Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Aneros PROGASM Prostatastimulator var 1

Aneros PROGASM Prostatastimulator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 829,00kr 704,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Aneros PROGASM er velegnet til deg som har erfaring med prostatastimulasjon.

Aneros PROGASM har en stor og fyldig form, som gir deg kraftig massasje av prostata. Skaftet har en vinkel, som gir god bevegelighet og direkte kontakt med prostata.

Du kan velge selv om du vil styre stimulasjonen, eller la partneren din styre Aneros PROGASM.

For at du skal få den beste opplevelsen med Aneros PROGASM, anbefaler vi at du samtidig bruker et glidemiddel.

MerkeAneros
Produkt vekt (g)89
PrimærmaterialeABS-plast
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11108
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
så digg du skjelver
shakey joe - 31. mar. 2022
Dette er min tredje aneros og den er definitivt den mest intense. Jeg har også helix syn trident og trident eupho. helix er min første og fortsatt min favoritt delvis fordi den er silikon og jeg syns det er digg. Eupho var litt for avansert for meg så fikk ikke så mye ut av den enda. Denne skal vist være midt i mellom avansert og nybegynner. Den gir ganske direkt trykk på prostata som kan være veldig overvelvende de første gangen men på en god måte. plastikken på denne blank og glatt mens eupho er matt og har litt mer tekstur. foretrekker egentlig den glatte finishen, minner mer om silikon versjonene av aneros men uten den fløyels myke følelsen. Plastikk gir også mye bedre glide evne noe som er et pluss fordi denne er en del større. Kjæresten kødder med å ringe ambulanse fordi jeg begynner veldig lett å skjelve når jeg bruker denne.
En god investering for prostataglede
Mr. K - 8. nov. 2019
God kvalitet på produktet. Den treffer alle de riktige stedene og føles god og fyldig. Enkel å bruke, men krever en del tid og øvelse for å virkelig nyte. Absolutt en god investering som bare blir bedre jo mer man bruker den!
Super O hunting
Heteropeppu - 11. feb. 2020
Etter å ha prųvd forskjellige sexleketųy for anus, og alltid vęrt litt skeptisk til Aneros, tiltrakk ideen om de nye opplevelsene som Aneros kan tilby meg så mye at jeg endte opp med å bestille den "tyngste" modellen. Stųrrelsen på denne stųrste modellen er imidlertid ikke helt enorm, så den glir inn lett. Produktets glatte overflate, utformingen av tuppen, og, selvfųlgelig, min tidligere erfaring var til stor hjelp her. Riktignok, for en nybegynner kan et såpass stort produkt kreve litt forspill og ta det litt og litt. Så, hvordan fųltes den egentlig der i baken? Helt ęrlig, man fųler ingenting. Imidlertid hadde jeg lest på nettet at bruk en stimulator kunne brukes til flere ting: trening, dyp avslapning og tankekontroll. Jeg mener, selv om jeg aldri fikk oppleve de berųmte superorgasmene og ut--av-kroppen opplevelser, burde jeg i det minste kunne oppnå en slags zen-tilstand med ųvelse, ikke sant? Jeg mistet likevel ikke motet etter de fųrste opplevelsene, og etter noen ganger begynte det å skje noe. Det må ha vęrt som en orgasme. Musklene i rumpa vibrerte ufrivillig, og fųlelsen var ikke den samme man får ved å kjęrtegne penis. Det fųltes imidlertid unektelig bra. For meg er det langt til de eksplosive sensasjonene som florerer på nettet, men hvis jeg gradvis oppnår bedre resultater med dette produktet kommer jeg til å fortsette og sette pris på produktet. Tross alt er produktet av virkelig hųy kvalitet. Glatt og lett å rengjųre plasten. Det er enkelt å komme i gang, men selve bruken kan vęre litt utfordrende og passer kanskje ikke for en veldig oppjaget fyr. Spesielt hvis du planlegger å bruke produktet slik Aneros har tenkt. Du kan selvfųlgelig leke med produktet på andre måter, eller til og med la partneren din bruke det. Jeg antar at orgasmegarantien avhenger mye av personen, hvordan den brukes, eller om man ųver seg på å bruke den. Produktet kan anbefales for en person som er interessert i å oppleve nye typer sensasjoner, liker anale stimuli og nyter gleden av prostatastimulering.
0
After Super O.
Heteropeppu - 11. feb. 2020
Men etter å ha prųvd mange forskjellige typer analleker, og vęrt litt skeptisk til Aneros, bestemte jeg meg likevel for å prųve denne dingsen med interesse og klar til å eksperimentere. Da jeg valgte en modell, bestemte jeg meg for å gå for denne "tyngre"modellen, siden den ikke er gigantisk. Produktet gled lett inn i baken min. Her hjalp absolutt produktets glatte overflate og utformingen av spissen, men på den annen side bidro også tidligere erfaring med anal lek. Så hvordan fųltes Progasm? Fųrst ingenting i det hele tatt. Imidlertid hadde jeg lest på nettet at stimulatoren måtte brukes flere ganger, det kreves ųvelse, dyp avslapning og fokus på fųlelsene som skapes av stimulatoren. Selv om produktet heller ikke ga superorgasmer, så det ut til at bruken fųrte til en harmonisk mental tilstand og en slags zen. Etter å ha brukt den et par gang, begynte jeg å oppleve en viss fųlelse, og en viss grad av prostata-orgasmer – eller i det minste, kan jeg påstå, glimt av dem. Imidlertid er det fortsatt en lang vei å gå mot forblųffende superorgasmer og ut-av-kroppen opplevelser. Generelt sett, kan det sies at produktet fųles av hųy kvalitet og den er enkel å fųre inn. Men man trenger mye tålmodighet hvis man vil bruke den for å oppnå absolutt nytelse. Det kan hende du ikke får orgasmer med en gang. Men etter å ha å fått en liten smakebit av mulige fremtidige opplevelser, vil jeg i det minste fortsette treningen selv og nyte reisen. Så jeg kan anbefale produktet til de som ser etter et litt anderledes sexlekeųy eller de som på annen måte ųnsker å få mer erfaring med anale sexleketųy.
0
Big O
JO - 6. aug. 2015
Fint og enkelt leketųy med veldig fin form og tekstur. Litt dyr, men det var virkelig verdt det. Definitivt favorittleken min og jeg har ganske mange! Bare det å tenke på den gjųr meg opphisset!
0
Effektivitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Etter 4 økter på 1 time, mye følelse, forskjellige følelser sammenlignet med den andre sextoyen, er orgasmen veldig nær, men ennå ikke nådd med denne sextoyen.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Vakkert, men vanskelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Lett å komme inn i til tross for størrelsen. Veldig fast og behagelig. Jeg håpet å få en orgasme med en gang, men dessverre skjedde det ikke, men jeg har ikke mye tålmodighet. Veldig behagelig å ha på seg til tross for alt, og du kan ta vare på sexpartneren din i mellomtiden.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Stor, men ikke for stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne versjonen av Aneros var ganske stor, men fylt ut på en fin måte som masserte prostata pent. Jeg vil imidlertid ikke anbefale dette til første gangs bruker.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful