Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Aneros Trident Eupho Prostatastimulator var 1

Oversikt

Få den kjente og høyt elskede Aneros analopplevelsen i en oppgradert utgave med Trident Eupho prostatastimulatoren. 

Innsett forsiktig stimulatoren i anus, lek med den med din musklatur og nyt hvordan din prostata blir pirret effektivt. Slankt og anatomisk korrekt design, hvilket gjør Eupho mest velegnet til deg med veltrente anal musklatur eller til bruk under samleie hvor den vil stimulere ham ved hvert støt. 

Fremstilt i ftalatfri og allergivennlig medisinsk plast, som er hardt nok til å virke effektivt, og likevel er såmass mykt på overflaten til at innføringen blir behagelig. 

Den nyutviklede Trident-serien har alle de egenskapene som har gjort Aneros sine analstimulatorer populære over hele verden, og til og med tilsatt litt ekstra. 

Armenes W-form og deilige kuler nederst gir deg nå mulighet for å få stimulert både mellomkjøttet og det følsomme Kundalini-punktet under halebeinet. 

Dessuten er Trident-stimulatorene designet til å ikke bare bevege seg inn og ut, men også fra side til side når du strammer om den med din musklatur, såkalt Multi-Axial Motion. 

MerkeAneros
Produkt vekt (g)27
Full lengde (cm)11
Innførbar lengde (cm)10.2
Diameter (cm)2.1
Bredde (cm)2.1
PrimærmaterialeABS-plast
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU19366
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Var ok
Iran - 23. apr. 2021
God.
0
Wow!
Butter - 20. oct. 2020
Har prųvd mange store sexleketųy som ikke var noe spesielt, men denne lille saken var kjempefin! Wow! Lett å fųre inn uten glidemiddel, sitter godt, klem musklene og nyt!
0
Nye sensasjoner!
Louie - 15. dec. 2019
Har prųvd helix syn trident fųr dette, og ųnsket et annet aneros-produkt til samlingen, så etter litt research ble det eupho trident! Den ser smalere ut og fųles som om den når lenger inn og beveger seg mer, noe som kan gi veldig intense orgasmer. Hvis du har trent bekkenmuskler, er dette ideelt for deg. Virkelig behagelig, ingen problemer med å fųre inn. Sitter der den skal og når den fųrst er inne, er denne modellen den mest mobile aneros-versjonen fordi den er så liten, men gir veldig intense orgasmer. Fungerer også under samleie hvis du ųnsker mer fųlsomhet og mer intense orgasmer. Ble så intens at den gled ut under utlųsning. Et virkelig fantastisk produkt. Et must for alle som allerede er kjent med aneros-teknikken eller nybegynnere som er nysgjerrige.
0
Litt mindre, men deilig
Anonymous - 11. oct. 2021
Denne Aneros-versjonen er en av de tynnere når det gjelder volum. Men den er ikke mindre behagelig av den grunn, snarere tvert imot. Den krever imidlertid at du virkelig fokuserer på de riktige musklene rundt prostata og i anus, og at du tar deg tid til å la den komme til sin rett. Da vil det gi deg mye nytelse.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Aneros Trident Eupho Prostatastimulator

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
kr 949,00kr 759,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful