TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Analleketøy for par

Stimuler og utforsk hverandres anale erogene soner med et eller flere av våre analleketøy til par. Hvis det er første gangen dere eksperimenterer med analstimuli, vil vi anbefale dere å ta en titt på våre analsexleketøy for nybegynnere.

Mest solgte produkter

Anal leketøy til par - tilfør sexlivet en ekstra pirrende dimensjon

Eksperimenter med anal leketøy og opplev nye sider av hverandre

Når det kommer til sex har mange par en tendens til kun å fokusere på kjønnsdelene, både under forspillet og selve samleiet. Og det er synd. For svært mange mennesker opplever blant annet stor nytelse ved stimulering av anus, og til det formålet finnes det mange typer anal leketøy.

Hva kan egentlig anal leketøy som annet sexleketøy ikke kan? Som navnet antyder, stimulerer anal leketøy området i eller rundt anus. Produktene kan både brukes under sololek, forspill og samleie for et mer intenst og lengerevarende klimaks. Nervene i anus er nemlig utrolig følsomme, og derfor det kan det føles svært pirrende å ha noe plassert i anus under for eksempel samleie.

For mange blir følelsen forsterket av at man trekker ut det utvalgte leketøyet i det øyeblikket man når klimaks. Prøv for eksempel å la partneren din trekke ut en buttplugganalkuler eller et annet voksenleketøy til analt bruk på det helt rette tidspunktet, og nyt den intense opplevelsen.

Mange lekemuligheter for nybegynnere og erfarne

Uansett hvilket nivå din partner og du er på, kan dere få fornøyelse av vårt store utvalg av anal leketøy. Er dere helt grønne, men nysgjerrige på anal stimuli, har vi blant annet mange analplugger med en forholdsvis liten diameter, så det ikke blir avskrekkende i starten. Er dere dermed et mer erfarne med denne type lek, og ønsker å ta det neste steget, kan dere prøve en av våre større anal leketøy som for eksempel en anal dildo. Dere kan også kaste dere ut i en anal vibrator, som gir en enda mer stimulerende opplevelse. Går dere for sistnevnte, kan det være en god idé å velge et fjernstyrt sexleketøy, slik at dere enkelt kan styre vibrasjonene via smarttelefonen eller med en fjernkontroll.

Felles for alle våre anal leketøy er at de har en såkalt "stopper" eller fot som sikrer en trygg og behagelig opplevelse for både deg og partneren din. Det er dog viktig å smøre seg godt inn med et anal glidemiddel når dere leker, så leketøyet glir lettere inn og føles enda deiligere. Noen velger også å vente med leketøyet og i stedet bruke fingrene til å utforske anus. Du kan for eksempel ta litt glidemiddel på en finger, og føre den forsiktig inn i anus, enten på deg selv eller partneren din. Dermed vil dere kunne venne dere til stimulien gradvis før dere tar skrittet videre med en plugg eller med noe helt annet.

Kom nærmere hverandre med analleketøy

Hvis du gjerne vil introdusere partneren din for analsex, kan det være en god idé å gjøre dette ved bruk av analleketøy. Du kan både bruke det som en del av leken, men også til å varme opp partneren din. Ved anal penetrering kan det nemlig være litt vanskelig i starten å kjenne etter hvordan det egentlig føles. Går det litt for raskt frem kan det resultere i en negativ opplevelse og en manglende lyst til å gjenta leken. Når dere eksperimenterer med analsex er det derfor utrolig viktig å bruke god tid (og masse glidemiddel).

Anus er en muskel som naturlig nok vil stramme opp og det er derfor viktig man er avslappet, opphisset og helt klar før man begir seg ut på anale eventyr. Det kan være en god idé å bruke et analleketøy i starten og gradvist gå over til analsex hvor penis blir ført inn i anus. På denne måten får både du og partneren din mulighet for å venne seg til stimuleringen i et rolig tempo, og dere får forhåpentligvis lyst til å prøve igjen og igjen.. og igjen.

Hos Sinful blir vi ofte kontaktet av kunder med historier om hvordan par har oppdaget en ny form for intimitet etter at de har utforsket analleketøy. Vi er utrolig glad for å høre at vi med vårt stort utvalg av sexleketøy av høy kvalitet kan bidra til gode opplevelser og et bedre sexliv. Derfor fortsetter vi med å utvide vårt sortiment. Alle våre analleker er laget av kroppsvennlige materialer av høy kvalitet. Vi velger våre produkter med omhu, da vi vet hvor viktig det er at flott design og behagelige produkter er. Når du kjøper analleketøy hos oss kan du derfor være sikker på at du får et kvalitetsprodukt som vil gi dere glede i lang tid fremover.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful