Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Cottelli Fransk Åpning G-streng Sort var 1

Cottelli Fransk Åpning G-streng Sort

3 truser for 249 kr.
Velg Størrelse:
S
M
L
XL
Størrelsesguide
kr 139,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hvis du gjerne vil friste og skjemme bort partneren din med en sexy overraskelse, så er Cottelli G-streng med fransk åpning et must.

Det frekke undertøyet har et feminint design og en åpning ved vagina, så partneren din har fri adgang til å stimulere deg. Bruk G-strengen til en forførende aften hjemme, eller ha den på ute blant andre og se hvor lenge partneren din klarer å holde fingrene unna deg. 

G-strengen har et feminint blonde-design og en frekk, sort farge. Den har en god passform, så den sitter godt og ser bra ut.

MerkeCottelli Collection
Sub-brandLINGERIE
StørrelseS
PrimærmaterialePolyester
FargeSvart
VaskeanvisningVaskes separat, Unngå tørketrommel, Unngå stryking, Ikke bruk blekemiddel, Vaskes for hånd i kaldt vann
Undertøy egenskaperBunnløs
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk, Tsjekkisk
SKU15298
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Liten i størrelsen
Tinka - 11. may. 2021
Liten i størrelsen og stivt materiale. Ikke behagelig å ha på. Blir nok ikke brukt
Lekker!
Silja - 13. aug. 2018
Jeg er overrasket over hvor godt denne G-strengen sitter! Hvis man som meg har litt ekstra å ta av, kan modeller som denne ofte sitte litt dumt og gnage litt i siden, men den her passer fint. Det er virkelig frekt å vite at det er full tilgjengelighet dernede, hvis man kan si det sånn, og jeg gleder meg til å ha dem på under en flott kjole.
Behagelig
E - 7. aug. 2018
Denne trusa var rett og slett behagelig å ha på og den får meg til å føle meg skikkelig sexy! Åpningen i trusa satt akkuratt der den skulle. Super fornøyd, og eg kommer til å kjøpe flere av denne :)
superfrekk
Mic - 17. may. 2020
Kjųpte disse trusene til kjęresten min og de er megapirrende å se på! Fra mitt perspektiv kan jeg ikke tenke på noe annet så snart hun tar dem på: P En viktig ting å huske på er imidlertid at de ikke er elastiske. Til gjengjeld er de en helt annen type undertųy, så det er ekstra viktig at du kjųper riktig stųrrelse slik at de passer ordentlig.
0
Elsker produktet
Sexy o2 - 18. dec. 2018
Jeg er vill etter dette produktet! De er utrolig pirrende og begeistrer virkelig kjęresten min. Jeg skulle ųnske at truser som disse var tilgjengelige i stųrrelse XS. Mine sitter litt lųst, men det er greit - de gjųr jobben;)
0
Herlig!
Silja - 8. mar. 2017
Jeg er overrasket over hvor godt denne G-strengen passer! Denne passer så godt. Det er skikkelig pirrende å vite at det er full tilgjengelighet der nede, om man kan si det sånn, og jeg gleder meg til å ha dem på under en fin kjole.
0
Standardmodell
Anonymous - 9. oct. 2019
Dessverre føles de ganske hverdagslige i designet, spesielt med det billige materialet. Åpningen er søt og praktisk, men det var ganske mye sømrom overalt som jeg måtte klippe bort.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Sexy og opphissende
Anonymous - 13. mar. 2024
Min kone fikk disse og jeg klarte størrelsen (samme som i andre). De passer godt og sexy. Definitivt en morsom gave som gjør det litt mer lekent.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful