TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexy Truser

Vis frem den vakre bakdelen din i et par sexy truser. Vårt sortiment byr på truser for enhver smak, uansett om du foretrekker en sexy g-streng, hipster, truse med fransk åpning eller en perletruse.

Sexy truser til et sensuelt og forførende antrekk

Forfør med sexy truser

Er du på utkikk etter et par nye sexy truser til den helt store kvelden i erotikkens tegn, kan du ta en titt på vårt store utvalg her på siden. En sexy g-streng, truse med fransk åpning, perletruser eller vibrerende truser, gir en følelse av å være frekk og sexy når man har dem på og skal overraske partneren sin.

Hvis du planlegger den helt store finalekvelden i erotikkens tegn for partneren din, så start med å kle deg i et par sexy truser. Det gir en deilig, frekk følelse når man er gjemmer på en frekk hemmelighet under antrekket. Kanskje er det en spesiell anledning som en bryllupsdag, en bursdag, eller hva med noe sexy undertøy til Valentine's Day? Du bestemmer selv hvor kinky du vil være, når du velger hvilke sexy truser du vil iføre deg. Det kan nemlig også gi en annerledes og lekker følelse å beholde trusene på når dere dyrker sex.

Ifør deg en sexy g-streng og overrask partneren din

Hvis du virkelig skal tilsette litt krydder på aftenen, skal du finne deg en sexy g-streng med åpning inn til skrittet. Partneren din vil bli helt ellevill når han eller hun får vite at det er fri adgang til de frekke formene dine under klærne. Du kan prøve å vise det diskré frem, sånn at partneren din kan drømme og fantasere om hva han eller hun har å se frem til senere samme kveld. Eller du kan også holde det for deg selv, som en frekk liten hemmelighet som først blir avslørt når partneren din får lov til å kle av deg. De færreste vil bli skuffet over å “åpne opp” og finne en sexy g-streng.

Hvis du vil skru opp temperaturen litt ekstra, kan du velge å supplere dine sexy truser med et annet undertøysplagg, som for eksempel en gjennomsiktig BH, en frekk hofteholder, en babydoll eller et par sexy stay ups, som kan være med til å ramme inn den deilige bakdelen din når du kaster det ytterste laget med klær. Partneren din vil garantert få problemer med å holde fingrene fra deg, når den hemmelige overraskelsen er avslørt.

Kjøp en sexy stringtruse og mye mer hos Sinful

Hvilke truser skal du velge? Det er ikke enkelt å velge seg et par nye, sexy truser. Vi anbefaler at man tar en titt på din egen personlighet, og velger det ut i fra dette. Er du en eksperimenterende type, kan du gjerne gå for en sexy stringtruse med perler i skrittet. Er du mer tilbakeholdende, kan en sexy stringtruse med blonder kanskje være mer passende for deg. Igjen, det er en smakssak hva du liker, og også hva din kropp kler og som du føler deg sexy i. Derfor kan du naturligvis også velge den sikre veien, og bestille flere forskjellige varianter hjem. Kanskje du til og med skal ta med partneren din på råds, og spørre hvilke sexy truser han eller henne aller helst ville se deg i hvis han eller hun fikk lov til å bestemme. Det kan tenkes, at partneren din har en helt annen idé om hva du ville se absolutt mest sexy ut i, enn du selv har.

Du kan dog aldri feile helt om du velger en sexy stringtruse. Det er de færreste som ikke liker en godt blottet bakdel. De sitter ikke bare godt, de er også behagelige å ha på. Og et pluss er at det ser ut som om ikke har på deg noen ting under kjolen eller de stramme buksene, noe som garantert vil være med på å sette i gang fantasiene hos de fleste.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful