Glass (3)
PVC (3)
Silikon (31)
Stål (1)
TPE (3)
TPR (4)
Merke
Amaysin (4)
Anal Fantasy Collection (1)
B-Vibe (1)
b-Vibe (2)
baseks (15)
Chakrubs (1)
CoolMann (1)
Doc Johnson (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Frisky (1)
Joydivision (1)
Lovense (1)
Master Series (2)
Nexus (1)
OhMiBod (1)
Ouch! (1)
Perfect Fit (1)
Rocks Off (2)
Sinful (9)
Tantus (1)
Trinity Vibes (1)
You2Toys (1)
Vis alle 49 produkter
Du har sett 42 av 49 produkter
Vis flere

Nybegynner analleketøy gir nye, frekke muligheter

Hva er nybegynner analleketøy?

Denne kategorien med nybegynner analleketøy inneholder mange av de samme slags produktene som man finner i andre analleketøy-kategorier her på Sinful.no. Forskjellen er bare at produktene på denne siden fås i mindre utgaver, og dermed er særlig egnet til de som ikke er vant til anal stimulering. Dersom du er på jakt etter et produkt du kan utforske denne type stimulering med, bør du altså velge et av disse produktene. Vi har også diverse analsett som både inneholder produkter til nybegynnere og mer erfarne, så du oppgradere størrelsen når du føler at du er klar for en ny utfordring.

For å gjøre din første opplevelse med anal stimulering så god som mulig, er det lurt å følge enkelte råd. Du burde blant annet huske å varme godt opp og påføre tilstrekkelig med analt glidemiddel før du går i gang med å utforske nybegynner analeketøy. Anale glidemidler har typisk en tykkere konsistens enn andre glidemidler, da anus ikke selv produserer et naturlig glidemiddel, og penetrering dermed kan skape friksjon uten glidemiddel. Du finner flere gode råd i vår nybegynnerguide til analleketøy.

Både for kvinner og menn

Både kvinner og menn kan nyte stimulering i og på anus. Selv om våre kjønnsorganer er forskjellige, er vi nemlig alle født med flere tusen nerveender i anus. Nybegynner analleketøy kan derfor brukes av begge kjønn. De kan for eksempel inkluderes i forspillet og fungere som en del av oppvarmingen til samleiet med partneren din, eller brukes når du onanerer alene. Det finnes dessuten mange måter å stimulere anus på og med produktene på denne siden, får du nok av valgmuligheter.

For noen kvinner gir anal penetrering en helt spesiell opplevelse, enten anus penetreres med nybegynner sexleketøy eller mannens penis. Veggen mellom vagina og anus er nemlig så tynn at g-punktet også kan bli stimulert under denne type penetrering. Og det samme gjelder faktisk for menn. P-punktet, som er mannens versjon av g-punktet, er plassert 3-7 centimeter inne i anus og kan stimuleres effektivt med anale sexleketøy. Stimulering av p-punktet kan gi ekstra dype orgasmer, også kjent som prostataorgasmer.

Kom i gang med analsex

Det er ingen tvil om at det er delte meninger om bruk av nybegynner analleketøy, og anale sexleketøy generelt. Mange elsker dem, mens andre er motvillige til å prøve, ofte fordi de er redde for at det vil gjøre vondt eller føles ekkelt. Men det er det ingen grunn til å bekymre seg for. Anal stimulering, når det gjøres riktig, er pirrende og tilfredsstillende. De mange tusen nerveendene i og rundt anus er nemlig en stor erogen sone, så det er ingen grunn til å utsette din oppdagelse av denne verdenen av nytelse.

Og du kan med fordel starte dine erotiske eventyr med nybegynner analleketøy. De gir deg nemlig muligheten til å se hvordan det føles, så du gradvis kan venne deg til stimuleringen, før du tester større leketøy eller partnerens penis. Anale sexleketøy kan også brukes til å få i gang en dialog med partneren din om hva du kunne tenke deg å prøve sammen med ham eller henne, som kanskje ellers ville vært vanskelig å få kommunisert. Det kan også være at partneren din har tenkt i samme baner, og at dere dermed endelig kan komme i gang med analsex, som dere har ønsket.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no