Analleketøy for par

Stimuler og utforsk hverandres anale erogene soner med et eller flere av våre analleketøy for par. Hvis det er første gangen dere eksperimenterer med analstimuli, vil vi anbefale dere å ta en titt på Sinfuls analsexleketøy for nybegynnere.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (7)
Anal Fantasy Collection (11)
Aneros (2)
B Swish (1)
B-Vibe (5)
Baseks (16)
CalExotics (3)
Chakrubs (1)
Chrystalino (2)
Cobeco (1)
Diogol (1)
Doc Johnson (2)
Doxy (1)
Dr. Joel (1)
Feelz Toys (1)
FemmeFunn (1)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (5)
Frisky (2)
Fun Factory (7)
Fun Toys (1)
Furry Fantasy (1)
Happy Rabbit (5)
Hueman (3)
Icicles (1)
Je Joue (1)
Joyballs (2)
Kiotos (1)
Le Wand (1)
Lelo (3)
Love In The Pocket (1)
Love To Love (2)
Lovense (3)
Malesation (2)
Marc Dorcel (3)
Master Series (2)
Mixed (3)
Nalone (1)
Nexus (1)
Nexus (12)
Ohmibod (4)
Ouch (1)
Perfect Fit (3)
PicoBong (1)
Power Stud (1)
Prostatic Play (1)
Rimba (1)
Rimmers (4)
Rocks Off (5)
Rosebuds (1)
Satisfyer (6)
Sinful (41)
Sinful Æsker (1)
Sir Richard Control (1)
Tailz (11)
Tantus (1)
Vixen (3)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (2)
Whisperz (1)
XuoXuo (3)
You2Toys (2)
Vis alle 234 produkter
Du har sett 42 av 234 produkter
Vis flere

Analleketøy til par - En ekstra pirrende dimensjon til sexlivet

Eksperimenter med analleketøy og opplev nye sider av hverandre

Når det kommer til sex, har mange par en tendens til kun å fokusere på kjønnsdelene, både under forspillet og under selve akten. Det er synd. For svært mange mennesker opplever stor nytelse ved stimuli i og rundt anus, og til det formålet finnes det mange typer analleketøy.
Hva kan egentlig analt sexleketøy, som annet sexleketøy ikke kan? Som navnet antyder, stimulerer analt sexleketøy området i eller rundt anus. Produktene kan både brukes under forspill og under samleie for et større og mer intenst klimaks. Nervene i anus er utrolig følsomme, og derfor det kan det føles svært pirrende å ha noe plassert i anus under samleie. For mange blir følelsen ekstra forsterket av at man trekker ut det utvalgte sexleketøyet ved klimaks. Eksperimenter med å la partneren din trekke ut f.eks. en buttplugget analkjede eller et annet voksenleketøy til analt bruk på det helt rette tidspunktet, og få en deilig og intim opplevelse.

Mange lekemuligheter for begynnere og erfarne

Uansett hvilket nivå din partner og du er på, kan dere få fornøyelse av vårt store utvalg av analleketøy. Er dere helt grønne, men nysgjerrige på anal stimuli, har vi mange analplugger å velge mellom, hvor mange har en forholdsvis liten diameter, så det ikke blir avskrekkende i starten. Er dere dermed et mer erfarne med denne type lek, og ønsker å ta det enda et steg videre, kan dere prøve en av de større anale sexleketøyene - en større analplugg eller en analdildo. Dere kan også kaste dere ut i en analvibrator, som gir en enda mer stimulerende og pirrende følelse. Prøver dere sistnevnte, kan det være en god idé å velge et fjernstyrt sexleketøy, sånn at du kan styre hele herligheten på sikker avstand. Felles for alle våre anale produkter, er at de har en stopper eller en fot, som sikrer en trygg og behagelig opplevelse for både deg og partneren din.
Om du er nybegynner, erfaren eller ekspert innenfor analleketøy, er det viktig å bruke en god analglidekrem. Noen par bruker glidekrem som det første steget i retning av lek med anus og området rundt. Du kan for eksempel ta glidekrem på en finger, og føre den forsiktig inn i anus, enten på en partner eller på deg selv. Deretter vil dere gradvis kunne vende dere til stimulien, før dere tar skrittet videre med en plugg eller med noe helt annet.

Kom nærmere hverandre med analt sexleketøy

Hvis du gjerne vil introdusere partneren din for analsex, er det en god idé å gjøre dette ved å bruke analt sexleketøy. Du kan både bruke det som en del av leken, men også for å varme opp partneren din. Ved analsex kan det i starten være litt vanskelig å kjenne etter hvordan det egentlig føles. Går det litt for raskt i starten, kan føre til en negativ opplevelse og en manglende lyst til å gjenta leken. Når dere eksperimenterer med analsex er det utrolig viktig å bruke god tid (og masse glidekrem). Anus er en muskel som naturlig nok vil stramme opp, og det er derfor viktig man er avslappet, opphisset og klar før første gang man begir seg ut på anale eventyr. Det kan være en god idé å bruke et analleketøy i starten, og gradvist gå over til analsex hvor penis blir ført inn i anus. På denne måten får både du og partneren din mulighet for å venne seg til stimuleringen i et rolig tempo, og dere får forhåpentligvis lyst til å prøve igjen og igjen.. og igjen.
Hos Sinful blir vi ofte kontaktet av kunder med historier om hvordan par har oppdaget en ny form for intimitet, etter at de har utforsket analt sexleketøy. Vi er utrolig glad for å høre at vi med vårt stort utvalg av sexleketøy av høy kvalitet kan bidra til gode opplevelser og et bedre sexliv. Derfor fortsetter vi med å utvide vårt sortiment. Alle våre analleker er laget av kroppsvennlige materialer av høy kvalitet. Vi velger våre produkter med omhu, da vi vet hvor viktig det er at flott design og behagelige produkter er. Når du kjøper analleketøy hos oss kan du være sikker på at du får et kvalitetsprodukt som kan gi dere glede i lang tid.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no